משחק סיפור 2

משחק סיפור 2

כאן יש 40 שירים.... -הוא ביקש ממני שאשבע לו שבועה, שאין גבולות, ושהוא יהיה בשבילי מלך העולם. -את ממש כאילו שרה ברחובות באמצע הגשם ורוקדת מחול מטורף מול פנסים דולקים בחולצת פסים דקה - הוא בא והולך לדעתי הוא מחפש תשובה, רק אתמול הרגשתי חמימות חולפת, היא לא באה ממעמקים. זה לא אותו דבר. -טוב, אתמול היה ערב כחול עמוק, היה ירח שהיה כמו פצצת אטום בשמיים. - עוד נגיעה אחת ואני לומדת לעוף, וכמה שאני רוצה - אם כבר אז זה כמו לאלף נמר, זה תמיד אהבה... אני יודעת אני זכיתי לאהוב זה זה יותר טוב מכלום. לכי אליו ותגידי לו "אהוב יקר,עלית לי בזיכרון, קח אותי, יש בליבי כינור, וכשאתה נשבר, רק החיים ישירו לך שיר עצוב" תסבירי לו שאת לא אחת מאלף. -בואי נתחבק, את החברה הכי טובה שלי,ניצחת איתי הכל, בואי, נבדוק באיזה מדינה מדובר בחום הזה של ת"א, היא לא דומה למה שהיה לבן בחלום שחור....

light angel

New member
יאי ../images/Emo13.gif

-הוא ביקש ממני שאשבע לו שבועה, שאין גבולות, ושהוא יהיה בשבילי מלך העולם. -את ממש כאילו שרה ברחובות באמצע הגשם ורוקדת מחול מטורף מול פנסים דולקים בחולצת פסים דקה - הוא בא והולך לדעתי הוא מחפש תשובה, רק אתמול הרגשתי חמימות חולפת, היא לא באה ממעמקים. זה לא אותו דבר. -טוב, אתמול היה ערב כחול עמוק, היה ירח שהיה כמו פצצת אטום בשמיים. - עוד נגיעה אחת ואני לומדת לעוף, וכמה שאני רוצה - אם כבר אז זה כמו לאלף נמר, זה תמיד אהבה... אני יודעת אני זכיתי לאהוב זה זה יותר טוב מכלום. לכי אליו ותגידי לו "אהוב יקר, עלית לי בזיכרון, קח אותי, יש בליבי כינור, וכשאתה נשבר, רק החיים ישירו לך שיר עצוב" תסבירי לו שאת לא אחת מאלף. -בואי נתחבק, את החברה הכי טובה שלי,ניצחת איתי הכל, בואי, נבדוק באיזה מדינה מדובר בחום הזה של ת"א, היא לא דומה למה שהיה לבן בחלום שחור.... מצאתי 35
היו עוד כמה שנראו לי חשודים, אבל אני לא מכירה את השיר אז נשאיר את זה למי שכן מכיר...

Moreiro

New member
מוסיפה עוד אחד ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

ניצחת איתי הכל [שורה לפני אחרונה]. יש שם הרבה עברי

עכשיו אני...

1.שבועה. 2.אין גבולות. 3.מלך העולם. 4.בחולצת פסים. 5.בא והולך. 6.מחפש תשובה. 7.חמימות חולפת. 8.ממעמקים. 9.זה לא אותו דבר. 10.ערב כחול עמוק. 11.עוד נגיעה. 12. לומדת לעוף. 13.לאלף נמר. 14.זה תמיד אהבה. 15.אהוב יקר. 16.עלית לי בזיכרון. 17.קח אותי. 18.יש בליבי כינור. 19.רק החיים. 20.שיר עצוב. 21.אחת מאלף. 22.ניצחת איתי הכל. 23.בואי. 24. בחום הזה של ת"א. 25.היא לא דומה. 26.לבן. אממ...יש בסיפור עוד הרבה שורות משירים, זה גם נחשב או שרק השמות של השירים?

אתנה34

New member
ואני מצאתי 49 שירים

(הוא) ביקש ממני שאשבע (לו)( שבועה), ש(אין גבולות), ושהוא יהיה (בשבילי) (מלך העולם). -(את) ממש כאילו (שרה ברחובות) באמצע (הגשם)ו(רוקדת) (מחול מטורף) מול (פנסים) דולקים ב(חולצת פסים) דקה - הוא (בא והולך) לדעתי הוא (מחפש תשובה), (רק אתמול) הרגשתי (חמימות חולפת), היא לא באה (ממעמקים). זה לא אותו (דבר). -טוב, (אתמול) היה (ערב כחול עמוק), היה (ירח) שהיה כמו (פצצת אטום בשמיים). - (עוד נגיעה) אחת ואני (לומדת לעוף), וכמה ש(אני) רוצה - (אם כבר) אז זה כמו (לאלף נמר), זה (תמיד אהבה)... (אני יודעת) אני (זכיתי לאהוב) זה זה (יותר) טוב מכלום. לכי אליו ו(תגידי לו) "(אהוב יקר), (עלית לי בזיכרון), (קח אותי), (יש בליבי כינור), ו(כשאתה נשבר), רק (החיים) ישירו לך (שיר) עצוב" תסבירי לו ש(את לא) (אחת מאלף). -(בואי נתחבק), את (החברה) הכי (טובה) שלי,(ניצחת איתי הכל), בואי, נבדוק באיזה (מדינה) מדובר בחום הזה של ת"א, (היא לא דומה) למה שהיה (לבן בחלום שחור)....

למעלה