משחק

משחק../images/Emo13.gif../images/Emo152.gif

אתם שמים תמונה של ג'סטוש וכותבים לפי הבעת הפנים שלו מה הוא חושב לדוגמא: פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ(קול של יריקת מים) חחחחח איזה בדיחה קורעת! מבינים? יאללה תמשיחו

moran14h

New member
עוד אחת

"גאד...הסוודר הזה שקמרון קנתה לי מגרד רצח!"

Mrs CoStA

New member
אוקיייי....

"מעניין עם בריטני תקנא כשתראה את התמונהה"..

LISA AND JUSTIN

New member
חחחחחח..עכשיו אחד שליי

הגיע הזמן להטביע אותה..חה חה חה חה<כמו מכשפה>

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואווו נקרעתי מזה!! חחחחח

alonra1

New member
אוקיי...

"וואיי איזה חמוד אני... אני רוצה חיבוקי"

LISA AND JUSTIN

New member
עוד אחדדד*התלהבות*

תמיד טוב סוכריה מתוקה אחרי נשיקה מסריחה עם בריטני:)..

LISA AND JUSTIN

New member
הקודם היה עלוב..אולי עכשיו יותר טוב

עכשיו זה יהיה טיפה גס.. שימו לב..היא באה למצוץ לוו...

NarihS

New member
היי, יש לי סתם שאלה

מישהי פה יודעת איך לרקוד איזשהו שיר של ג'סטין? כלומר לפי איך שהוא רוקד בקליפ? אני ניסיתי בערך ללמוד את Like i love u אבל זה קשה ואין לי כוח להתאמץ.. :) אולי פעם אחרת, אבל את rock ur body אני בערך יודעת פה ושם.. טוב סתם מסקרנות אני שואלת.. אז אם תוכלו לענות זה יהיה סבבה, ביי ויום טוב.

LISA AND JUSTIN

New member
בקשר לריקודים...

אני מצאתי פעם בקזאה..בן אדם שלימד קטע אחרי קטע את BEY BEY BEY ואני יודעת את כל הריקוד...יותר נכון ידעתי.. וזה נמחק לי..ואני לא מוצאת עכשיו.. הדבר הזה היה ממש מגניב..הוא לימד כל קטע..מגניב לאאלה..

NarihS

New member
הא טוב, תודה

גם אני ידעתי קצת את bye אני יודעת איך רוקדים רק את הפזמון עכשיו פעם ידעתי קצת יותר.. אבל את its gonna be me ו- pop אני יודעת לרקוד את כולם לבד, הכל בזכות ההופעות והקליפים..

למעלה