משחק AIRLINE

HELLAS

New member
משחק AIRLINE

יש משחק SIM של הקמה וניהול חברת תעופה. האמת שזה די ישן ואולי דיברו עליו פה בפורום לפני שהגעתי. בכל מקרה - לא מזמן יצאה הגירסה החדשה (AIRLINE 6). אני עדיין על הגירסה הישנה (5) אבל בכל זאת נהנה מכל רגע. המשחק נכנס לפרטי פרטים החל ממשכורות לעובדים דרך ספקי דלק, הנחות באינטרנט, איזה סוגי מושבים ושירות באיזו מחלקה ועד להקמת שיתוף פעולה וקוד שרינג עם החברות האחרות המתחרות במשחק (משוחקות על ידי המחשב). נכללים בו מרבית נמלי התעופה שעולים לכם בראש עם פרטים על למשל אורך המסלול (כי כדאי לדעת אם B744 יכול לנחות בחיפה לפני שקונים את המטוס למשל...) בכל מקרה - אחלה משחק.... ממליץ לכולם. אם מישהו צריך עזרה במשחק - אשמח לעזור עד כמה שאני יכול מניסיוני איתו.

JuveFan

New member
מוזר שאני לא מכיר את המשחק הזה...

ניתן להשיג אותו בארץ? אגב, אתה מוזמן להציג את המשחק הזה בפורום "סימולטורים".

HELLAS

New member
אתה מזמין אותו באינטרנט

אני הזמנתי אותו והוא הגיע בלי בעיות.

מוסיף...

קיימים עוד 2 משחקים של ניהול שדה תעופה אחד נקרא AIRPORT (כמה מפתיע...) והשני נקרא AIRPORT TYCOON, בשניהם אתה מנהל שדה תעופה, בונה כבישי גישה, טרמינל, האנגר וכל מיני כאלה, עושה הסכמים עם חברות תעופה ואפילו קובעים את מחיר העגלות והמחיר של הפחיות במכונות שתיה...

HELLAS

New member
יש גם AIRPORT TYCOON 3

אבל לפי דעתי הראשון הוא הכי נחמד. למרות שיש בו הרבה מאוד בגים ובעיות מרגיזות. הנה פרטים על הגירסה של המשחק המדובר...

בני פלג

New member
כדאי לשלוח למנהל החדש של הרצליה

לא בטוח שיסתדר עם מחשב ואנגלית, אבל זה מה יש....

goldengate

New member
איתמר פנחס שולט בשתי שפות

עברית ומרוקאית,מספיק לתנאי המכרז לצורך ניהול שדה לא בין לאומי בישראל.

RonGreen

New member
Airline 6

לפני כשבועיים קיבלתי את המשחק, הזמנתי דרך האתר של החברה באוסטרליה. משחק מעולה, אני לא בטוח שנכון לקרוא לזה משחק, אלא יותר - סימולטור. המשחק מקצועי ביותר, לא כמו Airline tycoon שנהגתי לשחק בזמנו או Airpro שהוא אולי יותר מקצועי מה tycoon אבל גם רחוק מהמציאות. Airline 6 הוא בינתיים המשחק הכי ממכר ששיחקתי בו, הוא מדוייק להפליא, אני לא יודע לגבי Airline 5 כי ישר קניתי את 6. מתעדכן כמה פעמים בשנה מהאתר ללא תשלום ומה שנחמד זה שאם כותבים להם על שדה תעופה שלא מופיע במשחק (למשל אילת, חיפה) אז הם מוסיפים אותו בעדכון הבא :) שווה את ה 60 AUD פלוס משלוח! Hellas אני משאיר לך מסר אישי :) -Ron-

RonGreen

New member
עוד צילומי מסך

Aircraft page, where you can lease, buy, configure aircraft and more

RonGreen

New member
Yet more :)

This is the scheduling page, here you can schedule flights for each aircraft, as well as view your fleet's itinerary and maybe even try and find a charter contract suitable for your carrier.

RonGreen

New member
More

This is the aircraft configuration page. Here you can define what your cabins would look like, how many F, J and Y seats you're gonna have in each config, as well as the seat pitch and what luxuries passengers in each class will enjoy.

RonGreen

New member
financial details

This page shows you all the financial details, expanses and profits. What's really nice is that it breaks it down to segments so you can see what you spend on fuel, what goes to landing fees, pax services and more. You also see your total quarterly profit and cash balance.

למעלה