משחק סיפור

משחק סיפור

בקצרה, להוציא כמה שיותר שירים מהסיפור, חלק מאוד קלים וגלויים לעין, החוכמה היא לעלות על הקשים ומוסתרים יש יותר משלושים שירים בסיפור.... עברה פה ילדה קטנה בשמלה אדומה ובקשה: תנו לגדול בשקט, והחלה לנוע, תוך כדי תנועה היא נפלה עד הקצה של התהום. אז אמרתי לה: אינך יכולה ככה סתם לחפש אהבה קטנה באמצע הלילה בכפר. בתוך שדות של אירוסים וסיגליות, באמצע חודש נובמבר,היא התעקשה להמשיך לרוץ לשם. ולצעוק משהו שומע אותי?! היא אמרה לי קבל את האהבה שלי מכל האהבות. -איני יכול, השבתי, את מדברת על אהבה אחרת, אין דבר תסתכלי בקרוב תבוא השמש, את מאמינה בסיפור אגדת השמש והירח? אני רואה בעינייך החומות כמה פעמים נפלת חזק. איך קוראים לך? -נועה, נועה של הים, אבל בכל מקום קוראים לי אלינור. אל תשאל מה שעובר עלי, אין לי רגע דל, בוא, יש אורות אדומים בקצה השדות, קרן שמש מאוחרת מתחילה לעלות, זה בגלל שעכשיו חורף, אולי עוד קיץ נוכל להפגש שוב.

ענבאך

New member
הו, נחמד.

עברה פה ילדה קטנה בשמלה אדומה ובקשה: תנו לגדול בשקט, והחלה לנוע, תוך כדי תנועה היא נפלה עד הקצה של התהום. אז אמרתי לה: אינך יכולה ככה סתם לחפש אהבה קטנה באמצע הלילה בכפר. בתוך שדות של אירוסים וסיגליות, באמצע חודש נובמבר,היא התעקשה להמשיך לרוץ לשם. ולצעוק משהו שומע אותי?! היא אמרה לי קבל את האהבה שלי מכל האהבות. -איני יכול, השבתי, את מדברת על אהבה אחרת, אין דבר תסתכלי בקרוב תבוא השמש, את מאמינה בסיפור אגדת השמש והירח? אני רואה בעינייך החומות כמה פעמים נפלת חזק. איך קוראים לך? -נועה, נועה של הים, אבל בכל מקום קוראים לי אלינור. אל תשאל מה שעובר עלי, אין לי רגע דל, בוא, יש אורות אדומים בקצה השדות, קרן שמש מאוחרת מתחילה לעלות, זה בגלל שעכשיו חורף, אולי עוד קיץ|סדגש נוכל להפגש שוב. לא היה לי כוח לחפש שמות של זמרים

אתנה34

New member
ומה שאני מצאתי (בסוגרים)

עברה פה ילדה קטנה (בשמלה אדומה) ובקשה: (תנו לגדול בשקט), והחלה לנוע, (תוך כדי תנועה) היא נפלה (עד הקצה) של התהום. אז אמרתי לה: (אינך יכולה ככה סתם) לחפש (אהבה קטנה) באמצע (הלילה) בכפר. בתוך (שדות של אירוסים) וסיגליות, באמצע חודש (נובמבר),היא התעקשה להמשיך לרוץ לשם ולצעוק (משהו שומע אותי)?! (היא אמרה) לי קבל את האהבה שלי מכל האהבות. -(איני יכול), השבתי, את מדברת על (אהבה אחרת), אין דבר (תסתכלי) בקרוב תבוא השמש, את מאמינה בסיפור (אגדת השמש והירח)? אני רואה (בעינייך החומות) כמה פעמים (נפלת חזק). איך קוראים לך? -(נועה, נועה של הים), אבל בכל מקום קוראים לי (אלינור). אל תשאל מה שעובר עלי, (אין לי רגע דל), בוא, יש (אורות אדומים) בקצה השדות, (קרן שמש מאוחרת) מתחילה לעלות, זה בגלל שעכשיו חורף, (אולי עוד קיץ) נוכל להפגש (שוב).

עוד כמה

אמצע הלילה בכפר סיגליות לשם מכל האהבות אין דבר בקרוב תבוא השמש מה שעובר עלי

light angel

New member
מה שעוד לא גילו-

"...בתוך שדות של אירוסים וסיגליות..." "...אל תשאל מה שעובר עלי, אין לי רגע דל, בוא..."

