משחק שהמצאתי

משחק שהמצאתי

היי, זה לא ממש משחק, אבל למי שרוצה..... אז מתחילים! ברוכים הבאים! כאן תוכלו להרכיב לכם את הגמר! מה זאת אומרת? תכתבו את מי הייתם רוצים לראות בגמר-אחד מכל סבב ואחד מסבב ההחזרה. אחר כך ננסה להרכיב את סבב הגמר שהיינו רוצים לפי מה שרצו הרוב מכל סבב, אז תהיו נחמדים ותשלחו..... אני מתחילה- יהודית ורעות חי והודיה אמילי ורותי ויהודית ואירית

wissenly

New member
גם אני משתתף...

יהודית ורעות אריאל ולימור עובד וז'ניה ציפי ומידן

הדמר

New member
גם אני.....

בס"ד ציפי ומידן אריאל ולימור דנה ולירון עובד וז'ניה

n l m

New member
אמממ......

אמילי ורותי אוהד וישאל אריאל ולימור והרביעי אממ.. עובד וג'ניה, אומנם גרועים אבל הרבה יותר מעניינים מהשאר שלא רשמתי

238

New member
גם אני

בס"ד יהודית ורעות חי והודיה דנה ולירון עובד וז'ניה

גמני..

אלישע והגר (למרות שעפו ראשונים דווקא אהבתי אותם) חי והודיה (כנ"ל) איתי (בלתי אפשרי לצערי הרב) ובן זוגו (שכחתי.. אופפסס) עובד וג'ניה (עובד המושלם הזה!! כפרה עליו.. ולא על ג'ניה.. וסורי על הבוטות..) אהה.. ואנשים.. תעשו תהודעות קצת יותר מעניינות מאשר סתם שמותת! אפש עם סוגריים.. או הסבר או משו...

הדמר

New member
שמתי לב לעובדה כי...

בס"ד הזוגות שבחרת כולם עפו ביום הראשון (חוץ מז'ניה ועובד אבל זב ברור כי יכולים להיות רק 3 זוגות כאלו)

n l m

New member
אוקיי אם כך

אוהד וישאל-משעשעים, התחלתי לאהוב אותם דווקא מהשלבים היותר מתקדמים לימור ואריאל-תחרותיים ויודעים לשתף פעולה אחד עם השני רותי ואמילי=בשתיי מילים: "אורית ורננה", החזירו אותי לנוסטלגיה ג'ניה ועובד-כמו שאמרתי לא מהזוגות שאני מחבב אבל מעדיף אותם על הזוגות המשמימים

בינתיים התוצאות

יהודית ורעות לימור ואריאל, חי והודיה=(תיקו) עובד וז'ניה אמילי ורותי אז תמשיכו להצביע ולהשפיע!!

חיים1444

New member
מה זה???

בנית צוות עלוב ביותר 3 בנות בגמר מה קרה??? לדעתי הגמר הכי טוב יהיה.... ישאל ואוהד ניר ונועם איתי ונחום ועובד וז'ניה \ ציפי מידן

n l m

New member
שש בנים בגמר זה יותר גרוע

משלוש בנות הכי עדיף מאוזן וחוץ מזה המינים של הזוגות ממש לא קובעים כי עובדה שעד עכשיו צוותיי הבנות הצליחו לעבור תמיד את היום הראשון המשימות בסוף הדרך הם לא משימות שצריך בהם כח פיזי

חיים1444

New member
זה אולי נכון...

אבל בנות עדינות כאלה.... שש בנים בגמר זה מתח זה אדיר זה חזק....

n l m

New member
סליחה?

אורית, רננה, רעות, יהודית (השניה לפחות) אף אחת מהן לא הייתה כזאת עדינה וגם לא הייתי מציין את אוהד וישאל, נועם וניר ואיתי ונחום ככאלה מצ'ואים הם גברים ממוצאים וזהו אין להם שום ייתרון על הבנות

n l m

New member
ודרך אגב

נורא מצחיק אותי שאתה מתלונן על כך שבנות הן עדינות ולכן הן לא צריכות להיות בגמר אבל מצד שני אתה מציע בגמר את הבן אדם הכי חלש מכל המשתתפים בשתיי העונות (ג'ניה) אז לא ממש הבנתי אותך

לא מדויוק

בסבב הראשון ראינו יפה מאוד שבנות יכולות לעשות כל מה שבנים יכולים ולפעמים לא יכולים (כפיים לרעות!) אבל בוא ניקח לדוגמא את איתי ונחום-הם היו זוג מאוד חזק פיזית! אפשר בקלות לראות וזו גם הסיבה שהשאירו אותם עד הסוף במשיכת חבל. ובגלל זה יהיה להם יתרון במשימות אקסטרים מהסוג למשל של המשימה שהייתה בפרק האחרון.

הדמר

New member
ואני חושבת שדווקא הכי טוב זה שילוב.

בס"ד רק בנים ביחד זה לא חיובי ורק בנות ביחד זה לא חיובי משחקי אגו קנאה וכו' כשיש שילוב הבן משלים את הבת והבת את הבן.ואם תשימו לב אז תראו שככה בדיוק בחרתי

חיים1444

New member
אין מה לעשות?

הבנות עדינות כאלה אין מה לעשות.......... גמר עם הרבה בנות הוא יבש מעצבן מרגיז גמר של בנים הוא מותח מעניין .. הכול בקיצור...

למעלה