משחק נחמד

erezsh

New member
מספר ניסיונות

המשחק קצת מאבד מהטעם שלו אחרי שניים-שלושה משחקים, כי רוב הצורות חוזרות על עצמן ואז משחקים רק מהזיכרון..

theXequation

New member
עכשיו יצא לי 1188, זה לא רק זה -

אם אתה לא פותר את זה ברצף בלי הכנה כלשהי וחושב קצת לפני שאתה מרכיב צורה כלשהי לפי הדוג' שבצד התוצאה שלך עולה פלאים.

erezsh

New member
השאלה היא,

האם אתה בוחן את מהירות המחשבה שלך או מהירות היד שלך.. התוצאה שלי היא בניסיון השני (בראשון עשיתי 1067), בלי שום התעכבות בין השלבים או באמצע שלהם (יש pause) ובלי שום דבר אחר. אם הייתי עושה את זה אחרת, הייתי מרגיש כאילו אני מרמה את עצמי.

theXequation

New member
המחשבה בלבד ../images/Emo45.gif

אח"כ עליתי שאפשר גם אחרת, לראיה המחשבה נתנה לי את התוצאות הראשונות (1017,1067), נסיון ראשון ושני בהתאמה, האחרונה היא יותר מבוקרת ובודקת את מהירות הביצוע לאחר המחשבה.

theXequation

New member
ד"א, לגבי ההערה על העכבר

לא יודע איזה עכבר יש לך, אבל שלי אופטי מיושן ולא מפסיק לקפוץ, קרי ממש ממש לא מדוייק. כמובן שזה לא אליפות העולם או תחרות רשמית כלשהי אבל זה לא בדיוק המצב של "הרצפה עקומה". יכול להיות שיש לבחור עכבר בעייתי קצת

theXequation

New member
אחד מהאלמנטים במשחק הוא מוטוריקה

טובה וזמן תגובה מהיר. שפר את הטכניקה => תקבל תגובה מהירה יותר => תוצאה גבוהה יותר. נו.. תראה לאן הגענו
, בכל אופן משחק נחמד, גם ככה תוצאה של 700 מכניסה אותך לטופ 20. נראה לי שהאתר לא מתוחזק כ"כ טוב. בכל אופן, קבל ח"ח על הלינק, לדעתי המשחק קיבל

למעלה