משחק

LuZ dE EsTrElLa

New member
משחק../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo103.gif

אני מניחה שאף אחד מכם לא בפורום קטנטנות 0_O (המשחק משם) אז ככה-אני נותנת לכם שני דברים דומים נגיד: פסנטר או גיטרה, ואתם צריכים לכתוב מה אתם מעדיפים..קלטתם יופי ואני שמה את זה כי הפורומ יבשש 1.שחור או לבן? 2.רוק או פופ? 3.מוזיקה: אנגלי או עברי? 4.חתול או כלב? 5.עגיל בגבה או בטבור? 6.שרשרת או טבעת? 7.ארז או ירון? 8.שתייה או אוכל? 9.וניל או שוקו? 10.עננים או כוכבים? 11.ירח או שמש? 12.ורוד או כחול? 13.קרטיב או גלידה? 14.להוציא לשון או להרים גבה? 15.קור או חום? 16.ג'ינס או קורדרוי? 17.עגול או מרובע? 18.פרח או עץ? 19.כדורגל או כדורסל? 20.שלג או חמסין? 21.צחוק או בכי? 22.מחשב או טלוויזיה? 23.תפוז או בננה? 24.גשר או משקפיים? 25.מתמטיקה או מדעים? 26.אש או גשם? 27.שקיעה או זריחה? 28.צדפה או שבלול? 29.בלונדיני או שחורדיני? 30.בנות או בנים? 31.וורד או פאוור פוינט? 32.קפוארה או מחול? 33.דוּש או אמבטיה? 34.כינור או פסנתר? 35.צעיף או כפפות? 36.כובע טמבל או מצחיה? 37.פורים או חנוכה? 38.סבון או שמפו? 39.דיאודורנט או בושם? 40.ארה"ב או בלגיה? ---והמשך שילי מזינה--- 41.גבריאל או זינה? 42.ארס או ורג'יל? 43.ג'וקסר או וירג'יל? 44.מרקוס או ארס? 45.זינה עם ארס או זינה עם מרקוס 46.גבי עם ג'וקסר או גבי עם פרדיקוס 47.איב או גבי? 48.הפרק הכי יפה לדעתכם? 49. העונה הכי יפה לדעתכם? 50.הפרק הכי קומי? 51. הדמות שעשתה לכם את זה? תשתדלו לענות
שירן
51.ברני או פילאר? 52.טיטאן או פליפה?

*זינה*

New member
אני לא מבינה...

מה יש לאנשים בפורום עם ההיעלבויות המטומטמות האלו!!! אם לא עונים – זה לא מתוך כוונה בזדון, זה לא מתוך רצון לפגוע, זה לא מתוך שנאה – אנחנו כנראה פשוט לא פה

*זינה*

New member
ואני מצטטת!../images/Emo8.gif

"לא חשוב אם אתם לא רוצים אל תענו
" - לי זה נשמע כמו היעלבות! ואם לא – אז קבלי התנצלות, הודעה זו לא נוגעת אלייך.

LuZ dE EsTrElLa

New member
זה הכל היה בציניות

כי שמתי לב שאתם לא פה... פשוט לא היה לי הרבה מה לעשות אז הוספתי הודעה תודי שגם דיי שומם פה אז יאללה תענו

