אוי שירשור גרוע. איך מעלים את זה?
D dsol New member 25/7/05 #1 משחק קטן להעביר את השיעמום והלפעיל טיפה את הפורום זה או זה ? אני רושם שאלה מי שעונה רושם את השתובה בכותרת ורושם שאלה אחרת וככה וככה....... טוב נתחיל ! NOVA/נובה ?
משחק קטן להעביר את השיעמום והלפעיל טיפה את הפורום זה או זה ? אני רושם שאלה מי שעונה רושם את השתובה בכותרת ורושם שאלה אחרת וככה וככה....... טוב נתחיל ! NOVA/נובה ?
D dsol New member 25/7/05 #5 אומן אורח ! פעמיים כי טוב ^ גם נובה + תוספת קטנטנה זה לא דברי מזיק ! הודעה קטנה או הרבה אנשים ?
M michaliron New member 25/7/05 #7 הרבה אנשים!!! כי אז אולי נתגבר על המעצורים ונקום לרקוד. נעם עם תפוח או עם המוט החדש והייטקי שלו? (מי שלא מכיר - מוט ארוך וכסוף). ומי שחדש בפורום ונבהל - אני מבינה אותך.
הרבה אנשים!!! כי אז אולי נתגבר על המעצורים ונקום לרקוד. נעם עם תפוח או עם המוט החדש והייטקי שלו? (מי שלא מכיר - מוט ארוך וכסוף). ומי שחדש בפורום ונבהל - אני מבינה אותך.
M michaliron New member 25/7/05 #11 זהבה בן ונחזור לנובה (!!!!!!! לא זו היתה כוונת המשורר ב "נפעיל קצת את הפורום"?????) עמי עם ארוך או עם קצר? (מקוה שכולם זוכרים אותו עם ארוך)
זהבה בן ונחזור לנובה (!!!!!!! לא זו היתה כוונת המשורר ב "נפעיל קצת את הפורום"?????) עמי עם ארוך או עם קצר? (מקוה שכולם זוכרים אותו עם ארוך)
M michaliron New member 27/7/05 #32 למה גנבת תמונות? זו תמונה מהאלבום האישי שלי במחשב. והמבחן היה בסדר, אני חושבת... תודה על ההתעניינות
ע ע ד י ת ו ש New member 27/7/05 #38 למה גנבת תמונות? קודם כל אני שמחה שלדעתך המבחן היה בסדר.... ואני בטוחה שתקבלי תוצאה טובה.... ובקשר לתמונה אני צוחקת... אני צלמתי אותה...
למה גנבת תמונות? קודם כל אני שמחה שלדעתך המבחן היה בסדר.... ואני בטוחה שתקבלי תוצאה טובה.... ובקשר לתמונה אני צוחקת... אני צלמתי אותה...
D dsol New member 26/7/05 #13 קצר לא מתאים לו ארוך נובה עם בלי יונתן ? סתםם אל תענו ברור שעם יונתן עם עברי או נובה ?
ע ע ד י ת ו ש New member 26/7/05 #15 ברור שעם נובה!!!! איך כמו הבית!!!! קאווור של נובה ל- mr jones או פינק פלויד? תזהרו בתשובות שלכם!!!!
ב ברררר New member 26/7/05 #16 mr jones חטיף (כגון ביסלי במבה וכדומה) או ממתק (כגון שוקולד סוכעעעריות וכדומה)
D D i s o r d e r New member 26/7/05 #17 חטיף ../images/Emo70.gif ראיתם ששודר הקליפ של NOVA היום בחצות (בדיוק!) או- לא ראיתם?!