משחק

Love Bem

New member
משחק../images/Emo23.gif

חחח..ראיתי את במספר פורומים! תראו זה הולך ככה (ובא) לא סתם! אני בוחרת כול שבוע ילד או ילדה או אישה או איש או נער או נערה וכו.. ואתם שואלים אותם (אבל רק אותם) שאלות! והשבוע זאת... אלינה
בכינוי MyMystery תשאלו אותה מה שבא לכם?! אני ראשונה! ממצב? מה נשמע? מה חדש? איזה צבע תחתונים את אוהבת? מה הצבע האוהב עלייך? מה השעה? אל מה את חושבת? מה את חושבת אל ג'ר? ואל פראנק? ואל מאייקי? נכון שריי שקסי? ובוב יותר? נכון שאת רוצה להרביץ לי עכשיו? נכון קרן (המנהלת!)חמודה? ואורנה גם?! נכון שאני מעצבנת!? מה את חושבת אלי? ואל הפורום? נכון שאת אוהבת את כולם? נכון שלא נהנת לענות אל זה?

Dooritos

New member
טוף יאללה!

מה צבע השמיים? אם הייתי אומרת לך שהם ירוקים היית חושבת שאני מוזרה? היית זורקת עליי משהו? היית מאשפזת אותי? היית בוהה בי בפליאה? האם יש לך גרביים שחורות? האם את אוקיי? האם את חושבת שהסמיילים בחתימה של איימי מתאימים באמת לאנשים שבמיי כמיקל? נמקי.

MyMystery

New member
יאי=)

מה צבע השמיים?סגול אם הייתי אומרת לך שהם ירוקים היית חושבת שאני מוזרה?כן.הם סגולים. היית זורקת עליי משהו? אם את רוצה:) היית מאשפזת אותי? כןןןן למקום שאני הולכת אליו:) היית בוהה בי בפליאה?לא האם יש לך גרביים שחורות? כן, עם פיצול אישיות האם את אוקיי?לא:) האם את חושבת שהסמיילים בחתימה של איימי מתאימים באמת לאנשים שבמיי כמיקל? נמקי. פראנקי מגניב מאייקי עם משקפיים ראי עם שיער מוזר חעחע כמו שיש לו. אממ לא יודעת חאחא

kati666

New member
הו,אילנה.

*של אביב גפן* 'מתוקה שלי הו אילנה סוכריה שלי הו אילנה את עוד צבע של הקשת מילה שלך וסוף למלחמות כשאני רואה אותך אני רואה ימים טובים בואי נאהב עד שנהיה זקנים.' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תחתון כחולה.3>.

Love Bem

New member
אהה.. היא נעלמה!?אילנה?????

אילנה
אילנה
אילנה
אילנה
אילנה
אילנה
אילנה

Love Bem

New member
יאפ אבל אני חוזרת

אני רק צריכה לקחת תעודת זהות מרוסיה הקרירה

MyMystery

New member
יא רוסיה. אני רוצה לשם.לא הייתי שם.

אבל אני יודעת לדבר רוסית כי ההורים שלי מאוקראינה :) כיף לי. חעחע

MyMystery

New member
יאאא עושים לי צומי..איזה כיף לי:)

ממצב?מצוין..:) מה נשמע?עדיין מתלהבת ששמים לב אליי חחח מה חדש?ששמים לב אליי(יאא אני מתלהבת הא?) איזה צבע תחתונים את אוהבת?כחולהההההההההההההההה מה הצבע האוהב עלייך?הרבה. מה השעה?עוד דקה 21 (9) אל מה את חושבת? על ג'רארד מה את חושבת אל ג'ר?מוכשר:) והשאר מצונזר מועחאעחא ואל פראנק?שגם הוא מוכשר:) ואל מאייקי?כנ"ל נכון שריי שקסי?כן חועחוע ובוב יותר?כההה חעחעחעחעחע נכון שאת רוצה להרביץ לי עכשיו?לא. נכון קרן (המנהלת!)חמודה?כן:) איך לא?! ואורנה גם?!כן:) נכון שאני מעצבנת!?לא=P הרסתי לך את היום הא? מה את חושבת אלי?שאת חמוטה ואל הפורום?שהוא מגניב חח נכון שאת אוהבת את כולם?כן..חחח נכון שלא נהנת לענות אל זה?נהניתי (איזה רע אני) מאוד.

Love Bem

New member
עוד אחד נו.. גם אתם?

