משחק קטן ליום השקר

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
משחק קטן ליום השקר

(ותודה לליידי דרמה על הרעיון
) כל אחד כותב 3 משפטים, כשאחד מהם הוא שקר והשניים האחרים אמת, וצריך לנחש מה השקר ומה האמת? מוכנים? נתחיל

hag70

New member
אז אני אתחיל

כשהייתי קטן הייתי לובש את החצאיות של האחיות שלי.
הייתי מאושפז שנה וחצי בבית חולים כתינוק
אני יודע לסרוג במסרגה אחת.

hirshfe

New member
אני מהמר על

הייתי מאושפז שנה וחצי בבית חולים כתינוק

wild sands

New member
זה מצחיק שהקונצנזוס הוא ש-1 הוא אמת

ואני מצטרף לקונצנזוס. לדעתי 2 שקר שיש בו גרעין אמת. אני מניח שהיית מאושפז תקופה ארוכה, אבל לא שנה וחצי.

hag70

New member
והתשובה הנכונה אצלי היא.....

3. מעניין אם הייתי אומר שאני יודע לסרוג בשתי מסרגות, הייתם עונים את אותה תשובה

hirshfe

New member
אני שני

1) יצאתי פעם לדייט עם בת דודה שלי 2) אני לשעבר אלף הארץ בהרמת משקולות (כנער) 3) ייתכן מאוד, שנדב לא הילד היחידי שלי

wild sands

New member
לך תוכיח שאין לך אחות (או עוד ילד)

ובכל זאת מהמר על 3 כשקר

hirshfe

New member
מעולם אבל מעולם

לא הייתי אלוף הארץ בשום דבר ובטח לא בהרמת משקולות

hirshfe

New member
אני חושב שמגיע לככם הסברים

1) אני חייל משוחרר, חבר שלי יוצא עם משיהי שחייבת חחיבת לשדך. היא מנסה להכיר לי משיהי - אני מסרב. עוד אחת ואני בתקופה שלא רוצה קשר שוב מסרב, אבל נכנע הדייט כמובן זוועתי. השלישית - היא לא מוותרת. אבל היא מוסיפה, אני מכירה אותך - מכירה אותה. אתם מתאימים - אבל אתם שניכם צריכים דחיפה. אז אנחנו נצא לדאבל דיט. אני מגיע לשם (אחרי שכנוע רב) - ונדהם, נחנק מצחוק לגלות שזאת הבת דודה שלי. 3) כמה שנים ללאחר אותו דייט, אני טס לחול ברטניה ודרום אירלנד. חבר שהיה אמור לטוס איתי מבריז ברגע האחרון. אז אני מצטרף לטיול מאורגן של חברה מכל העולם. זה טיול שכולו אורגיה אחת. באחת הלילות אני מבלה עם בחורה אוסטרלית ו"נקרע" הקונדום. אחרי שאנחנו מגילים שגם לבחור אחר שבילה איתה "נקרע" הקונדום כמה בחורים שהיו איתה, מתעמתים איתה - היא מודה שזה היה מכוון, והיא רוצה ילד מבלי לדעת מי האבא. היא עוברת לעשות את התרגיל למקומיים. שמעתי (ללא הוכחות) שהיא הצליחה. אז ייתכן

המשפטים שלי -

1. את השם שלי בחרה אחותה הצעירה של אמא שלי. 2.ביני ובין אחותה הצעירה של אמא שלי יש רק 9 שנים. בין אמא שלי ובין אותה אחות יש הבדל של 12 שנים. 3.אני גרה באותו בניין עם דוד של אבא שלי ובן הדוד של אבא שלי.

למעלה