משחק פורום חדש!!!!

משחק פורום חדש!!!!../images/Emo47.gif

נמאס לי לחכות, על כן אני מכריז בזאת על פתיחת המשחק "אוסף האוספים"!!! החוקים הם כאלה: במשך השבוע הקרוב, כל אחד ממשתתפי הפורום רשאי (ואף מוכרח) לשלוח אלי במסר אישי רשימה ובה 10 עד 12 שירים של רדיוהד. הרשימה משקפת את אוסף הרדיוהד המושלם מבחינתכם. בתום השבוע אני אפרסם את הרשימות (שתיים בכל פעם) ואתם תצביעו ותבחרו את הרשימה המועדפת עליכם. כך נמשיך עד שתיוותר רשימה אחת מנצחת שתוכתר כ - אוסף האוספים!!!! כמובן שבעת המשחק לא תדעו למי שייכת כל רשימה - אנונימיות עד הסוף המר!! אז יאללה חברים, להתחיל לשלוח רשימות - ותשקיעו בהן מחשבה!!! יום טוב!

vegetable man

New member
מעולה

אני אחשוב על רשימה כשאני אהיה בבית (למרות שאני לא ממש חסיד של אוספים, אבל נזרוק את הכבדות בצד לרגע).

Latisia

New member
אוו נייס! מה קורה עם החוליה החלשה?

של הבי סיידים?!

kittycatbone

New member
יש לי שאלה..../images/Emo3.gif

הרעיון של האוסף אמור להיות איך שהשירים הולכים אחד עם השני באוסף, או השירים עצמם שנבחרו להיות באוסף? ולדעתי אפשר לעשות רשימה של 18-20 שירים.. כי בסה"כ דיסקים של אוסף תמיד מגיעים עד למקסימום שדיסק יכול לעומת אלבומים.. אז למה להגביל אותנו כל כך?

תשובות לשאלותייך:)

1. מדובר על השירים שאת הכי אוהבת של רדיוהד והיית רוצה לשמוע אותם באוסף אחד (בהנחה שאחד כזה היה יוצא). 2. למה להגביל? כדי שיהיה לך קשה יותר כמובן!!:) וגם כדי שהמשחק יהיה מעניין יותר ולא סתם רשימה אין סופית של שירים.

kittycatbone

New member
בקשר ל-2..

נכון נכון.. אבל 6-8 שירים יותר עדיין יעזרו
ולעומת יותר מ-100 שירים הייתי אומרת שזה לא עד-כדי-כך עושה את זה יותר קל. פשוט נחמד ^^ בקשר ל-1... הממ אני תוהה אבל אם הבנת למה התכוונתי בשאלה אבל?
כאילו מן הסתם השירים.. אבל למשל... יש חשיבות לסדר של השירים?

ברור שיש חשיבות...

תחשבי אם למשל... הממאחרי איירבאג לא היה פאראנואיד אנדרואיד, קטסטרופה!! חחח סתם סתם.. אבל ברור שיש חשיבות לסדר של שירים,לפחות זה ברור לי בצורה שקשה לי להסביר למה. שימי לב שגם בדוגמה הסתמית שנתתי פה הם מחוברים לא רק בחשיבות הסדר, אלא גם במנגינה, הם מתחברים מושלם כאילו יש את הנקישות האלה בסוף וכאילו פאראנואיד אנדרואיד ממשיך אותם בהרמוניה מוחלטת ופשוט נכנס.

אוקיי...הבהרה.

ברמה העקרונית אין חשיבות למיקום השירים. הסיבה לכך היא שאנשים לא באמת יבנו play list של כל אחת מהרשימות שיוצגו כאן וישמעו אותה מהתחלה עד הסוף (במיוחד בין שתי רשימות בעלות מספר שירים חופפים). אתם לא מדרגים את אהבתכם לשיר מסויים על גבי אחר, אלא מספקים רשימה של 12 השירים האהובים עליכם ביותר של רדיוהד. הקונצנזוס שיווצר (או לכל הפחות הפשרה) תהיה רשימת שירים שתהיה מקובלת על רוב חברי הפורום ועל כן תזכה בתואר אוסף האוספים של רדיוהד. שחקו בקלילות ואל תיקחו את זה קשה - והכי חשוב במקום לדבר כל כך הרבה, תשלחו לי רשימות!!!!!!!!! ועוד טיזר קטן - ייתכן פרס צנוע לבעל הרשימה המנצחת.

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

כע כע אני אשלח לך רשימה
פשוט קשה לחשוב על 12 שירים של רדיוהד הכי אהובים לשים באוסף אחד..

kittycatbone

New member
כע אני יודעת למה אתה מתכוון..

זה ככה להמון שירים באלבומים של רדיוהד... ואני תמיד מחברת אצלי בראש את איירבאג עם פארנויד אנדרויד והפיפים האלה בסוף
זה גם ככה באידיוטיק ומורנינג בל שמתחבר בצורה אפילו יותר יפה..

libro

New member
שלחתי את שלי במסר :)

היה מאוד מאוד קשה לבחור רק 12, אבל היה לי ברור שאם צריך לצאת אוסף של השירים הטובים ביותר, הוא חייב להציג את רדיוהד על שלל גווניה, אז יש שירים מכל אלבום (חוץ מפאבלו הוני כמובן) וגם ביסייד אחד.. מה שכן- נתתי ל OKC את הכבוד שלו והרשימה מתחילה באיירבג. :)

למעלה