תשובותיי../images/Emo9.gif

1.שחור או לבן? שחור! 2.רוק או פופ? רוק 3.מוזיקה: אנגלי או עברי? גם וגם, קשה לי להחליט 4.חתול או כלב? אני אוהבת את שניהם, אבל כרגע יש לי רק כלב
5.עגיל בגבה או בטבור? בגבה... 6.שרשרת או טבעת? טבעת 7.ארז או ירון? רותם! 8.שתייה או אוכל? אי אפשר לוותר על אחד מהם... 9.וניל או שוקו? שוקו 10.עננים או כוכבים? שאלה מוזרה....אבל כוכבים הם יותר יפים... 11.ירח או שמש? ירח 12.ורוד או כחול? כחול 13.קרטיב או גלידה? קרטיב 14.להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה 15.קור או חום? חום 16.ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס 17.עגול או מרובע? עוד שאלה מוזרה
עגול... 18.פרח או עץ? על עצים אפשר לטפס...אז עץ... 19.כדורגל או כדורסל? כדורסל
20.שלג או חמסין? קשה לי להחליט... 21.צחוק או בכי? צחוק 22.מחשב או טלוויזיה? אין החלטה חד-משמעית... 23.תפוז או בננה? בננה 24.גשר או משקפיים? יש לי את שניהם
25.מתמטיקה או מדעים? בעע...כלום! 26.אש או גשם? גשם 27.שקיעה או זריחה? שקיעה 28.צדפה או שבלול? אממ..צדפה? 29.בלונדיני או שחורדיני? ברונטי! 30.בנות או בנים? אהמ... 31.וורד או פאוור פוינט? וורד 32.קפוארה או מחול? קפוארה! 33.דוּש או אמבטיה? אמבטיה 34.כינור או פסנתר? כינור אירי! 35.צעיף או כפפות? כפפות <אבל חצאים כאלה..לא על כל האצבעות
> 36.כובע טמבל או מצחיה? טמבל!
37.פורים או חנוכה? פורים 38.סבון או שמפו? 39.דיאודורנט או בושם? גם וגם 40.ארה"ב או בלגיה? לא הייתי באף אחת מהן, אבל אני מניחה שאי יותר אוהב את בלגיה. ---והמשך שילי מזינה--- 41.גבריאל או זינה? בלתי אפשרי להחליט. 42.ארס או ורג'יל? ארס 43.ג'וקסר או וירג'יל? ג'וקסר 44.מרקוס או ארס? ארס 45.זינה עם ארס או זינה עם מרקוס- ארס 46.גבי עם ג'וקסר או גבי עם פרדיקוס -אף אחד
47.איב או גבי? גבי 48.הפרק הכי יפה לדעתכם? שוב, אי אפשר להחליט... 49. העונה הכי יפה לדעתכם? ראשונה ושישית 50.הפרק הכי קומי? "יום בחיים" 51. הדמות שעשתה לכם את זה? חוץ מזינה וגבריאל? ליוויה

BUG LOVE

New member
התשובות שלי

.שחור או לבן? לבן 2.רוק או פופ? פופ 3.מוזיקה: אנגלי או עברי? שומעת את שניהם 4.חתול או כלב? ברור שכלב! 5.עגיל בגבה או בטבור? בגבה 6.שרשרת או טבעת? טבעת 7.ארז או ירון? ארז חתיך יותר למרות שראיתי רק פרק 1 8.שתייה או אוכל? אוכל 9.וניל או שוקו? שורו 10.עננים או כוכבים? עננים 11.ירח או שמש? ירח 12.ורוד או כחול? ורוד 13.קרטיב או גלידה?גלידה 14.להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה 15.קור או חום? קור שונאת שחם ומזיעים ויש מיליון חרקים כן אני מפונקת : ) 16.ג'ינס או קורדרוי? ג'נס 17.עגול או מרובע? חחח... אף פעם לא חשבתי על זה נראה לי עגול 18.פרח או עץ? עץ 19.כדורגל או כדורסל? כדור-סל כדור רגל סתם 90 דקות של שיעמום 20.שלג או חמסין? שלג 21.צחוק או בכי? צחוק 22.מחשב או טלוויזיה? אין העדפה... איך אפשר לחיות בלי ה2 האלה?? 23.תפוז או בננה? בננה 24.גשר או משקפיים? שונאת את ה2 אבל יש לי גשר :( 25.מתמטיקה או מדעים? שונאת אותם!! 26.אש או גשם? גשם 27.שקיעה או זריחה? שקיעה 28.צדפה או שבלול? צדפה 29.בלונדיני או שחורדיני? עוד לא החלטתי 30.בנות או בנים? בנות כמובן הן החברות הכי טובות ולא חושבות כל היום של סקס 31.וורד או פאוור פוינט? וורד 32.קפוארה או מחול? מחול 33.דוּש או אמבטיה? אמבטיה 34.כינור או פסנתר? פסנתר 35.צעיף או כפפות? צעיף 36.כובע טמבל או מצחיה? לא הולכת לא עם זה ולא עם זה 37.פורים או חנוכה? פורים למרות שבחנוכה נולדתי 38.סבון או שמפו? שמפו למרות שמשתמשים בשניהם 39.דיאודורנט או בושם? שניהם 40.ארה"ב או בלגיה? ארה"ב ---והמשך שילי מזינה--- 41.גבריאל או זינה? זינה 42.ארס או ורג'יל? ארס 43.ג'וקסר או וירג'יל? גוקסר 44.מרקוס או ארס? ארס 45.זינה עם ארס או זינה עם מרקוס? עם ארס 46.גבי עם ג'וקסר או גבי עם פרדיקוס? עם זינה 47.איב או גבי? גבי למרות שאני מתה על איב התינוקת! טוב גם על הבוגרת 48.הפרק הכי יפה לדעתכם? יותר מידיי 49. העונה הכי יפה לדעתכם? כולם אבל נראה לי שבעיקר 5 50.הפרק הכי קומי? A day in a life ,Been There Done That 51. הדמות שעשתה לכם את זה? זינה

