משחק ניחושים נחמד לפורום המג'נון

POISEN G

New member
משחק ניחושים נחמד לפורום המג'נון

פורום רדום שכמותכם! רעיון למשחק נחמד כל מי שלא ראה את העונה השנייה בדרכים שלא אפרט עליהם (אסווור! אסווור!) אז תכתבו פה מה לדעתכם יראו שקורה לכל אחת מהדמויות.... לא חוכמה לנחש מספויילרים ומי שכבר יודע הכל תכתבו איך הייתם רוצים שזה יתחיל (העונה השנייה)

ayala65

New member
אני התחלתי לראות מפרק 11 בעונה ה-2

אז מותר לי..
אני רוצה שריאן ימרוד בתרזה ויברח לה...חח..סתם אני הייתי רוצה שתרזה תלך לדודים שלה או משהו... ושתברח לו- ושהוא יסבול (כי הוא מניאק! [בעקבות פרק 2X17]) ואז הוא יהיה עצוב... ואז הוא יחזור לאורנג'... וזהו סת' צריך לא לחזור לפי דעתי... סאמר הייתה צריכה ליסוע אחריו והיה טוב

f10

New member
ריאן מניאק????

קודם כל ריאן לא מניאק. דבר שני, ריאן לא יכול למרוד בתרזה כי הוא ילד טוב, ועושה הכל כדי לרצות את כולם. ולמה התחלת לראות רק מפרק 11?

ayala65

New member
../images/Emo58.gifריאן כן מניאק

בגללו מריסה נפרדה מאלכס (אהובתי
) ופרק 11 בגלל אוליביה... לפני זה היא הייתה עם סת'.. ולא ממש מעניין אותי

../images/Emo58.gif עונה 2 (נראה לי 214-216)

ראיין ממש לא מניאק
!!! הוא מושלם
מה הוא אשם שמריסה עדיין אוהבת אותו ??? הוא לא עשה שום מהלך לכיוונה רק אחרי שהיא נפרדה מאלכס !! וחוץ מזה אם יש מישהו להאשים פה אז תאשימי את ס'ת !! כן, אני יודעת שאת חושבת שהוא מושלם, אבל אם יש מישהו שהפריד בין אלכס למריסה זה הוא !! כי הוא רצה שריאן ומריסה יהיו ביחד.

ayala65

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שהוא מושלם.. ואם זה הוא שעשה את זה שישרף!!!!! דאמ . מניאקים =\

f10

New member
../images/Emo58.gifאני תומך לגמרי בסת'

לדעתי ריאן ומריסה נועדו להיות ביחד. חוץ מזה, איילה, את אוהבת את אלכס, לא? למה זה חייב שאלכס תהיה דווקא עם מריסה ולא עם מישהו אחרת, כשזה כל-כך ברור שריאן ומריסה נועדו להיות ביחד?

f10

New member
בואי לא נסחף

אלכס לא אוהבת את מריסה. מחבבת אולי. ואני מסכים עם ארץ השמש בקשר לזה שאלכס יכולה להיות עם כל אחד/אחת. אבל לא נראה לי שזה היה ניסיון להגדיל את הרייטינג (הקטע של אלכס ומריסה). זה דווקא די התאים לעלילה.

../images/Emo58.gifעונה 2-גם אני תומכת בס'ת

פשוט אני חושבת שאם היא צריכה להאשים מישהו בפרידה של מריסה ואלכס אז סת' דיי אשם... בניגוד לריאן שממש לא אשם.( למרות שאם חושבים על זה- זאת לא אשמתו של אף אחד, פשוט היה ברור שהקשר הזה לא ימשיך, לא היתה שם הרבה כימיה). מבחינתי אלכס יכולה להיות עם כל אחד- לדעתי היא וסת' היו דיי חמודים פשוט הקטע שהיא היתה עם מריסה היה כל כך מטומטם, כאילו....פתאום מריסה לסבית... זה היה דיי טיפשי... ומבחנתי לפחות זה נראה כמו נסיון עלוב להגדיל ריטיינג וליצור סנצציות (אבל אתם לא חייבים להסכים איתי)

mikmik000

New member
כי... ../images/Emo58.gif

אחרי שהן נפרדו היא עזבה ללמודדד!
כותבים חארות.. אוליביהההה!! דונט גווו!! [
]

נראה לי

לריאן ימאס מתרזה כי הוא יתגעגע למריסה אז הוא יחזור ללימודים וסת יקבל קצת שכל ויחזור הבייתה אבל סאמר תגיד לו שזה נגמר כי הוא ככה הלך בלי להיפרד . קירסטן תספר סוד מהעבר חח נראה לי ככה ... אה והלוואי שכיילב יקבל התקף לב יראו את ג'ולי בלי איפור וסנדי יסדר גבות

f10

New member
אין לך מושג כמה את קרובה בחלק

מהניחושים שלך. הדהמת אותי

f10

New member
מממ, נראה לי שהוא סתם אמר את זה

כתירוץ לגבות העבות שלו.

GaloshiT

New member
זה לא סתם...

בתוכנית : או סי -יום בחייהם הם דיברו על הפרק הזה ושמישהי אמרה לו את זה פעם.. או לבן מקנזי ואז הוא אמר לגוש' שוורץ.. אבל זה לא סתם המצאה...

למעלה