משחק קטן ליום השקר

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

Master Stav

New member
עכישו תורי ../images/Emo13.gif

1. אני בעל חגורה שחורה באומנויות לחימה . 2. לפני התאונה עסקתי בטיפוס הרים אתגרי כספורט . 3. יש לי 5 ילדים 4 מנישואי הראשונים והשניים ואחד מחוץ לנישואין מנעורי הפרועים .

wild sands

New member
הנה שלי

1. אני יכול לשלוט בחלומות שמתגשמים 2. אישתי ואני הכרנו וסלדנו זה מזו חמש שנים לפני שהחלטנו לגור יחד. 3. הטסתי פעם מטוס קרב

wild sands

New member
צודק. 3 זה השקר.

למרות שאני מכונאי מסוקים בעברי, לא נכנסתי מימי למטוס קרב.

wild sands

New member
לא כל חלום שלי מתגשם

אבל יש כאלה שכן. אני יכול להבחין בהם מראש (יש להם איכות שונה) ולחכות לרגע שיבוא. והוא אכן בא. באותם חלומות שאני מדבר עליהם, אני יכול (ועשיתי את זה מספר פעמים) לשנות דברים במודע. כשזה קורה, הכל קורה - כולל ההשפעות שלי. זה לא שאני יוצר את החלומות האלה בעצמי, אבל כשהם מגיעים יש לי שליטה מסויימת עליהם. אני לא יכול לחלום על זכיה בלוטו ולחכות שזה יקרה. אבל כשמופיע חלום 'מיוחד' אני יכול להשפיע עליו. קבל את זה איך שתרצה. זה תיאור סובייקטיבי של המציאות. אבל להפתעתי כך אני מקבל אותה. אני אומר להפתעתי, כי אני כופר גדול. באל ובדטרמיניזם. לא מאמין בהכוונה מבחוץ, ולא מאמין בקביעה מראש. אני קרוב לפילוסופים הקיומיים. אלא מה - אני רומנטיקן

akavishon

New member
והנה שלי

1. במשך תקופה ארוכה, על המקרר של דודה שלי ושל סבתא שלי, היתה תלויה תמונת ערום שלי 2. פעם שפכתי על ריקי גל קפה רותח 3. יצא לי פעם להפליג בצוללת ונתנו לי לשתות שמפניית מעמקים (מי ים מלוחים מעומק הים). להעביר את הטעם, נתנו לי מיץ פטל, שהסתבר שגם היה מי ים עם סירופ פטל.

מחשבות

New member
1 שקר. אתה לא נשמע כמו אחד שיצטלם בעירום,

ואם כן, זה בטח לא יופיע על המקרר של הסבתא, אלא אם זו רשימת הקניות שלה והיא התכוונה שהיא צריכה נקניקיות בסיבוב הבא.

hirshfe

New member
3 השקר

מאחר שלא ציינת את גיל הערום זה בטח מגיל שנה +-

akavishon

New member
אכן 3 הוא השקר.

אחרי הצבא, התאמתי לקורס מאבטחים של השב"כ. הרבה חדר כושר וריצות. בראש השנה, הצטלמתי בערום (הייתי בין 23-24), שרק שלט "שנה טובה" מכסה את מבושיי ושלחתי לכל המשפחה והחברים הקרובים שנות טובות. על ריקי גל שפכתי קפה כשמילצרתי בקיינריטנג. לגבי הצוללת - הטקס הוא טקס אמיתי שעובר כל מי שצולל בפעם הראשונה - כוס אחת של "שמפניית מעמקים" ואחריה, כוס "מיץ" כדי להעביר את הטעם. כשאני ואשתי היינו חברים והיא באה אליי הביתה בפעם הראשונה, איך שהיא הגיעה, בדיוק נכנסתי להתרחץ ורגע לפני המקלחת, נתתי לה מעטפה עם 72 תמונות (שני פילמים) של התמונות ערום, שהחבר שלי צילם אותי ביערות הכרמל, עם כל הפיספוסים וכל ההכנות. הגשתי לה את התמונות ונכנסתי למקלחת. כשיצאתי, היא עדין היתה בחדר

למעלה