משחק, תחרותי........

nadiwainer

New member
משחק, תחרותי........../images/Emo124.gif../images/Emo106.gif

המשחק הולך ככה: נכון שבדף הראשי רואים תמונה של הטובים+ולמונט? אני חושב, שהתמונה צריכה להיות רעיון של הפורום! כל אחד יכול להכין תמונה (או כמה תמונות), שחושב שתתאים לדף הראשי.לבסוף, נעשה הצבעה, והתמונה הזוכה תצטרף לדף השער! אז תתחילו, הנה הראשונה, שלי......

swirrrly

New member
פששש אבל יש שם רק 9 קמעות..

אוי חבל שאין לי מושג בלעשות לוגואים..

nadiwainer

New member
נכון.......בגלל

שלא שמתי את הטיגריס, העכברוש, הכלב, וחבריו הלבנים...... שהצבע שלהם לבן..... כי לא רציתי.....

nadiwainer

New member
../images/Emo41.gifמשחק אחר!!!!!!!../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

אני מחליף משחק. לקודם אף אחד לא הגיב, ולכן המשחק והתחרות מבוטלים. המשחק החדש: אני שם תמונה מעותת. מי שיודע מי בתמונה רושם, מי שפותר נכון, שם תמונה משלו. חייבים לחכות לאישור שלי שהניחוש נכון! אני מתחיל...זה קצת קשה... --

nadiwainer

New member
הנה התמונה, יותר נורמלית....

עכשיו יותר קל לפתוח את התמונה

nadiwainer

New member
../images/Emo45.gifאכן אכן....ולמונט!

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה ה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

nadiwainer

New member
את תפרסמי תמונה? או שאני ....?

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה ה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

nadiwainer

New member
אההההההההה....

הפורום קצת, אבל קצת, הפסיק להסתובב סביב משחקים..... רק שאלה לכל שרשור......(= הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה ה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה *מקווה ששירלי לא תתעצבן *רמז*....(= אני מייד מפרסם תמונה..... שווה לחכות....

למעלה