LuZ dE EsTrElLa

New member
התשובות שלי../images/Emo13.gif

1.לבן 2.פופ 3.אנגלי 4.כלב 5.עגיל בטבור 6.טבעת 7.ירון 8.אוכל 9.וניל 10.כוכבים 11.ירח 12.כחול 13.קרטיב 14.להוציא לשון 15.חום 16.ג'ינס 17. עגול 18. עץ 19.כדורסל 20. שלג 21. צחוק 22.טלויזיה 23.בננה. 24. גשר (כי זה יורד) 25.מתמטיקה? מדעים? אפחד! 26. גשם 27. זריחה 28.צדפה 29. בלונדיני ושחורדיני לא חשוב 30. בנות לשלטון, בנים לכו לישון סתם בצחוק 31.פאוור פוינט 32.קפוארה 33.אמבטיה 34.פסנתר 35.תעיף 36.כובע טמבל 37.פורים 38. סבון 39.בושם 40.ארה"ב
המשך שלי מזינה
ברור שזינה
ארס
ג'וקסר למרות שוירג'יל חתיך בטירוף
שוב ברור שארס
זינה עם ארס
גבי עם...(זינה)...לא..עם גוקסר
איב או גבי
הממ...לא יודעת את שתיהן אני אוהבת פרק הכי יפה: קשה לי להחליט אבל בעיקר קומדיות העונה הכי יפה: ראשונה שלישית ושישית הפרק הכי קומי
A day in a life and been there done that הדמות שעשתה לי את זה: זינה
ולסיום: צ'יייי יה

*neta*

New member
אוקי אנשים זה לא הולך ככה

זה שלא עונים לכם, לא אומר שמתעלמים ממכם, זה אומר שפשוט לא היינו בפורום. זה לא כאילו עברו יומיים! עברה מה שעה-שעה וחצי? תנו לנו צ'אנס
לבן פופ אנגלי
גבה שרשרת מי זה ארז ומי זה ירון
|
שניהם שוב
שוקו!
כוכבים
חם!) כחול (או ורוד כהה לא זוהר!) גלידה, אם כבר אז כבר... להרים גבה... קור! (מזגן אימפריהההה) ג'ינס
והכי טוב, ג'ינס קורדרוי!
עץ! כדורגל
לראות אבת
לשחק שלגגגג!!! צחוק מחשב (חיחי יש בו גם טלוויזיה!)
תפוז, ובננה
סלט פירות! משקפיים... מתמטיקה אש! (מנגל!!) שקיעה (חחח אני לא קמה בזריחה) צדפה לא משנה בנים וורד! אף אחד שניהם! פסנתר כפפות כובע.עם לוגו מסויים
חנוכה (יותר חופש) שניהם!! מה זה!! לא מקצרים בהיגיינה ושוב, שניהם..מסריחים... ארה"ב! זינה!!!! ארס! וירג'יל! ארס! זינה עם ארס! גבי ולא משנה ! גבי..היי.. Fallen Angel 3 דילמה קשה בין כמה ... מי זה פילאר!? ומי זה טיטאן!?

