משחק פנטזייה למשחקים האולימפיים

משחק פנטזייה למשחקים האולימפיים../images/Emo41.gif

הנה החוקים: יש לבחור קבוצה של שישה רוכבים ו/או רוכבות, בלי הגבלות! הניקוד: 500 נקודות למנצח במרוץ הכביש, נגד-השעון, קרוס-קאנטרי (יענו אופני הרים) מנצחת הכביש, מנצחת נג"ש ואופני הרים. 300 נקודות למקום השני בכל אחד מהנ"ל. 200 נקודות למקום שלישי בכל אחד מהנ"ל. יש לשלוח אליי קבוצות עד 14.8 בשעה 12:00 במקרה של שיוויות בנקודות: יזכה מי שקבוצתו זכתה ביותר מדליות זהב, ואח"כ כסף ואח"כ ארד. במקרה של שיוויון גם כאן, יזכה מי ששלח קבוצה מוקדם יותר, אז כדאי למהר.

שאלה קטנטנה...

יש אפשרות גם לבחור ברוכבים מהוולודרום? ואם כן האם יש אפשרות לבחור בנבחרת במרוץ קבוצתי (לדוגמא: נבחרת בריטניה במרדף הקבוצתי)?

וולודרום: בבייג'ין 2008.

כרגע נסתפק במה שיש: זה לא מעט ולא קל, הכל פתוח ברוב המקצים הנ"ל.

מותר לבחור בגל פרידמן לקבוצה שלי?

הוא רוכב אופניים, הוא משתתף באולימפיאדה והוא מועד לזכייה במדליה. בהצלחה לגל פרידמן באתונה!

יש איפו שהוא רשימה של כל הרוכבים

בכל המיקצים חיפשתי קצת באתר הרישמי של האולימפיאדה ולא ממש מצאתי רשימה כזאת מן המוכן

רשימה של רוכבי הכביש (גברים)...

באתונה. לצערי אני לא מצליח למצוא את דשימת הרוכבות במרוצי הכביש.

מי שעדיין לא הצביע בסקר...

זה הזמן להצביע! מהו מרוץ האופניים האהוב עליך?

ואני חשבתי שאני מקורי...

חשבתי שאני יהיה מהבודדים שיקחו את ניקול קוק לקבוצה שלהם, אבל מתוך 6 קבוצות 4 בחרו ברוכת הבריטית (וולס) לקבוצה שלהם. אז מי זו ניקול קוק? ד"א היא עברה ניתוח החודש (אחרי שהיא ניצחה את הג'ירו), אבל היא כבר התאוששה והספיקה לזכות באליפות בריטניה אחרי הניתוח.

הודעה לירדן רוטשטיין...

אחד הרוכבים שבחרת, פיליפ מאירהגה, לא יגיע לאולימפיאדה. הוא נתפס על שימוש בחומרים אסורים, הודה בשימוש, ואם אני לא טועה גם הודיע על פרישה מספורט תחרותי. תשתדל למצוא לפני הדד ליין רוכב אחר, ותודיע לנו, כדי שנספיק להחליף אותו בקבוצה שלך.

רשימת רוכבים (אם כי לא מסודרת)

אפשר למצוא באתר של יאהו את רשימות של כל הרוכבים לפי ארץ. הבעיה שאין הפרדה לפי מקצועות.

אתונה 2004 ב-cyclingnews

סוף סוף התחילו להתייחס באתר למרוצי האופניים באתונה. הפרופילים של כל המרוצים כולל אופני הרים. רשימת משתתפים מלאה של הגברים בכביש (באתר כתוב שבקרוב יעודכנו כל הרוכבים בכל המרוצים באתונה).

ואתם חייבים לראות את התמונה...

המדהימה הזו, הוולודרום האולימפי באתונה (מישהו יודע באיזה שלב בבניה נמצא הוולודרום שלנו?)

למעלה