משחק קטן, לבעלי דמיון מפותח

The Charmd One

New member
טופיק חדש../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

פעם עשינו שרשור כזה לmargarita chum נראה לי, אבל בכל מקרה~> איזה קליפ לדעתכם יתאים לurben soulitude? גם אם יש לו כבר...אני אישית לא ראיתי.] לדעתי בהתחלה באמת היא צריכה להיות במונית, ובשוט אחר היא הולכת ברחוב עם מלא אנשים כזה מסביבה, מסביב כולם מטושטשים ונשמעים חצאי קולות ומילים ורק היא ברורה, במן בועה לבד, בודדה. שוב היא במונית מסתכלת מחלון ורואה איך כולם רצים וממהרים ולא נהנים מהרגעים הקטנים וממה שיש להם. ובקטע שהיא אומרת אנד דה הול וורלד איס כרמבלינג ארונד מי, ואז יש שנייה שקט- אז הכל לשנייה נעצר ברחוב, והיא נעשית מטושטשת כמו כולם. תעלו את הרעיון שלכם, או לשירים אחרים כמובן:)

Ne§t£A Gi®L

New member
My Idea../images/Emo108.gif

רחוב בסגנון לונדוני ישן, אפור, אולי כנסיה ויקטוריאנית או משהו בסגנון. היא יוצאת מה...מבנה הזה בריצה, רצה קצת, ותוך כדי ריצה השיר מתחיל. מרוב עייפות היא מתיישבת על הרצפה באמצע הרחוב, מתנשפת, ואף אחד לא ממש שם לב אליה. כמו שאמרת את-כולם מטושטשים, חוץ ממנה. בזמן שהיא יושבת שם, מסביבה צומחים כל מיני צמחים מטפסים, שכובלים אותה למדרכה, היא מנסה להחלץ מהם, ובקטע שהיא אומרת "While the whole world is crumbling around me...", יש כמה שניות של שקט, היא משתחררת מהצמחים שכבלו אותה לאדמה, האנשים נהיים מטושטשים-לא מטושטשים, מסתכלים עלייה, היא מתבוננת לצדדים וממשיכה לרוץ[אני יודעת שזה הרבה מאד בכמה שניות של שקט, אבל הרעיון הוא שזה קורה נורא מהר]. ואז היא רצה, חוזרת למבנה שיצאה ממנו בהתחלה, מסתכלת לצדדים, כורעת על הברכיים ומסתכלת למעלה. השיר נגמר, ובקטע שהשיר דועך בו, מישהו מגיע מאחוריה ומושיט לה יד קמוצה [אגרוף]. מממ... בעיקרון, הרעיון שלי היה כמו שלך, ענתי, אבל...ניסיתי לחשוב על משהו אחר
זה מה שיצא.

MysteriOfir

New member
רעיונות נחמדים...הנה עוד אחד שלי

הפעם לשיר who cares הקליפ עובר מיקומים מס' פעמים, כול פעם המיקום הוא המקום שעליו היא מדברת: מישהו מתעורר במיטה עם בקבוק וויסקי ריק וסגריה חצי גמורה, בר שבו הברמן ממשיך למלות כוסות שתיה למישהי שכירוה שנותנת נשיקות לכול הסובבים אותה. בכול מיקום יש טלוויזיה שבה אנוק שרה, בכול פעם שהפזמון מגיע עוברים להופעה שלה, כאילו בתוך הטלוויזיה... לא רעיון משהו נראה לי...נראה לי אני אחשוב על עוד משהו...המשך יבוא

The Charmd One

New member
דווקא אהבתי את הקטע עם הפזמון..../images/Emo79.gif

הממ לhome is in my had אין לי ממש משהו מוגדר כל כך אבל רק שיש המון קטעים, מן פלשבקים כאלה עם הבחור עפ"י כל מה שהיא מתארת בשיר ושקרה לה וזה...וכל פעם, כמו שאתה אמרת בפזמון, הכל כאילו מתנקז בראש שלה והמצלמה כזאת מתרכזת באישון שלה ואז מתרחקת, ואז את הכמה פעמים של הומ איס אין מיי הד + עוד כמה שורות מהבית החדש היא שרה רגיל כזה למצלמה:)

