משחק קטן

רועי123456

New member
משחק קטן

אני יתן רשימה של סרטים ואם הסרט הפחיד אותכם [לא אהבתם הפחידד]תכתבו ליד השם
ואם לא הפחיד תכתבו
ואם לא ראיתם את הסרט אל תכתבו לידו כלום הרשימה של הסרטים: הצלצול הטינה חברים למוות יום אהבה קטלני הנשכחים מין מסוכן יעד סופי 1 יעד סופי 2 13 רוחות האחרים החוש השישי האויב שבפנים האויב שבפנים 2 מגרש השדים SAW[מסור] כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים] בית קברות לחיות בית קברות לחיות 2 הניצוץ כול סדרת יום השישי השלוש עשרה כול סדרת פרדי קארי רואה בקלפים סדרת חניבל פניה לא נכונה[טעות בכיוון] ג'יפרס קריפרס ג'יפרס קריפרס 2 צעקה לוכד החלומות פסיכו קיוב פרויקט המכשפה מבלייר המנסרים מטקסס זהות החוש השישי הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל פולטרגייסט האמת שמתחת לפני השטח גוטיקה אגדה עירונית נבואת איש העש הטרמפיסט זה[הליצן] שחר המתים הכפר אות משמים אני לא פוחד אני צופה בך דוקטור סליפ סליפי הולו דרקולה הדבר ליל המסכות מימק לעולם אל תשחקו עם זרים סיוט בחדר המורים ספינת הרוחות סיינס עשרים ושמונה יום אחרי פחד דוט קום פחד עד מוות הסורקים ראיון עם ערפד קוג'ו דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד שבעה חטאים

IkMfNiY

New member
מעטים הסרטים שבאמת הפחידו אותי../images/Emo42.gif

הרשימה של הסרטים: הצלצול
הטינה
חברים למוות יום אהבה קטלני
הנשכחים
מין מסוכן יעד סופי 1
יעד סופי 2
13 רוחות האחרים
החוש השישי
האויב שבפנים האויב שבפנים 2 מגרש השדים
SAW[מסור] כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים] בית קברות לחיות בית קברות לחיות 2 הניצוץ
כול סדרת יום השישי השלוש עשרה
[ראיתי רק את הראשון] כול סדרת פרדי
קארי
רואה בקלפים
סדרת חניבל
פניה לא נכונה[טעות בכיוון] ג'יפרס קריפרס
ג'יפרס קריפרס 2 צעקה
[אבל בגיל 9 בערך...] לוכד החלומות
פסיכו קיוב
פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס זהות הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל פולטרגייסט האמת שמתחת לפני השטח גוטיקה
אגדה עירונית
נבואת איש העש הטרמפיסט זה[הליצן]
שחר המתים
הכפר אות משמים אני לא פוחד אני צופה בך
דוקטור סליפ סליפי הולו
דרקולה הדבר ליל המסכות מימק לעולם אל תשחקו עם זרים
סיוט בחדר המורים
ספינת הרוחות סיינס
עשרים ושמונה יום אחרי
פחד דוט קום
פחד עד מוות הסורקים ראיון עם ערפד
קוג'ו דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד
שבעה חטאים יעל [כמובן שבכל אחד ואחד מהסרטים (אולי חוץ מרוז רד P:) יש קטעים מקפיצים]

