משחק שמות

משחק שמות

יש כאן כמה משפטים משירים (לא במדוייק) בחלק מהם גם מופעים היוצרים, כל תשובה זה שם של בחורה 1. יגאל שאל אם היא תזכור אותו 2. ההוא מהיהודים קורא לה 3. חברה של גל מהשיר של אתניקס לא תשוב 4. רון שובל ביקש ממנה לא ללכת 5. יש לה אקדח שטעון בראש שלה 6. זוהר את כל חייו יתן 7. היא ספרית 8. חבקי את חמי עכשיו נשמה 9. הוא מבולבל ולא יכול להמשיך ככה הלאה 10. אמרת לגידי שהכל ניגמר

light angel

New member
הממממ...

1. סיוון
5. מאיה 8. גאולה 10. רוני? להגיד גם שמות של שירים/זמרים?

BobLirs

New member
אההה..! ../images/Emo118.gif

גמני ידעתי את אלה =] וגם..7- שרית?

Ocean Spirit

New member
תשובות

1. סיוון 2. אלה (ו"ההוא מהיהודים" זה תום פטרובר
) 5. מיה 8. גאולה 10. רוני

עורוס

New member
3,4,6 [?] ../images/Emo97.gif

3. ג'סיקה? 4. מיכאלה? [בזה אני ממש לא בטוח, פשוט אני יודע שיש לו שיר כזה... שלא שמעתי בחיים
] 6. אלינור?

תשובות

1. סיוון 2. אלה 3. עמליה 4. מיכאלה 5. מאיה 6. מרלן 7. שרית 8. גאולה 10. רוני או שמא שרון(ליפשיץ שגידי נוטה להתרחק ממנה)

ענבאך

New member
אממ..

1. סיוון (יגאל בשן) 2. אלה (היהודים) 5. מאיה? 7. שרית? סתם, אני מכירה שיר כזה, אבל זה מתחרז
8. גאולה (חמי רודנר) 10. גידי

=\

1. יגאל שאל אם היא תזכור אותו - סיוון 2. ההוא מהיהודים קורא לה - אלה 3. חברה של גל מהשיר של אתניקס לא תשוב 4. רון שובל ביקש ממנה לא ללכת 5. יש לה אקדח שטעון בראש שלה - מאיה 6. זוהר את כל חייו יתן - אלינור? 7. היא ספרית 8. חבקי את חמי עכשיו נשמה - גאולה 9. הוא מבולבל ולא יכול להמשיך ככה הלאה - ענבל 10. אמרת לגידי שהכל ניגמר - רוני

black hock

New member
אני מקווה שלפחות על אחד שאני אענה

לא ענו כבר פשוט אין לי כוח לבדוק על מה ענו....
1.סיוון 2.אלה 3.עמליה 5.מאיה 8.לא נראה לי שהוא אומר תשם שלה בשיר אבל אני מכירה את הסיפור רק אפעם לא זוכרת את השם שלה, יעל אבקסיס? 10.רוני

למעלה