לאבא שלי יש סולם? מנגנת על משהו? איך את חוגגת ימי הולדת? למה התחפשת בפורים האחרון? את נוטה לארח הרבה בביתך? כמה משוגעים החברים שלך?(לא יותר מימני בטוח!) ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?(תזהרי עם התשובה!) יש לך מצלמה דיגטלית? ספרי על רגע מביך:? ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? מה האביזר האהוב עלייך? תוכנית אחרונה שראית? אובססית לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? איך את לועס סלעים? דו לילו הוא דוב לבן צפוני וסנובי? יש לך אחים קטנים? אחיות? כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? שאומרים חום וגדול שיצא מבתחת מה עולה לך לראש? את יצירתית? מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? היית פעם בפסטיבל? יצאת מגבולות אסיה? מה קורה אחרי המוות? איזה פלאפון יש לך? אוהבת אותו? איזה צלצול יש לך? ורקע?(בפאלפון) ושומר מסך?(במחשב) ורקע?(במחשב) ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? שולחים אותך להתרמות מבית הספר? איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מה הכי משעמם בעולם? מה השעה? איזה מידה את בחזיה? מעניין,אה? מתי יהיה שלום? מי יביא אותו? מה הסרט הכי מפחיד שראית? את פרנואיד? אוהב גמבה? מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? מהי התרבות האהובה עלייך? מה צבעו של חדרך? והרהיטים,תואמים? משחק במשחקי מחשב? ובמשחקי פלייסטיישן? מה טיפשי? ומה מיוחד? מה יפה בעינייך? מה מושך אותך? אוהב צבע זהב? אלרגית תמידי? אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? פוחדת ממקומות אפלים? יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? מה המילה הכי ארוכה? באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? תהית פעם איך נוצר העולם? הגעת למסקנה?ספרי עליה:? השיר האהוב עלייך:? לומדת עוד שפה? מצליח לך? המחנכת של כיתה ג':? מהו הכלי הכי מושך? הפשע הכי פשעי? המחזמר האחרון שראית:? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? יודע מיהי איימי? מהי דעתך עליה? הידידים שלך לרוב חרמנים? אל תטוסי רחוק מדי? סדרה מטופשת:? פאדיחה ענקית שהייתה לך:? האם את יודעת למה סימן זה ; באמת מועיל? אוהבת קימונו? היית לובשת אם היה באפשרותך? מוצא:? את אוהבת אותי? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? למי יש? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? למי יש? מי עף? הוא? היא? את? את עדיין אוהבת אותי?

MyMystery

New member
וואו זה ארוך.

לאבא שלי יש סולם?כן מנגנת על משהו?לא איך את חוגגת ימי הולדת?ככה למה התחפשת בפורים האחרון?אילנה את נוטה לארח הרבה בביתך?תלוי כמה משוגעים החברים שלך?(לא יותר מימני בטוח!)עד כמה שאני משגעת אותם ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר?כן מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? כלום מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?(תזהרי עם התשובה!) אממ יש לך מצלמה דיגטלית?לא ספרי על רגע מביך:? מיאו ממיאטו מאויואיומ מואיוא הבנתם? ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים?לא מה האביזר האהוב עלייך?מוזיקה.חח תוכנית אחרונה שראית?אממ הופעה של מיי כמיקל? אובססית לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?לא איך את לועס סלעים?ככה. דו לילו הוא דוב לבן צפוני וסנובי? לא הוא דוב קוטב דרומי. והוא כחול ומתרומם יש לך אחים קטנים?לא אחיות?לא כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש?זה שאומרים חום וגדול שיצא מבתחת מה עולה לך לראש? תחתונים את יצירתית?לא מה השם הכי מוזר שנתקלת בו?חונילעיטכלה היית פעם בפסטיבל?לא יצאת מגבולות אסיה?אממ אנחנו באסיה? מה קורה אחרי המוות?הכל איזה פלאפון יש לך?אוראנג' חאחאחא אוהבת אותו?לא איזה צלצול יש לך?ג'רבייג' ורקע?(בפאלפון) ג'רארד ושומר מסך?(במחשב) כלום ורקע?(במחשב)smile empty soul ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני?כן יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית?לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר?לא איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך?לא מה הכי משעמם בעולםלא דעץת מה השעה? עוד 4 דקות 10 איזה מידה את בחזיה?למה צריכים לדעת? מעניין,אה? כן מתי יהיה שלום?מחר מי יביא אותו?אני מה הסרט הכי מפחיד שראית? דפנה ודודידו. ויש לי עדיין סיוטים. את פרנואיד?לא אוהב גמבה?לא מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? ענבים מהי התרבות האהובה עלייך?ג'רארד מה צבעו של חדרך?כתום והרהיטים,תואמים?לא משחק במשחקי מחשב?לא ובמשחקי פלייסטיישן?לא מה טיפשי? הוא ומה מיוחד?הוא מה יפה בעינייך?הוא מה מושך אותך?הוא אוהב צבע זהב?הוא אלרגית תמידי?הוא אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה?לא פוחדת ממקומות אפלים?לא יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים?לא מה המילה הכי ארוכה? אוטואמנציפציה. (היסטוריה, מבחן) באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? שמשמש תהית פעם איך נוצר העולם?כן הגעת למסקנה?ספרי עליה:?אלוהים הפליץ אותנו השיר האהוב עלייך:? הרבה לומדת עוד שפה?לא מצליח לך?לא המחנכת של כיתה ג':? כלבה מהו הכלי הכי מושך? ספר תנ"ך XD הפשע הכי פשעי? לקחו ממני סוכריה. XD המחזמר האחרון שראית:?לא פרח,אבק של בית קברות יפה לך? אולי יודע מיהי איימי? כן מהי דעתך עליה?3> (חעחע) הידידים שלך לרוב חרמנים?לא אל תטוסי רחוק מדי? אמריקה 3> סדרה מטופשת:?לא דעת פאדיחה ענקית שהייתה לך:?לא זוכרת האם את יודעת למה סימן זה ; באמת מועיל? לא אוהבת קימונו?לא היית לובשת אם היה באפשרותך?? מוצא:?אע? את אוהבת אותי?כן:) אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]?שיער ארוך
למי יש? לג'רארד היה לסוני ולא יודעת למי אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]?שיער ארוך למי יש?לי חעחע מי עף?סוני הוא?לא היא?כן את?אולי את עדיין אוהבת אותי?כן=P

למעלה