רועי123456

New member
תשובה

תשובה:[ומה שכתבתי שלא הפחיד [
] זה לא אומר שלא אהבתי] הצלצול
הטינה
חברים למוות
יום אהבה קטלני
הנשכחים
מין מסוכן
יעד סופי 1
יעד סופי 2
13 רוחות
האחרים
החוש השישי
האויב שבפנים
האויב שבפנים2
מגרש השדים
SAW[מסור]
כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים]
בית קברות לחיות לא ראיתי בית קברות לחיות 2
הניצוץ לא ראיתי כול סדרת יום השישי השלוש עשרה
[לא ראיתי את כול הסדרה ממה שראיתי
] כול סדרת פרדי[לא ראיתי את הכול אבל ממה שראיתי
] קארי
רואה בקלפים
סדרת חניבל[ראיתי את שתיקת הכבשים ו
] פניה לא נכונה[טעות בכיוון]
ג'יפרס קריפרס
ג'יפרס קריפרס 2
צעקה
לוכד החלומות
פסיכו לא ראיתי קיוב
פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס
זהות
הנוסע השמיני נגד הטורף לא ראיתי מלחמת האופל
פולטרגייסט
האמת שמתחת לפני השטח לא ראיתי גוטיקה
אגדה עירונית לא ראיתי נבואת איש העש לא ראיתי הטרמפיסט
זה[הליצן]
שחר המתים
הכפר
אות משמים לא ראיתי אני לא פוחד
אני צופה בך לא ראיתי דוקטור סליפ לא ראיתי סליפי הולו לא ראיתי דרקולה
הדבר לא ראיתי ליל המסכות
מימק
לעולם אל תשחקו עם זרים
סיוט בחדר המורים
ספינת הרוחות
סיינס
עשרים ושמונה יום אחרי לא ראיתי פחד דוט קום
פחד עד מוות
הסורקים לא ראיתי ראיון עם ערפד לא ראיתי קוג'ו לא ראיתי דולי המתוקה לא ראיתי רציחות בארגז הכלים
רוז רד לא ראיתי שבעה חטאים לא ראיתי

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif נו ננסה...למה לא? ../images/Emo9.gif

הצלצול
הטינה חברים למוות יום אהבה קטלני
הנשכחים מין מסוכן יעד סופי 1
יעד סופי 2
13 רוחות האחרים
החוש השישי
SAW[מסור] כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים] בית קברות לחיות
בית קברות לחיות 2 הניצוץ כול סדרת יום השישי השלוש עשרה
כול סדרת פרדי
קארי
רואה בקלפים
סדרת חניבל
פניה לא נכונה[טעות בכיוון] ג'יפרס קריפרס מסרבת
ג'יפרס קריפרס 2 צעקה
לוכד החלומות פסיכו קיוב פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס זהות החוש השישי
הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל פולטרגייסט
האמת שמתחת לפני השטח
גוטיקה אגדה עירונית
אבל טוב
נבואת איש העש הטרמפיסט זה[הליצן]
שחר המתים הכפר אות משמים אני לא פוחד אני צופה בך דוקטור סליפ סליפי הולו
דרקולה הדבר ליל המסכות
מימק לעולם אל תשחקו עם זרים סיוט בחדר המורים
ספינת הרוחות סיינס עשרים ושמונה יום אחרי פחד דוט קום פחד עד מוות הסורקים ראיון עם ערפד טוב
קוג'ו דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד שבעה חטאים טוב!!!!!!

kfir number 1

New member
הביקורות שלי

הצלצול לא הפחיד, הטינה לא ראיתי, חברים למוות לא ראיתי, יום אהבה קטלני לא הפחיד, הנשכחים, מין מסוכן- לא ראיתי, יעד סופי מפתיע, יעד סופי 2 לא ראיתי, 13 רוחות לא מפחיד, האחרים מפתיע, החוש השישי מפתיע, האויב שפנים/2 לא ראיתי, מגרש השדים מצחיק, מסור לא ראיתי, משחק ילדים הראשון מצחיק השאר לא ראיתי,בית קברות לחיות לא מפחיד, הניצוץ מעניין, יום השישי ה13 (הראשון) לא מפחיד השאר לא ראיתי, כך לגבי סיוט ברחוב אלם, רואה בקלפים מעניין, סדרת חניבעל: שתיקת הכבשים מפחיד ומעולה, חניבעל מגעיל, דרקון אדום סביר, טעות בכיוון לא ראיתי, גיפריס קריפרס הראשון לא מפחיד השני לא ראיתי, צעקה מצחיק ומעניין, לוכד החלומות לא ראיתי, פסיכו מפתיע ומענין, קיוב לא ראיתי, פרויקט המכשפה מבלייר רוב מהומה על לא דבר, המנסרים מטקסס לא ראיתי אבל טוענים שזה מפחיד ואני חייב לראות אותו , זהות לא ראיתי, הנוסע השמיני נגד הטורף לא ראיתי, מלחמת האופל לא ראיתי, פולטרגייטס לא מפחיד,האמת שלפני פני השטח לא מפחיד,גוטיקה לא ראיתי, אגדה עירונית מעניין ומפתיע, נבואות איש האש לא מפחיד, הטרמפיסט לא מפחיד, שחר המתים לא ראיתי, הכפר לא ראיתי, אות משמים לא ראיתי ואני חייב לראות, אני לא מפחד לא מכיר, אני צופה בך לא ראיתי, דוקטור סליפ לא ראיתי, סליפי הולו סביר, דרקולה לא מעניין, ליל המסכות לא ראיתי וחייב לראות, הדבר לא מפחיד, מימק לא מכיר, לעולם אל תשחקו עם זרים לא ראיתי ורוצה לראות, סיוט בחדר המורים לא מפחיד, ספינת הרוחות לא מכיר, סיינס מפתיע, 28 יום אחרי לא ראיתי ורוצה לראות, פחד דוט קום לא ראיתי, פחד עד מוות לא מפחיד, הסורקים לא ראיתי, ראיון עם ערפד סביר, קוגו לא ראיתי, דולי המתוקה לא מכיר, רציחות בארגז הכלים לא ראיתי, רוז רד לא מכיר, שבעה חטאים מעניין.

