משחק
הרוס את המשאלה..

נסטי XD

New member
משחק ../images/Emo14.gifהרוס את המשאלה..../images/Emo14.gif

סורי על הדיליי אבל אני בטוחה שתתגברו..XD אוקי אז המשחק הולך ככה: -אדם א' : רונה לי שמעון -אדם ב':בריטני ספירס אדם ג': אני אוקי, אז רונה לי מבקשת משאלה כמו: הלוואי וידעתי לעשות משו בעסקי הבידור, ואילו בריטני ספירס "הורסת" לה את המשאלה כמו "את תצליחי בעולם הריקוד, אבל הרגליים שלך יתפס בפלורסנט, ואז תתחשמלי ותמותי." עכשיו בריטני מבקשת משאלה כמו : הלוואי ויעזבו אותי . ואני "הורסת" לה כמו :"יעזבו אותך, אבל לא יעזבו את אחותך הקטנה, כולם יקללו אותה ויצלמו אותה בלי תחתונים, אין מה לעשות, זה עובר בתורשה.." [חחח אני רעה..XD] קיצקיץ הבנתם? אז המשאלה שלי היא שאני אקנה גיטרה אקוסטית

Emergency Exit

New member
את תקני,../images/Emo41.gif

אבל אז אח\אחות שלך יקנו סנאי והוא יבנה שם בית ואם תנסי להוציא אותו משם הוא יקרע לך ולגיטרה ת'צורה
איזה מקורית אני אני מקווה שאני אהנה במחנה קיץ

xXx Lilo xXx

New member
את תיהיה. ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אבל אז יהיה לך תקיץ הכי נוראי שהיה לך אי פעם ואת תתחנני שיתנו לך לחזור הביתה אבל את תתקעי שם לעוד הרבה הרבה זמן
(אגב, הקטע של הסנאי הרג אותי XD) אמממ הלוואי ויום שלישלי אני אסע לת"א!

נסטי XD

New member
את תסעי לת"א

אבל אז יהיה גל חום, ויהי טורנדו עצום ולא יהיה לך לאן לברוח ואז את תשאבי לבפנים תצאי בג'מייקה.. חחח ואת תהיי כמו דורותי שמגיעה הביתה, תקישי בנעליים ליאת!!!!! הלוואי יהיה לי מה לעשות XD

יהיה לך מה לעשות../images/Emo110.gif

אבל אז יקפוץ לך פינגויין לתוך התחתונים ואת תבכי. הלוואי שהחופש לעולם לא יגמר!

xXx Lilo xXx

New member
הוא לא יגמר...../images/Emo29.gif

אבל כשתרצי לעבוד לא יקבלו אותך אפילו למקדונלדס כי ירצו לראות תעודת בגרות מ-ל-א-ה אבל בגלל שהחופש לא נגמר לא למדת ואין לך תעודה. הלוואי ויהיה לי כלב כבר :S

Johnni456

New member
יהיה לך כלב../images/Emo79.gif

אבל הוא פתאום יחליט שהוא רוצה לחפש את עצמו בהודו, אז הוא יסע להודו ואז יהיה צונאמי והוא יטבע. XD הלוואי שלא יהיה כ"כ חם ><

Sacred Lie

New member
לא יהיה כ"כ חם, אבל

פתאום הטמפ' ישתנו ויהיה ממש ממש ממש קר, זה יגיע למצב שיהיה לך נטיפים מהאף!!@ הלוואי שאני ימצא מורה טוב לפיתוח קול שלא יעלה 8935898569864$ XD

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifתמצאי ...

אבל אז הוא יעבור תאונת דרכים ויצטרך לצאת לחופש לחצי שנה XDD הלוואי שימציאו מזגנים קטנים שאפשר לסחוב לכל מקום

Emergency Exit

New member
ימציאו..../images/Emo41.gif

אבל זה כ'כ משוכלל שזה ימכר במהירות הבזק ואת לא תספיקי לקנות ואפחד לא ירצה להשאיל לך ולא תוכלי לגנוב אפילו כי תהיה לו מערכת הגנה משוכללת! עם פטישים וסכינים!!!11 הלוואי שיהיו לי ארטיקים מחר

Sacred Lie

New member
יהיו ../images/Emo175.gif

אך, בדיוק ימציאו ארטיקים בטעם זיתים ואז לא תהיה לך ברירה אלה לאכול את זה. [ לא יהיה עוד טעמים.] הלוואי שתפוז כבר יענו לנו.

Emergency Exit

New member
טוב אני אמשיך ת'משחק.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הלוואי ויהיה לי המון כסף אחרי המחנה קיץ!

נסטי XD

New member
ממשיכה...

תפוז יענו לכם אבל תקרה תקלה ותפוז יסנן אותם ובגלל שתציפו אותו הוא יתעלם ולא יהיה לכם שם משתמש לעולם...XD [אני ממש רעה..XD] הלוואי ויהיה לי מה לעשות בערב..

Emergency Exit

New member
מממ כע?../images/Emo22.gif

את תחשבי שיהיה לך, ואז תגלי שאין לך מה לעשות בערב! ובערב שאחריו, ושאחריו ואחריו ואחריו וביום שני יתקשרו ויגידו לך שמחר חוזרים ללמוד רק בביצפר שלך. XD חחח [גםאנירעה יאיXD] הלוואי שיהיה לי חתול אפור וחמוד

נסטי XD

New member
יהיה לך חתול אפור וחמוד

אבל כלב גדול , כזה אמסטף כזה יבוא אל החתול החמוד שלך ו...ובכן, תקני לךל חתול אפור חמוד חדש..[וואו, יצאתי ממש ביצ'ית] הלוואי שאני אפסיק להיות כזאת ביצ'ית

Emergency Exit

New member
את תפסיקי,

ואז תדרסי על ידי מכונית חונה.
הלוואי ודנה תבין ת'בדיחה שבמה שרשמתי למעלה XD

Johnni456

New member
היא תבין../images/Emo79.gif

אבל אז היא תשתה המון נסטי ותהיה לה הרעלת נסטי ואז ינתחו אותה מסיבה לא ברורה והיא תשכח הכל ולא תבין מה היא אמורה להבין
הלוואי שהילדים שאני אמורה לעבוד איתם לא יהיו מעצבנים

xXx Lilo xXx

New member
הם לא יהיו../images/Emo29.gif

הם יהיו הילדים המושלמים! אבל אז יפטרו אותך ויאשימו אותך בגנבה!!!
הלוואי ואני אעבוד עד יום חמישי כי אני צריכה כסף לת"א :(

למעלה