בשביל רן שחקו חופשי כל מי שמעוניין לשחק עם התמונה מוזמן! ירון
Y yg23 New member 25/1/06 #1 בשביל רן ../images/Emo3.gif שחקו חופשי כל מי שמעוניין לשחק עם התמונה מוזמן! ירון
R ran refael New member 25/1/06 #2 משחק עיבוד דיגיטלי מוזמנים לעבד לרטש ולשנות את התמונה כרצונכם תוצאות לשרשר לכאן
L L I E L 1 New member 26/1/06 #6 אני דיי חדשה בפוטושופ.. ניסיתי.. ולא ראיתי את התמונה של הורד אז הלכתי על מה שהיה לי זמין..
R ran refael New member 26/1/06 #8 מצגת GIF צריך להגדיל את התמונה ולהמתין, כל 3 שניות מתחלפת תמונה במצגת עם שינוי קל
R ran refael New member 26/1/06 #9 איזה כייף שתפוז הגדילו את משקל הקובץ שניתן להעלות לפורום, מ 250 קילו, ל 500 קילו אפשר להעלות מצגות סוף סוף
איזה כייף שתפוז הגדילו את משקל הקובץ שניתן להעלות לפורום, מ 250 קילו, ל 500 קילו אפשר להעלות מצגות סוף סוף
L L I E L 1 New member 26/1/06 #10 פשש רן כל הכבוד! אני מאד אהבתי!! (עדיין לא הבנתי איך אתה מוריד את הרעשים..)
R ran refael New member 28/1/06 #18 איך מכינים או איך מעלים? הכנתי את המצגת על קובץ GIF במשקל 450 קילו העבודה על התמונות נעשתה בפוטושופ, והמצגת באימאג' רדי
איך מכינים או איך מעלים? הכנתי את המצגת על קובץ GIF במשקל 450 קילו העבודה על התמונות נעשתה בפוטושופ, והמצגת באימאג' רדי
S SensaiToro New member 27/1/06 #15 וואי מגניב ביותר!! אחלה עבודה החיתוכים נעשו רק בעזרת ה Magic Wand ? כי החיתוך ממש טוב
1 174M4R New member 26/1/06 #3 משהו קטן של 10 דקות לא יודע מה איתכם, אבל אחרי שמסתכלים על זה כמה זמן ברציפות כבר לא מבינים מה רואים וקשה לעבד את זה ככה..
משהו קטן של 10 דקות לא יודע מה איתכם, אבל אחרי שמסתכלים על זה כמה זמן ברציפות כבר לא מבינים מה רואים וקשה לעבד את זה ככה..
R ran refael New member 26/1/06 #7 אחחח.. אימון בוקר נהדר ../images/Emo13.gif אחלה דרך לפתוח עוד יום.. עם שלל של
F frikin shin New member 26/1/06 #11 תמונה מהממת ../images/Emo45.gif ראיתי אותה גם בפורום צילום אם אני לא טועה ואהבתי את העיבוד שעשו לה פה שנראה כמו ציור
תמונה מהממת ../images/Emo45.gif ראיתי אותה גם בפורום צילום אם אני לא טועה ואהבתי את העיבוד שעשו לה פה שנראה כמו ציור