LuZ dE EsTrElLa

New member
תשובות בשביל נטע../images/Emo9.gif

ירון וארז...ממשחק החיים כאילו יו כאילו דה
טיטאן ופליפה..מקטנטנות ...בטעות כתבתי

*זינה*

New member
וואו... ../images/Emo12.gif

לבן!
רוק!
אנגלי (יעני לועזי...?!)
כלב.
בגבה!!
שרשרת.
ירון – למרות שהוא חנון, ארז פשוט עושה לי בחילה...
שתיה.
שוקו!
כוכבים.
שמש.
כחול. למרות שלאחרונה...
קרטיב (לימון!)
להרים גבה (זאת עם העגיל)
חום!!!
ג'ינס.
אממ... קשה, קשה... שניהם גיאומטריים שניהם יפים... אני אבחר בעיגול. כי מרובע לא חייב להיות סימטרי, וחוסר סימטריה זה הדבר שהכי מפריע לי!!!
פרח.
זאת שאלה בכלל...? כדורסל!!!
שלג.
צחוק!
מחשב.
שחור טבעי!!!
אלעד.
וורד.
קפוארה.
אמבטיה!
פסנתר.
כפפות.
כובע טמבל... אלא אם זה כובע מצחייה עם לוגו יפה של זינה.
פורים!
שמפו.
גם וגם...
ארה"ב!!!
שתיהן. אבל לצורך הבחירה... אן דן דינו... זינה.
ארס.
ג'וקסר!
מרקוס.
זינה עם מרקוס.
גבריאל עם זינה...
גבריאל...
"נגינה מרה".
עונה שלישית.
Been There Done That.
זינה!!!

*זינה*

New member
אוקיי חסרים לי כמה...

אממ... בננה...
מ-ת-מ-ט-י-ק-ה-
-
-
אש!
זריחה.
צדפה... זהו!

THEchosen1

New member
אם אין התנגדות אני יתחיל ..

1. שחור 2. רוק ופופ תלוי במצב רוח 3. אנגלי 4. כלב !!!!! 5. עגיל באוזן 6. שרשרת 7. ירון 8. אוכל 9. וניל 10. כוכבים 11. ירח 12. כחול 13. קרטיב 14. להרים גבה 15. חום 16. ג'ינס 17. עגול 18. פרח 19. כדורגל 20. שלג 21. צחוק 22. מחשב 23. תפוז 24. משקפיים 25. מתמתיקה 26. גשם 27. זריחה 28. צדפה 29. שחורדיני 30. בנות? 31. פוואר פוינט 32. קפוארה 33. אמבטיה 34. פסנתר 35. צעיף 36. מצחיה 37. חנוכה - חופש יותר ארוך אבל פורים יותר כיף 38. סבון 39. דיאודוראנט 40. ארה"ב 41. גבריאללללללללל למרות שאני גם מתההההה על זינה 42. בעע סיבכת אותי עכשיו .. את שניהם אני אוהבת 43. וירג'יל 44. ארס 45. זינה עם ארס 46. גבי עם ג'וקסר 47. גביייי , אבל שוב אני חולה גם על איב 48. יש מלאאאא אבל אהבתי ממש את kindred spirits ו- when fate collide 49. חמישית 50. בעעע לא יכולה לבחור 51. הדמות שעשתה לי את זה? כאילו.. גבי

THEchosen1

New member
פחחח........ כמה ענו לפני ...

לפחות סיימתי לענות , אני גאה בעצמי גו שרון

למעלה