משחק פיצוץץץץ

ju100

New member
אחלה תרפיה ...../images/Emo41.gif

לתרפיה...מה נגמר ה-
???

ברק 188

New member
לא נגמר נכנסתי הביתה היתי ...

באזכרה עד שפינו לי את T.V הצצתי לכם, כעת הפסקה (מחצית)ושוב מציץ לכם.

ju100

New member
נו תראו....../images/Emo41.gif

אחרון המציצים נעלם בעיקבות ה-
...

ברק 188

New member
נגמר ../images/Emo86.gif פורטוגל חוגגת בלי סבון.

בליסבון צהלה ושמחה, הספרדים קסיס מקוסח,ברכה לא הביא את הברכה, וראול יצא מורעל ספרד ה בי ת ה, נו חזרתי להציץ האם יש פה ציץ?

עב

New member
לא מקנאה בנבחרת הספרדית

כמו כל שכנים הגונים, הספרדים והפורטוגלים צהובים זה לזה. פעם כשהיינו בפורטוגל ראינו כותרת בעיתון: "בנפיקה הפסידה, איפה הכבוד?" וחשבנו לעצמנו שהפורטוגלים הם עם מאושר, גם אם הם לא יודעים את זה.

ju100

New member
יש ציץ....../images/Emo41.gif

ואחריו מגיע עציץ..... מה מי ולמה קורה עם הצפת?...

ברק 188

New member
איזה ציוצים... עב ו ju

עב ראית משחק יפה אבל אתמול צכיה הולנד היה יותר מיפה, ju תאמני לי כבר לא יודע איך מגעים אבל מגעים ב98% כנראה שמפגש לא יהיה שם אבל נסתפק במה שיש ויש.

ju100

New member
נו טוףףףףףףף....../images/Emo41.gif

שיהיה...רק אם תואיל בטובך
..לומר לי להיכן עלי להתקשר? ואיך ולאופו?כדי לברר מהיכן ובאיזו שעה יוצא האוטובוס מחיפה? אני כבר מוכנה עם שפע של קופסאות תירס...

ברק 188

New member
לאחר שהתוששתי מהעציץ שנזרק עלי

אתמול בלילה, אז הנה לך ju ובכלל פרטים שבקשת: יש להודיע עד לתאריך 2 ביולי למשרד המזיאון (בשעות הבוקר בלבד)על כוונה להצתרף להסעה לטלפונים 04-6923880,046925881 ולשלוח דמי נסיעה מראש כדי להבטיח את מקומך מחיר ההסעה מחיפה הלוך ושוב 40 ש"ח+15 ש"ח השתתפות לכנס ההסעה תצא מחניון תחנת הרכבת "בת גלים" בחיפה בשעה 10:00 לידעת הבאים מתל-אביב כנ"ל השינוי הוא שהמחיר הוא 60ש"ח הלוך וחזור+15 ש"ח השתתפות בכנס ההסעה תצא מתחנת הרכבת מרכז-ארלוזרוב (ליד מסוף אל-על) בשעה 10:00 . למשתמשי שירותי רכבת ישראל מספר הטלפון של מודעין הרכבת הוא 03-5774000 קיימת אפשרות להגיע מ ירושלים לצפת וחזרה באטובוס ישיר של חברת "אגד"היוצא בשעה 9:00 מירושלים (קו 982) לפרטים נוספים להתקשר למזיאון . שאלה לטומי איש ת"א, איפה ניתן לחנות רכב בסמוך לתחנה רכבת בת"א?

טומי*

New member
היה משחק מעולה....../images/Emo86.gif

קרב אמיתי עם 1-0 קטן לפורטוגל

ju100

New member
שמחה שנהנת..../images/Emo41.gif

אני שוב הייתי בסופר קניתי קופסאות תירס ל-d day ... כבר יש לי כמה עשרות מהם... ושיחקתי במישחק הזה שאלהה העבירה להפיג את השעמום.....

טומי*

New member
ראיתי שאתמול ביקרת ../images/Emo26.gif

בפורום השכן. שם זה עובד כמו צ'אט...אפילו לי בתור מנהל קשה לעקוב אחר המתרחש שם כל היום

ju100

New member
נכון....../images/Emo41.gif

קצת קשה לעקוב ..וכולם מכירים את כולם..ולא כל כך שמחים לראות חדשים... צריך ממש להדחף עם מרפקים..אני לאינטרנט באה בשביל כיף..ולא בשביל דרמות..אבל יש שם כמה דמויות מעניינות בהחלט...

טומי*

New member
יום ביומו...

באים עוד ועוד חדשים, ביום ה' יש לנו מפגש בקיסריה על חוף הים

למעלה