MysteriOfir

New member
משחק קטן, לבעלי דמיון מפותח

הנה משחק קטן שחשבתי עליו, אין לי מושג אם ואיך זה יתפוס, אבל ניקח סיכון... קחו שיר של אנוק, לא משנה מאיזה אלבום, ותחשבו על קליפ שמתאים לו (רצוי שהשיר יהיה שיר שאין לו קליפ עדיין) חשבתם? עכשיו רשמו את הרעיון שלכם בפרוטרוט. רק כדי להבהיר את הדברים, תרשמו בפירוט שלכם את המיקום (בתוך חדר עם קירות לבנים, בשדה פתוח, ארבעה קירות זכוכית וכו' כמובן שיכולים להיות מס' מקומים באותו קליפ), דמויות (אנוק עצמה, חברי הלהקה, דמויות אחרות וכו') ומהלך הקליפ, כלומר מה קורה בו. בו נראה אם יש בינינו בעלי דמיון מפותח וחוש לקליפים מעניינים. שוב, אין לי מושג אם הרעיון שלי יתפוס, אבל אם לא, אז יש לי תירוץ מצוין...עכשיו עשרה לשתיים בלילה ואני לא נוהג לחשוב בהגיון בשעות כאלה

MysteriOfir

New member
רק עכשיו שמתי לב שחשבו על זה קודם..

בטופיק אחר מלפני מס' ימים.

The Charmd One

New member
חיחי כן, i did../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

טלפתייה חחח הממ אז חשבתי על עוד רעיון, לmargarita chum האמת לא ממש הבנתי את כל הקטעים בשיר אבל ממש ממש אהבתי את השורה- you tell a joke i nearly die... וכל ההמשך שמה:) ובכל מקרה- הנה הרעיון שלי; אז היא הולכת במן חורשה כזאת, והכל מסביב כזה שלכת אז בצבעי כתום-צהוב-אדום, והיא גם לבושה בצבעים האלה. היא הולכת בכאילו מן בועה כזאת בלתי נראית, והוא- האדם עליו היא מדברת בשיר- הולך גם באותו מקום, מהר כזה, למרות שהחורשה בעצם לא נגרמת. היא כאילו מסתובבת לידו ומשרה אליו אבל הוא מסתכל דרכה ובעצם לא שומע אותה, לא מקשיב לה. רק לקראת הסוף של השיר ב"פה לה לה לה" מתחילה רוח, הוא כאילו נעלם באויר, והיא נשארת שם, לבד.

Ne§t£A Gi®L

New member
חחח:)../images/Emo108.gif

מממ...הרעיון שלי לDON'T. אנוק יושבת בחדר, שכל הקירות שלו עשויים מתכת כסופה בוהקת, כמו חללית קצת-אבל בצורת ריבוע. בחדר יש רק כיסא-גם הוא כסוף וחלון רחב אטום. היא יושבת וכאילו עושה חשבון נפש על הכיסא, משחקת עם מטבע לאורך הקליפ [draw a line or flip a dime] [לא ככה כותבים FLIP. נכון?], ובסוף הקליפ היא בועטת בו וצועקת. בשוט השני, שיהיה מעורב עם שאר הקליפ, המצלמה תהיה ממוקדת בה, כשהחלון יראה כאילו קטעים שהיא עברה עם מי שהיא שרה עליו, וכל מיני זכרונות שלה, והיא בכלל לא מסתכלת עליו אלא שרה אל המצלמה. זהו, בערך.

MysteriOfir

New member
הנה משהו שלי...

יצוין שכשדי לקבל השראה פשוט הקשבתי לשיר ותוך כדי עלה לי רעיון. השיר הוא Tom waits המיקום - רציף של תחנת רכבת, מזג אוויר סתיוי, במהלך הקליפ אנוק וגבר אחר (דהנו מושא השיר) עוברים באופן של התמוססות (כלומר בכול פעם שהם מתמוססים ונעלמים במקום אחד, הם מופיעים באחר) בשני מקומות במהלך כול הקליפ: ברכבת שמתחילה לנסוע, ובתחנת העצירה של הרכבת. הרכבת וכול הניצבים מלבד אנוק והגבר נעים בהילוך איטי. ומידי פעם מתמוססים לתוך הקליפ חברי הלהקה שמנגנים. במהלך כול הקליפ, אנוק והגבר לא נמצאים באותו מקום, כלומר כשהאחד על הרכבת השני בתחנה ובמהלך כול הקליפ הם מתמוססים ומחיליפים מיקומים. הקליפ נגמר שמושא האהבה נמצא על הרכבת ואנוק בתחנה, אנוק מתחילה ללכת לכיוון היציאה מהתחנה כשיא מתמוססת ונעלמת. מה דעתכם?

למעלה