משחק עם חברים

משחק עם חברים

מה לעשות כשמשחקים מול חברים, אף אחד לא ממש מקצועי בפוקר והם משחקים כל יד!!! אין מצב שהם זורקים ידיים לפני הפלופ וכמעט תמיד ישוו כל הימור שלי. ניסיתי לשחק הכי טייט שאני יכולה, אבל כמה אפשר לזרוק ידיים לפני הפלופ? בסופו של דבר תמיד מי שמחזיק יד יותר טובה מנצח. ואז זה פשוט משחק מזל. כמובן שלי לא היה מזל והפסדתי כמעט בכל יד ששיחקתי, גם כששיחקתי רק ידיים חזקות מאוד. חוץ מזה שאלה נוספת במשחק חברי כל כמה זמן אתם מעלים את הבליינד? הכפלנו את הבליינדים כל סיבוב והמשחק נגמר מהר מאוד.

2המרפא

New member
טוב כמה תגובות

אני מניח שאתם משחקים טורנירים אז במקרה הזה פשוט מעלים בממוצע ברוב המקומות כל רבע שעה זה מאפשר לתמרן וגם הטורניר לא נמשך לנצח. אם אתם משחקים קאש פשוט תעלו את הסכומים כי אמנם אין בעיה לראות כל פלופ על חצי שקל אבל ברגע שזה יהיה 20 אני מבטיח לך שהנושא הזה יגמר.

Kgt1

New member
פוקר חברים זה נושא בעייתי.. גם אצלינו הקאש

התחיל בבליינדים של 10-20 אגורות, וכיום זה עומד על 50-50, כאשר פלופ ממוצע עולה 4 שקל (זאת אומרת שיש גם יקרים יותר). זה לא נשמע הרבה כסף, אבל אחרי שבמקור זה היה פי כל כך הרבה פחות... אנחנו בכל אופן כבר הרבה זמן לא עולים, כי הבליינדים האלה עדיין חברותיים יחסית, ועם זאת משאירים ערך ספורטיבי. לגבי טורנירים, אני לא מאמין שבקופה של פחות מ-400 שקל (בין 6 אנשים נגיד) יש מה לחפש ערך ספורטיבי מינימאלי, אבל לא נכנס לכיס של אף אחד.

2המרפא

New member
אני איתך לחלוטין

אני לא מתקרב לקאש גיימס של פחות מ1 2 דיפ סטאק.

למעלה