משחק- שירשור חוקר-סיבוב שלישי

t r e c o o l

New member
משחק- שירשור חוקר-סיבוב שלישי

הפעם הנחקרת שלנו היא:am i היקרה אתם מוזמנים להפציץ בשאלות!

נועלה 123

New member
המ...

1. למה החלטת לגנוב לי את התור...?? 2. מה את עושה כשמסעמם?? 3. מתי הגעת לפה?? 4. וואט דה פאק איז אולד סקול חוצמבצפר ישן?? ואה, אל תשכחו, בשירשור חוקר הבא תורי....

am i

New member
טוב!

1. לא גנבתי לך תתור כתבתי פעמים שאני רוצה להיחקר!!![: 2. אם... לא הרבה יושבת במחשב בפורום באתר שלי (חיחי הוא על טרה) משחקת כדורעף יוצאת עם חברות ועוד דברים מטופשים 3. אני לא זוכרת בידיוק מתי הגעתי לפה כי אני די סינילית 4.ואת ארבע לא הבנתי (תשאלה)

WiseL

New member
טוב אז שאלה

איך קוראים לך? מה המצב? בת כמה את? זהו?

am i

New member
על הגיל אני לא עונה (שיגעון קטן שלי

קוראים לי ורד(אני שונאת את השם אבל אני לא מחליפה כי זה על שם סבתא שלי) המצב כרגע נראה לי חרא/טוב יש לי ימים כאלה!!!! זהו? אין לכם עוד שאלות??? *עושה פרצוף תמים*

HANSAMA

New member
שלי!

1. מאיפה את? 2. מה התחביבים שלך? 3. בת כמה? 4. שיר אהוב של גרין דיי? 5. סרט אהוב?? 6.אוכל אהוב? 7. שיעור אהוב?

am i

New member
שוב על הגיל אני לא עונה

!. מאיזור הצפון (ואני לא אפרט יותר :)) התחביבים שלי:לשחק כדורעף ובערך זהו אין לי כל כך הרבה תחביבים שיר אהוב של גרין דיי: פאק זאת שאלה קשה ט.א.י.ל (אל תקברו אותי אהבתי את הליריקס)ועוד הרבה שירים ישנים(לא אהבתי ממש את א'א) poprocks& coke minoroty סרט אהוב: יש די הרבה אבל מבינהים זה אספן העצמות ג'פירס קריפס ואמריקן פאי 2 אוכל אהוב: אם..... אין שיעור אהוב....... ספורט ולשון

coullette

New member
שלי! תעני תעני תעני

טוב- 1.מה המצב? 2.מה קורה? 3.הכל טוב? 4.אחלה 5.איך החיים? 6.יש חבר? 7.את אוהבת אותי? 8.את שמחה? 9.את עצובה? 10.את על סמים? זהו....

am i

New member
אוקיי אני עונה

1. המצב די טוב 2. כמעט כלום לא קורה 3. הכל מצויין 4. אחלה -חומוס אחלה 5. החיים- יש עליוות ויש ירידות (אוי גוד זה לא נשמע טוב) 6.יש חבר- יש והיום אנחנו שבוע ביחד 7. ברור 8.אני שמחה-אפשר להגיד 9.לא כרגע לא 10. תלוי מתי...

היי לך!^_^

1)עזרתי לך ביומשישי?:) 2)מה שלומך?^^ 3)מייק או טרה? 4)טרה או בילי ג'ו?:) 5)נכון שטרה חמוד?^^ 6)מה עמדתך לגבי מתופפים בכללי? 7)יום טוב שיהיה לך.
"

למעלה