odysee

New member
גם אני .. ../images/Emo3.gif

הצלצול
{חלקים} הטינה
חברים למוות יום אהבה קטלני הנשכחים
מין מסוכן יעד סופי 1 יעד סופי 2 13 רוחות
האחרים
החוש השישי
האויב שבפנים האויב שבפנים 2 מגרש השדים SAW[מסור]
כל הסדרה של צאקי[משחק ילדים] בית קברות לחיות בית קברות לחיות 2 הניצוץ
כל סדרת יום השישי השלוש עשרה כל סדרת פרדי
{היו קטעים מפחידים) קארי רואה בקלפים
סדרת חניבעל
פניה לא נכונה[טעות בכיוון] ג'יפרס קריפרס
ג'יפרס קריפרס 2
צעקה
לוכד החלומות פסיכו קיוב
פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס
זהות הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל פולטרגייסט
{רק הראשון} האמת שמתחת לפני השטח גותיקה
אגדה עירונית
נבואת איש העש
{טוב אולי טיפה} הטרמפיסט זה[הליצן] שחר המתים הכפר
אות משמים אני לא פוחד אני צופה בך דוקטור סליפ סליפי הולו
דרקולה
הדבר ליל המסכות מימק לעולם אל תשחקו עם זרים סיוט בחדר המורים
ספינת הרוחות סיינס
עשרים ושמונה יום אחרי פחד דוט קום פחד עד מוות הסורקים ראיון עם ערפד דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד שבעה חטאים אופפ... זה היה ארוך.

NiKi†a

New member
ואוו מצויין,

הצלצול
הטינה
חברים למוות- לא זוכרת אם ראיתי.. יום אהבה קטלני
הנשכחים מין מסוכן יעד סופי 1
יעד סופי 2 13 רוחות
האחרים
החוש השישי
SAW[מסור] כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים]
בית קברות לחיות
בית קברות לחיות 2 הניצוץ
כול סדרת פרדי
קארי רואה בקלפים סדרת חניבל
[למרות שראיתי רק אחד מהם..] פניה לא נכונה[טעות בכיוון] ג'יפרס קריפרס
ג'יפרס קריפרס 2 צעקה
לוכד החלומות פסיכו
קיוב
פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס - לא בטוחה שראיתי את הנכון.. P: זהות החוש השישי - לא היה בר? הנוסע השמיני נגד הטורף
מלחמת האופל
פולטרגייסט
האמת שמתחת לפני השטח גוטיקה אגדה עירונית
נבואת איש העש הטרמפיסט זה[הליצן]- אני חייבת לראות את זה..רב הסיכויים שזה יפחיד אותי P: שחר המתים הכפר אות משמים
אני לא פוחד אני צופה בך
דוקטור סליפ סליפי הולו
דרקולה הדבר ליל המסכות
מימק לעולם אל תשחקו עם זרים
סיוט בחדר המורים
ספינת הרוחות סיינס עשרים ושמונה יום אחרי פחד דוט קום פחד עד מוות
הסורקים ראיון עם ערפד
קוג'ו דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד שבעה חטאים

