משחק

בדדי

New member
משחק../images/Emo42.gif

ביום שמש יפה כמו היום בואו נחשוב ביחד מה הם הדברים הקטנים בחיים המהווים עבורכם נקודות אור
רשמו מה הם אותן נקודות....
ובכך נכניס אור לבית... **השתתפות חובה **השתתפות כנה... ***המשחק לקוח בהשראת דוקרת האשכוליות ולה תודה

../images/Emo42.gif ואואוו איזה רעיון ../images/Emo42.gif

הבוקר כשיצאתי מהחניה... הנהג שהיה בדיוק באמצע פניה... לא צפר... לא זרק עלי בקבוק שיכר... לא צרח....ולא שלח אותי למטבח...
נשבעת - לא האמנתי למראה עיניים ... הוא חייך אלי חיוך מלא שיניים, עצר את התנועה באיבחה, ואיפשר לי לצאת מהחניה בביטחה...
נשבעת...

בדדי

New member
../images/Emo42.gif

שהחזקתי את נינגה על הידיים אחרי שנה וחצי שלא יכולתי.
ילד שקרא לי בגן אמא בטעות, חימם לי את הלב.

סלינוש

New member
../images/Emo42.gif

היום מישהי שאני מאוד אוהבת באה לבקר איפה שאני עובדת (לשעבר בית הספר שלי - מקום שאני אוהבת, אסירת תודה לו, ומעריכה), והביאה את התינוק הקטן שלה (3 חודשים בערך)איתה. כחול עיניים, חייכן, יפיוף.כשבירברתי לו, הוא צחקק באופן שהמיס אותי. זה היה רגע נפלא.

אמממ......

מכירים את הילד הקטן מהפרסומת של בריאות כללית?.... (זה עם הנגסת שכולם חושבים שהוא מעצבן...) הוא פשוט מעלה לי חיוך כל פעם שאני רואה אותו...
ללכת עם חולצה קצרה - הנאת החיים אחרי כל הסוודרים והסחבות... ולשבת ליד הים תמיד עושה טוב.... קיץ בכללי משרה אווירה חיובית...

יעל :-)

New member
מה להתעורר?

תעירי אותי כשהקיץ יגמר... הדברים הקטנים שמהווים הרבה יותר:
להכנס לפורום הזה (ולעוד אחד) ולקרוא הודעות שגורמות לי לחייך ולהבין שיש עדיין אנשים מקסימים בעולם הזה.
יחס חם מהסביבה... וגם
לפגוש אנשים שאני אוהבת
הריח שאחרי הגשם הראשון (ובכלל)
המחשב שלי (לא ממש קטן, אבל מהווה הרבה
)
לשתות שוקולד נוזלי ודחוס.. ולהנות מכל רגע
הרגע הזה שממש עייפים ואז נשכבים במיטה ומתכרבלים בתוך הפוך עם חיוך דבילי
יש עוד כל מיני נקודות אור שכאלו... דברים קטנים, רגעים מאושרים והפתעות טובות בדרך. יאללה, יש פה יותר מדי
הלכתי לחלום על חורף...

למעלה