יש עוד לפחות תשעה שירים שלא הוזכרו

לפחות השירים שאני התכוונתי אליהם....

Chandler Rulz

New member
אני מנסה..

עברה פה ילדה קטנה בשמלה אדומה ובקשה: תנו לגדול בשקט, והחלה לנוע, תוך כדי תנועה היא נפלה עד הקצה של התהום. אז אמרתי לה: אינך יכולה (בנפרד) ככה סתם לחפש אהבה קטנה באמצע הלילה בכפר. בתוך (בנפרד) שדות של אירוסים וסיגליות, באמצע חודש נובמבר, היא התעקשה להמשיך לרוץ לשם. ולצעוק משהו שומע אותי?! היא אמרה לי קבל את האהבה שלי מכל האהבות. -איני יכול, השבתי, את מדברת על אהבה אחרת, אין דבר תסתכלי בקרוב תבוא השמש, את מאמינה בסיפור אגדת השמש והירח? אני רואה בעינייך החומות כמה פעמים נפלת חזק. איך קוראים לך? -נועה(של אריק לביא), נועה של הים, אבל בכל מקום קוראים לי אלינור. אל תשאל מה שעובר עלי,(בנפרד) אין לי רגע דל, בוא, יש אורות אדומים בקצה השדות, קרן שמש מאוחרת מתחילה לעלות, זה בגלל שעכשיו חורף, אולי עוד קיץ נוכל להפגש שוב.

Chandler Rulz

New member
ידעתי שמשהו ישתבש.. ../images/Emo4.gif

אני אתקן מחר כבר.. (ואעלה למאמרים..)

Chandler Rulz

New member
תיקון:

עברה פה ילדה קטנה בשמלה אדומה ובקשה: תנו לגדול בשקט, והחלה לנוע, תוך כדי תנועה היא נפלה עד הקצה של התהום. אז אמרתי לה: אינך יכולה (בנפרד) ככה סתם לחפש אהבה קטנה באמצע הלילה בכפר. בתוך (בנפרד) שדות של אירוסים וסיגליות, באמצע חודש נובמבר, היא התעקשה להמשיך לרוץ לשם. ולצעוק משהו שומע אותי?! היא אמרה לי קבל את האהבה שלי מכל האהבות. -איני יכול, השבתי, את מדברת על אהבה אחרת, אין דבר תסתכלי בקרוב תבוא השמש, את מאמינה בסיפור אגדת השמש והירח? אני רואה בעינייך החומות כמה פעמים נפלת חזק. איך קוראים לך? -נועה(של אריק לביא), נועה של הים, אבל בכל מקום קוראים לי אלינור. אל תשאל מה שעובר עלי,(בנפרד) אין לי רגע דל, (בנפרד) בוא, יש אורות אדומים בקצה השדות, קרן שמש מאוחרת מתחילה לעלות, זה בגלל שעכשיו חורף, אולי עוד קיץ נוכל להפגש שוב.

N i T z A n1

New member
אני לא יודעת אם כב ר אמרו

הסתכלתי בשניים וראיתי שם דברים שלא סימנו זה מה שאני מצאתי עברה פה ילדה קטנה (בשמלה אדומה) ובקשה: (תנו לגדול בשקט), והחלה לנוע, (תוך כדי תנועה) היא נפלה (עד הקצה) של התהום. אז אמרתי לה: (אינך יכולה) ככה סתם לחפש (אהבה קטנה) ב(אמצע הלילה בכפר). בתוך (שדות של אירוסים) ו(סיגליות), באמצע חודש (נובמבר),היא התעקשה (להמשיך לרוץ- זה נחשב גם ממשיכים לרוץ?) (לשם). ולצעוק (משהו שומע אותי)?! היא אמרה לי קבל את האהבה שלי מכל האהבות. -(איני יכול), השבתי, את מדברת על אהבה אחרת, (אין דבר) תסתכלי בקרוב תבוא השמש, את מאמינה בסיפור אגדת השמש והירח? אני רואה בעינייך החומות כמה פעמים (נפלת חזק). איך קוראים לך? -נועה, (נועה של הים), אבל בכל מקום קוראים לי (אלינור). אל תשאל (מה שעובר עלי), אין לי רגע דל, (בוא), יש (אורות אדומים) בקצה השדות, קרן שמש מאוחרת מתחילה לעלות, זה בגלל ש(עכשיו) (חורף), (אולי עוד קיץ) נוכל להפגש שוב.

למעלה