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo26.gif

הצלצול
הטינה חברים למוות
יום אהבה קטלני
הנשכחים מין מסוכן
יעד סופי 1
יעד סופי 2
13 רוחות האחרים
החוש השישי
האויב שבפנים
האויב שבפנים 2
מגרש השדים
SAW[מסור]
בית קברות לחיות
בית קברות לחיות 2 הניצוץ
כול סדרת פרדי
קארי
רואה בקלפים
סדרת חניבל
פניה לא נכונה[טעות בכיוון]
ג'יפרס קריפרס
ג'יפרס קריפרס 2
צעקה
לוכד החלומות
פסיכו
קיוב
פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס
זהות הנוסע השמיני נגד הטורף
מלחמת האופל
פולטרגייסט
האמת שמתחת לפני השטח
גוטיקה אגדה עירונית
נבואת איש העש הטרמפיסט
זה[הליצן]
שחר המתים
הכפר אות משמים אני לא פוחד אני צופה בך
דוקטור סליפ
סליפי הולו
דרקולה
הדבר ליל המסכות
מימק
לעולם אל תשחקו עם זרים
סיוט בחדר המורים
ספינת הרוחות
סיינס
עשרים ושמונה יום אחרי פחד דוט קום
פחד עד מוות
הסורקים ראיון עם ערפד
קוג'ו דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד שבעה חטאים

uriya1

New member
המ.

יש הבדל בין פחד של קטעים מקפיצים או גועליים [
] לבין פחד אמיתי, שבא מבפנים [
]: הצלצול
הטינה הנשכחים שני סרטי יעד סופי
האחרים
החוש השישי
שני סרטי האויב שבפנים מגרש השדים
SAW[מסור]
רואה בקלפים סדרת חניבל
שני סרטי ג'יפרס קריפקס צעקה
לוכד החלומות פסיכו קיוב פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס
זהות החוש השישי
הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל פולטרגייסט האמת שמתחת לפני השטח גוטיקה
אגדה עירונית
שחר המתים לעולם אל תשחקו עם זרים סיוט בחדר המורים
ספינת הרוחות סיינס ---

אמממ

שום סרט לא הפחיד.. עדיף אני ארשום "אהבתי" ליד הסרט שאהבתי כי אין יל כוח להסתך עם ה-V.. וראיתי את כולם :] הצלצול- אהבתי הטינה- אהבתי חברים למוות- חרא של סרט יום אהבה קטלני- אהבתי הנשכחים- אהבתי בערך יעד סופי- אהבתי את שניהם האחרים- אהבתי החוש השישי- אהבתי האויב שבפנים- אהבתי מגרש השדים המקורי- חרא של סרט מגרש השדים ההתחלה- אהבתי מסור- אהבתי צאקי- אהבתי בערך בית קברות לחיות- אהבתי את שניהם הניצוץ- חרא של סרט יום שיש ה13- חרא של סדרה סיוט ברחוב אלם- אהבתי את כל הסדרה רואה בקלפים- אהבתי קארי- חרא של סרט חניבל וכל השאר- חרא של סדרה פניה לא נכונה- אהבתי גי'פרס קריפרס- חרא של סרט צעקה- אהבתי בערך אני יודע \ עדיין יודע- אהבתי לוכד החלומות- חרא של סרט פסיכו- חרא של סרט קיוב- אהבתי את שניהם פרויקט המכשפה מבלייר- אהבתי המנסרים מטקסס- חרא של סדרה הנוסע השמיני- אהבתי את כל הסדרה פולטרייגס- חרא של סרט האמת שמתחת לפני השטח- אהבתי גוטיקה- אהבתי אגדה עירונית- אהבתי נבועת איש העש- אהבתי זה- חרא של סרט שחר המתים- אהבתי אות משמיים- אהבתי סליפי הולו- אהבתי ליל המסכות- אהבתי מימק- חקר של סרט לעולם אל תשחקו עם זרים - אהבתי סיוט בחדר המורים- אהבתי סיינס- חרא של סרט פחד עד מוות- חרא של סרט הסורקים- חרא של סרט שבעה חטאים- חרא של סרט

kfir number 1

New member
חרא על סדרת חניבעל?

