משחק על הבוקר

המממ

New member
משחק על הבוקר ../images/Emo13.gif

בוקר טוב כולם! אחרי זמן רב שלא הגשתי לכם משחק, אני סופסוף עושה זאת. ובכן, זהו "משחק הציטוטים עם קשר", אבל קצת יותר מתוסבך... אז ככה: יש 3 סעיפים (2,1 ו-3). לכל סעיף יש שני תתי סעיפים (א´ ו- ב´). בין תתי הסעיפים בכל סעיף יש קשר (בין א´ ו-ב´ של 1 יש קשר וכן הלאה). בין הסעיפים יש גם קשר מסוים. אז... אתם צריכים למצוא: של מי הציטוטים ומאיזה שירים (כמובן!), מה הקשר בין תתי הסעיפים ומה הקשר בין הסעיפים.
מקווה שלא התעייפתם. הנה הציטוטים: 1.א) "And your brother´s gonna kill me and he´s 6 feet 10" ב) "That nothing comes from violence and nothing ever could" 2.א) "I feel so unsure as I take your hand and lead you to the dancefloor" ב) "I´m blessed´ I know" 3.א) "Your love is my only desire" ב) "I dont want to hate, but that´s all you´ve left me with" מקווה ששרדתם עד פה!
בהצלחה!
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

Michelle602

New member
1.א. ../images/Emo41.gif

The Police - I Can´t Stand Losing You לא מזהה את כל השאר...

המממ

New member
../images/Emo127.gif תשובה נכונה ../images/Emo13.gif

ישר כוחך, המשך לחשוב...

1. ב שלום לכולם

וברוכים הבאים האנשים החדשים שראיתי פה: דגי ואפי (מה קרה הנוירומטר התפוצץ?
) ובקשר לשיר- 1. ב Sting - Fragile שיר מאוד יפה שלו וגם יצא לו גרסה בעברית. והקשר הוא שפעם סטינג היה חבר גם בלהקת פוליס... (וכמובן מגיעה תודה למישל שפתרה את 1א, לא הייתי מגיעה לזה בלעדייך!) וחוץ מזה בשני השירים האלו מובעים רגשות שכולנו מזדהים איתם... שברירי, לא יכול לאבד אותך...

המממ

New member
../images/Emo127.gif נכון מאוד!!!

רוח, איזה משב מרענן. הקשר נכון, וזה אמור לעזור לכם גם לסעיפים האחרים.

2.א. + 3. א

2. א careless whisper - george michael 3. א. relight my fire - take that (ביצוע מקורי דן הרטמן, כמדומני) טרם מצאתי את ההקשר, עוד חזון למועד !

המממ

New member
../images/Emo127.gif נכון חלקית.

לפחות עד כמה שידוע לי!
(אני מקווה שאינני טוע במקרה זה, אם כן... תמיד אפשר לתקן
) אז ככה: השיר הוא אכן careless whisper אבל ג´ורג´ מייקל זה לא מדויק. לגבי השיר השלישי- relight my fire צדקת. אכן של take that. (לפחות לכך התכוונתי). מישל, אני מצטערת שלא שמתי לב שאת בת... אז: המשיכי כך! אפי, גם את... וכל השאר גם.

המממ

New member
הפרטים הקטנים והקשר...

הפרטים הקטנים הם מאוד חשובים. לגבי הקשר- הקשר הוא לא בין כל ה- א´, או ביןכל ה- ב´, אלא בין א´ ו- ב´ בכל סעיף בנפרד. אח"כ תמצאו את הקשר בין 1, 2 ו- 3.

המממ

New member
אל תשכחו את המשחק הזה!

בוקר טוב שוב. בוינג!
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
ובכן...

תנסו לחשוב עוד, זה לא כל כך קשה- השירים מוכרים. יש לכם בינתיים פתרון אחד מכל סעיף וזה אמור לעזור.

המממ

New member
מקפיצה בפעם המאה!

למה אין הענות? אני מרגישה נואשת וקרציה באותה מידה.

המממ, אולי בכל זאת רמזים?

אף אחד לא מתעלם דווקא... לא שכחנו את משחקך אבל כנראה אנחנו לא מצליחים.... Remazim now or forever hold your peace!

AndreaCorr ©

New member
אנשים באמת!!../images/Emo150.gif

הקשר לא ברור?! הראשונים היו סטינג ופוליס ---> סטינג היה חבר בלהקת פוליס, אחרך כך ג´ורג´ מייקל ו"וואם"--->ג´ורג´ מייקל היה חבר בלהקת וואם, הקשר הוא .... להקות וחבריהן לשעבר. אבל תנסחו את זה יותר טוב, אני גרועה בזה

AndreaCorr ©

New member
ואההה ואם יורשה לי לנחש...

אם בשלישי השיר הוא של טיי´ דאט´... מכך נובע שהשיר שנוסף לו הוא של...רובי וויליאמס!!! כי גם הוא, היה חבר בלהקה הזאת, ועזב.....

למעלה