משחק תפקידים מישהו?

A CharmedOne

New member
משחק תפקידים מישהו?

מאחר והפורום שומם, אולי בא לכם על משחק תפקידים קטן (RPG)? ניסינו לעשות כזה אחד לפני כמה (הרבה) זמן, וזה הלך דיי טוב, עד שעצרנו. (למה עצרנו?) זה דיי פשוט, כל אחד ממציא דמות, מאפיינים, כוחות, מוצא (מכפשה/שד/מאיר-לבן/חצי-חצי), וכל מיני כאלה. אם יהיה ביקוש גדול אני אעלה לכאן קובץ וורד עם פרטים שצריך למלא למי שרוצה להשתתף...

flying eagle

New member
אוי נשמע מגניב

האמת שיש לי כבר המון זמן בראש דמות, עם היסטוריה משפחתית, סיפור השתלבות עם משפחת האליוול, כוחות, סיבוכים וכל מה שצריך
אבל לא הבנתי מה עושים עם זה אחרי שכל אחד מרכיב לעצמו דמות? כאילו מה הקטע?

A CharmedOne

New member
לא חייב להיות קשר למשפחת האליוול

ומישהו (אולי אני) ימציא סיפור, שיקרה בו משהו גדול, נגיד איום חדש שמאיים להרוס את כל העולם (או משהו), ורק ה"נבחרים" יוכלו לעצור אותו (והפלא ופלא, הנבחרים הם הדמויות שבמשחק!).

YaEl 15

New member
נשמע ממש נחמד, אבל אני אשמח להסבר

יותר מפורט

A CharmedOne

New member
אנסה להסביר-

אם אכן המשחק ייצא לפועל, אני אפרסם קובץ וורד שבו צריך למלא פרטים על דמות בידיונית AKA מומצאת (מעין תעודת זהות). כך כל אחד יבחר מה הכוחות שלו, המוצא שלו, שיוך, טוב/רע/לא-סגור-על-עצמו, ועוד ועוד. לאחר שכולם ייבחרו דמויות ולכל שחקן תהיה דמות יתחיל המשחק. אני אפתח את המשחק, ולמעשה הוא ייתרחש כמו פרק של מכושפות, יהיה איום כלשהו או משהו אחר, ה'גיבורים' ייתכנסו בדרך זו או אחרת ויביסו את האיום (כמובן שזה יהיה יותר ארוך מזה). כל אחד ישחק את הדמות שלו, כלומר, ידבר במקומה, יתאר מה היא עושה ואיפה היא וכו'.

flying eagle

New member
סבבה אני בפנים!

אבל ביום ראשון אני טסה בבוקר לקפריסין עד יום חמישי בצהריים... אני מאוד אעריך את זה אם עד יום חמישי לא תתקדמו מעבר לשלב של "מילוי השאלון" הזה של הפרטים של כל אחד על הדמות שלו...
ובכל מקרה, אני עובדת כל יום משבע עד שבע (שבוע מהבוקר עד הערב ושבוע מהערב עד הבוקר למחרת) אבל אני בכל זאת אנסה מאוד להשתתף כמה שיותר.. שוב, זה יהיה מאוד נחמד מצדכם אם משום מה המשחק יהיה פעיל רק בסופי שבוע...
אבל אתם לא חייבים רק בשבילי :)

LostAnDelirious

New member
בקשר למשחק

הייתי מזמן בפורום הזה בכינוי אחר והיה לי פורום משחקי תפקידים של מכושפות שהלך דיי טוב..אני ממש מתגעגעת אל הפורום ומתה לפתוח אותו מחדש ככה שאם יש מישהו באמת רוצה להשתתף בזה ורוצה לעזור עם הפורום {לנהל/להיות מספר/תפקידים אחרים שקשורים לפורום
} צרו איתי קשר בהודעה פרטית..

למעלה