קוטלת יקרה להגיד על סדרת חניבעל זשזה חרא של סרט זה כמו להגיד שטריילוגיית הסנדק זה חרא של סרט. אני בכל אופן לא הייתי אומר על שתיקת הכבשים חרא של סרט. לא כדאי להתעסק עם חניבעל

liavsayegh

New member
אני!

הצלצול
הטינה
חברים למוות
יום אהבה קטלני
הנשכחים
מין מסוכן
יעד סופי 1
יעד סופי 2
13 רוחות
האחרים
החוש השישי
האויב שבפנים
האויב שבפנים 2
מגרש השדים
SAW[מסור]
בית קברות לחיות
בית קברות לחיות 2
הניצוץ
כול סדרת פרדי
קארי
רואה בקלפים
סדרת חניבל
פניה לא נכונה[טעות בכיוון]
ג'יפרס קריפרס
ג'יפרס קריפרס 2
צעקה
לוכד החלומות
פסיכו
קיוב
פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס
זהות
החוש השישי
הנוסע השמיני נגד הטורף
מלחמת האופל
פולטרגייסט
האמת שמתחת לפני השטח
גוטיקה
אגדה עירונית
נבואת איש העש
הטרמפיסט
זה[הליצן]
שחר המתים
הכפר
אות משמים
אני לא פוחד
אני צופה בך
דוקטור סליפ
סליפי הולו
דרקולה
הדבר
ליל המסכות
מימק
לעולם אל תשחקו עם זרים
סיוט בחדר המורים
ספינת הרוחות
סיינס
עשרים ושמונה יום אחרי
פחד דוט קום
פחד עד מוות
הסורקים
ראיון עם ערפד
קוג'ו
דולי המתוקה
רציחות בארגז הכלים
רוז רד
שבעה חטאים

liavsayegh

New member
אופס~!

סימנתי בטעות מה ראיתי!!!!!!!!!!!!!! במקום מה הפחיד אותי.....

Ringi Bingi

New member
לא ראיתי הרבה סרטי אימה, אבל

הצלצול
! הטינה חברים למוות יום אהבה קטלני הנשכחים מין מסוכן יעד סופי 1 יעד סופי 2 13 רוחות האחרים
החוש השישי
האויב שבפנים האויב שבפנים 2 מגרש השדים SAW[מסור] כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים] בית קברות לחיות בית קברות לחיות 2 הניצוץ כול סדרת יום השישי השלוש עשרה כול סדרת פרדי קארי רואה בקלפים סדרת חניבל פניה לא נכונה[טעות בכיוון] ג'יפרס קריפרס ג'יפרס קריפרס 2 צעקה
(רק את הראשון) לוכד החלומות פסיכו קיוב פרויקט המכשפה מבלייר
המנסרים מטקסס זהות החוש השישי
הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל פולטרגייסט האמת שמתחת לפני השטח גוטיקה אגדה עירונית נבואת איש העש הטרמפיסט זה[הליצן] שחר המתים הכפר אות משמים אני לא פוחד אני צופה בך דוקטור סליפ סליפי הולו דרקולה הדבר ליל המסכות מימק לעולם אל תשחקו עם זרים סיוט בחדר המורים
(ככה ככה) ספינת הרוחות סיינס עשרים ושמונה יום אחרי פחד דוט קום פחד עד מוות הסורקים ראיון עם ערפד קוג'ו דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד שבעה חטאים

ניגש לעבודה!!!

