משחק קליל

משחק קליל

טוב אני לקוח שם של שיר באנגלית ומעברת אותו, התפקיד שלכם להגיד לי איזה שיר זה ולהקה כמובן. עכשיו זה ממש ממש קל (בייחוד לאנשים שאוהבים את הטעם שלי במוזיקה) ולכן יש הגבלה לא יותר מ-3 תשובות ליוזר :) 1- ממלכה בשביל לב 2- תצטרף אליי 3- חלומות מתוקים 4- אגם אש 5- תבדוק את זה עכשיו 6- שמש וברזל 7- רוק מת 8- שיר למשפחה שלי 9- תבוא איך שאתה 10- היא החטא שלי 11- טיפש בגשם 12- דו שיח עם הכוכבים 13- צוללת צהובה 14- עיקום זמן :-\

3, 13

sweet dreams של מריה קארי? a yellow submorin {כן, כן, אני יודעת שזה מלא טעויות כתיב, אני לא יודעת ממש לכתוב באנגלית....
} של הביטלס

3 9 13

3. סוויט דרימז/היוריתמיקס/מרילין מנסון/המכשפות 9. קום אז יו אר/נירוונה 13. צוללת צהובה/החיפושיות

Chandler Rulz

New member
7, 14, 8

7. Marilyn Manson - Rock Is Dead 8. Cranberries - Ode to My Family 14. The Rocky Horror Picture Show - Time Warp

המממ

New member
2, 8

2. join me- him. 8. ode to my family- the cranberries? (אני מקווה שלא המצאתי שיר) סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

Ocean Spirit

New member
1, 9, 10

1. Kingdom for the Heart - Sonata Arctica 9. Come as you Are - Nirvana 10. She is my Sin - Nightwish

svety

New member
4

4. Lake Of Fire. במקור של להקה שאני לא זוכרת איך קוראים לה, נירוונה עשו לזה קאבר באנפלאגד. טוב זהו, על השאר ענו

יש לי טעות קטנה ב-5

זה לא שם השיר.. זאת שורה מהשיר, אבל היא נאמרת מספיק פעמים שאפשר לחשוב שזה שם השיר ^_^

תשובות למה שלא גילו עדיין

5- check it out now \ fatboyslim וזה לא שם השיר מתברר :) זאת פשוט שורה נפוצה מהשיר (ככה זה רשום לי באמ פי שלוש :\ סורי) 6- sun and steel - Iron Maiden 11- Fool In the rain - Led Zeppelin 12- Dialuge with the stars - InFlames

למעלה