משחק-סבב 1

משחק-סבב 1

בגלל שהפורום "קצת" "יבש" אז משחק חדש.. אני אפרסם פה שאלות על העונה הראשונה וקצת בכלל(ממש מעט כי לא היה לי רעיונות). את התשובות צריך לשלוח לי במסרים. מי שיענה ראשון יעשה את הסבב הבא וכך הלאה... מותר לעזר בכל מה שרוצים. והנה השאלות: עונה 1 1. באיזה גיל סברינה הפכה למכשפה 2. מי הייתה החברה הכי טובה של סברינה בעונה הראשונה 3. למה סיילם הוא חתול? 4. איך קוראים ל"אויבת" של סברינה? 5. למה סברינה הפכה אותה (את האויבת) ביום הראשון שלה כמכשפה? 6. אצל מי סברינה גרה ואיך קוראים להם/ן? זה שאלות ממש קלות אז בהצלחה

שכחתי להוסיף

אני אפרסם את התשובום והמנצחים ביום שני. ומה שאולי מובן מאליו מי שעונה על כל השאלות נכון בזמן הכי קצר הוא יעשה את הסבב הבא לפי בחירתו.

../images/Emo41.gifהתוצאות../images/Emo41.gif

כרגע ראיתי שכתבתי שביום שני היו התוצאות.. והנה הם: לצערי אף אחד חוץ מ"פאקצה גאה" שלח את התשובות. מפני שהיא היתה היחידה שענתה וכל התשונות נכנות אז היא תנחה את הסבב שבוע הבא אני מצפה לזה.. הנ התשבות הנכנות לשאלות: 1. באיזה גיל סברינה הפכה למכשפה בגיל 16 2. מי הייתה החברה הכי טובה של סברינה בעונה הראשונה ג´ני 3. למה סיילם הוא חתול? כי הוא ניסה להשתלט על העולם בעזרת הקסם שהיה לו, אז כעונש מועצת המכשפות הפכה אותו לחתול. 4. איך קוראים ל"אויבת" של סברינה? ליבי 5. למה סברינה הפכה אותה (את האויבת) ביום הראשון שלה כמכשפה? אננס 6. אצל מי סברינה גרה ואיך קוראים להם/ן? אצל הדודות שלה- הילדה וזלדה.

למעלה