הצלצול - בגירסא היפנית כן... באמריקאית ממש לא... הטינה - כנ"ל... חברים למוות - שיעמם למוות... יום אהבה קטלני - פחחח אתם עושים צחוק? הנשכחים - לא ראיתי!!! מין מסוכן - לא נראה לי שראיתי... יעד סופי 1 - מותח ותו לא... יעד סופי 2 - כנ"ל... 13 רוחות - לא ראיתי... האחרים - מותח... החוש השישי - מותח... האויב שבפנים - מגניב לא מפחיד... האויב שבפנים 2 - המשכון עם קמצוץ מגניבות... מגרש השדים - מעניין... SAW[מסור] - מטורף... אחד הסרטים האהובים עליי... כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים] - סרט ראשון חביב כל השאר בעעע.... בית קברות לחיות - מעולה... לא מפחיד... רק הקטע עם התינוק גרם לשיעורתיי לסמור... בית קברות לחיות 2 - לא ראיתי... הניצוץ - מעולה... של קובריק כמובן!!! כול סדרת יום השישי השלוש עשרה - שטותי... לא מפחיד... כול סדרת פרדי - טראשי... לא ממש מפחיד... קארי - מעולה אבל שוב לא מפחיד... רואה בקלפים - בעעעעע ועוד פעם בעעעע.... סדרת חניבל - מעולה... מותח... פניה לא נכונה[טעות בכיוון] - לא ראיתי... ג'יפרס קריפרס - מותח... הקטע עם העיניים הקפיץ אותי... ג'יפרס קריפרס 2 - בעעעע.... צעקה - מצחיק יותר ממפחיד... לוכד החלומות - קינג... מותח... נחמד... מוזר... פסיכו - היצ'קוק... יאבא... מעולה!!! קיוב - מעניין... אבל אני שופטת על חלקים מהסרט... מעולם לא יצא לי לראות בשלמותו... פרויקט המכשפה מבלייר - לא מפחיד... מעניין... המנסרים מטקסס - מצמרר... חלקים ממנו היו טובים... זהות - לא ראיתי... החוש השישי - לא נשאל כבר? מותח בלבד... הנוסע השמיני נגד הטורף - לא ראיתי... מלחמת האופל - בעעעע נרדמתי באמצע... פולטרגייסט - הלוווו פולטרגייסט אומנם רואים את הבובות שם אבל עדיין... לא מפחיד... קלאסי... האמת שמתחת לפני השטח - צפוי כל כך... גוטיקה - לא ראיתי... אגדה עירונית - עוד סרט נעורים נבואת איש העש - מה זה היה לעזאזל??? הטרמפיסט - לא ראיתי... זה[הליצן] - מותח... שחר המתים - לא ראיתי... הכפר - נחמד מינוס... אות משמים - אם הכוונה לאומן אז זה נחמד... במיוחד התלת אופן... אני לא פוחד - לא ראיתי... אני צופה בך - לא ראיתי... דוקטור סליפ - משעמם... סליפי הולו - נחמד עד מאוד.... דרקולה - ZZZZ... לא נעים אבל... הדבר - לא ראיתי... ליל המסכות לא ראיתי... מימק - לא ראיתי.... לעולם אל תשחקו עם זרים - מותח בלבד... סיוט בחדר המורים - לא מפחיד... סרט נעורים... ספינת הרוחות - לא ראיתי... סיינס - בעעע.... עשרים ושמונה יום אחרי - לא ראיתי פחד דוט קום - בעעעע כל כך צפוייי... איי מין קומון... פחד עד מוות - לא... הסורקים - לא ראיתי... ראיון עם ערפד - מעולה... מעניין... מצולם היטב... קוג'ו - לא ראיתי דולי המתוקה - לא ראיתי רציחות בארגז הכלים - לא ראיתי רוז רד - לא ראיתי שבעה חטאים - מותח מאוד... אוברייטד... זהו... נגמר??? וזה היה כל כך קצר...

dk171

New member
גם אני רוצה ../images/Emo3.gif

הצלצול
הטינה
חברים למוותיום אהבה קטלני
הנשכחים
מין מסוכןיעד סופי 1
נחמד ביותר והקפיץ אותי פעם או פעמיםיעד סופי 2
13 רוחות
בעברי פחדתיהאחרים
החוש השישיהאויב שבפניםהאויב שבפנים 2מגרש השדים
כרגיל בעברי אפילו שקשקתי!SAW[מסור]
לא הפחיד אבל סרט מצוין!כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים]בית קברות לחיותבית קברות לחיות 2הניצוץ כול סדרת יום השישי השלוש עשרהכול סדרת פרדיקארירואה בקלפיםסדרת חניבלפניה לא נכונה[טעות בכיוון]
ג'יפרס קריפרס
ג'יפרס קריפרס 2
צעקה
נחשו
לוכד החלומותפסיכוקיוב
פרויקט המכשפה מבלייר
אפילו עכשיו יש קטעים כאלה... בררררררררררהמנסרים מטקססזהות
החוש השישיהנוסע השמיני נגד הטורףמלחמת האופלפולטרגייסט האמת שמתחת לפני השטח גוטיקהאגדה עירונית נבואת איש העש הטרמפיסטזה[הליצן]שחר המתיםהכפראות משמיםאני לא פוחדאני צופה בךדוקטור סליפ סליפי הולו
דרקולההדברליל המסכותמימקלעולם אל תשחקו עם זריםסיוט בחדר המוריםספינת הרוחות
סיינס
לא זכור לי משהו מפחיד במיוחדעשרים ושמונה יום אחריפחד דוט קוםפחד עד מוותהסורקיםראיון עם ערפד קוג'ודולי המתוקהרציחות בארגז הכליםרוז רדשבעה חטאיםלא ראיתי הרבה אבל זה מה יש

dk171

New member
אוךךךך מזה עשה?!?!?!

טוב מקווה שתבינו למה אין לי כוח עוד פעם

אני לא ראיתי הרבה סרטים.....

הצלצול- מפחיד.... הטינה חברים למוות יום אהבה קטלני הנשכחים מין מסוכן יעד סופי 1 יעד סופי 2 13 רוחות האחרים- לא מפחיד............בעצם אולי טיפה... החוש השישי- לא מפחיד..... האויב שבפנים האויב שבפנים 2 מגרש השדים SAW[מסור] כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים]-ממש לא מפחיד.... בית קברות לחיות בית קברות לחיות 2 הניצוץ כול סדרת יום השישי השלוש עשרה כול סדרת פרדי קארי רואה בקלפים סדרת חניבל פניה לא נכונה[טעות בכיוון] ג'יפרס קריפרס ג'יפרס קריפרס 2 צעקה- לא מפחיד בכלל......... לוכד החלומות פסיכו קיוב פרויקט המכשפה מבלייר- לא מפחיד..... אולי הסוף קצת...... המנסרים מטקסס זהות החוש השישי- היה כבר..... לא משנה.... לא מפחיד.... הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל פולטרגייסט האמת שמתחת לפני השטח גוטיקה אגדה עירונית נבואת איש העש הטרמפיסט זה[הליצן] שחר המתים הכפר אות משמים אני לא פוחד אני צופה בך דוקטור סליפ סליפי הולו- מפחיד מאוד..... דרקולה הדבר ליל המסכות מימק לעולם אל תשחקו עם זרים סיוט בחדר המורים- ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא מפחיד..... ספינת הרוחות סיינס עשרים ושמונה יום אחרי פחד דוט קום פחד עד מוות הסורקים ראיון עם ערפד קוג'ו דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד שבעה חטאים

Outrageous boy

New member
אני....

הצלצול
הטינה
חברים למוות
יום אהבה קטלני
הנשכחים
מין מסוכן לא ראיתי יעד סופי 1לא ראיתי יעד סופי 2 לא ראיתי 13 רוחות לא ראיתי האחרים
החוש השישי
האויב שבפניםלא ראיתי האויב שבפנים 2לא ראיתי מגרש השדים
SAW[מסור]
בית קברות לחיות
בית קברות לחיות 2
הניצוץ לא ראיתי כול סדרת יום השישי השלוש עשרה
כול סדרת פרדי
קארי לא איתי רואה בקלפים לא ראיתי סדרת חניבל
פניה לא נכונה[טעות בכיוון] לא ראיתי ג'יפרס קריפרס
ג'יפרס קריפרס 2
צעקה