>>משחק.

שטיצה

New member
>>משחק. ../images/Emo9.gif

אם היה פסקול לחיים שלכם, איזה שירים היו מתאימים בכל סיטואציה?
כתוביות פתיחה: התעוררות: יום ממוצע: דייט ראשון: התאהבות: מריבות/ויכוחים: פרידה מבן/בת זוג: חזרה לבן/בת זוג: משבר נפשי: נהיגה/נסיעה באוטו: למידת לקח: חשיבה עמוקה: שמחה: חרטה/נוסטלגיה: לילה ארוך לבד: מוות: כתוביות סיום: *לקוח מפורום דארן הייז וסאבג' גארדן.

rock devil

New member
שלי

כתוביות פתיחה:השיר פתיחה של בובספוג התעוררות: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר יום ממוצע: jesos of seberbia(או איך שלא כותבים את זה)של גרין דיי דייט ראשון:מרילין מונרו-שייגעצ התאהבות: love me tender-elvis presly מריבות/ויכוחים:just lose it-eminem פרידה מבן/בת זוג: שיר דיכאון חזרה לבן/בת זוג: איזה יום יפה-אביב גפן משבר נפשי: קן לציפור בין העצים-יהונתן גפן נהיגה/נסיעה באוטו:beloverd of broken dreams-green day למידת לקח: לא יודע חשיבה עמוקה: קשה לילחשוב-שייגעצ שמחה: שיר קצבי של קוקו לא יודע איזה חרטה/נוסטלגיה: המוזיקה של היה היה לילה ארוך לבד: עושה בביד מוות: bring me to life-evenecence כתוביות סיום:i did it my way-מישהו

dsol

New member
MY MOVIE.........

כתוביות פתיחה: התעוררות: מה אתה עושה שאתה קם בבוקר ? (נוסע לבית ספר.....) יום ממוצע: בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר דייט ראשון:...................(לא יודע אני שאני יחשוב על משהו אני יכתוב) התאהבות: maron 5 - she will be loved מריבות/ויכוחים: שייגעצ - אלוף בלפשל פרידה מבן/בת זוג: שייגעצ - את יפה חזרה לבן/בת זוג: קאשי -בואי ניקח דברים משבר נפשי: ..................(לא יודע אני שאני יחשוב על משהו אני יכתוב) נהיגה/נסיעה באוטו: מיכל אמדוסקי - במכונית שלי למידת לקח: ..................(לא יודע אני שאני יחשוב על משהו אני יכתוב) חשיבה עמוקה: ..................(לא יודע אני שאני יחשוב על משהו אני יכתוב) שמחה: Yami to Boushi to Hon no Tabibito - Hitomi no Naka no Meikyuu (עזבו אתם לא תבינו זה שיר יפני מגניב) חרטה/נוסטלגיה: שייגעצ - חייל של מאה שערים........ (נוסטלגיה לחושוב שפעם למדתי בבית ספר של דוסים) לילה ארוך לבד: mr.lonly מוות: Pink Floyd - Goodbye Blue Sky כתוביות סיום: Another Brick In The Wall (פינק פלוייד או קורן או כמעט כל גירסה אחרת)

התשובות שלי ../images/Emo98.gif

כתוביות פתיחה:תתקעו בחצוצרה של שבק"ס התעוררות:משקאות חריפים יום ממוצע:fighter של כריטסינה אגילרה דייט ראשון: בואי ניקח דברים של קאשי
התאהבות:in your eyesשל קיילי מינוג מריבות/ויכוחים:אף אחד (שאני בדיוק שומעת ) של הדג נחש
פרידה מבן/בת זוג:dont speak של no doubt חזרה לבן/בת זוג:אין כמו אלבמה לא זוכרת שלי מי משבר נפשי:הימים שלנו-היהודים נהיגה/נסיעה באוטו: by the way של הרד הוט צ'לי פפרז למידת לקח:מתי תחייכי של אם סי שירי חשיבה עמוקה:קוואמי דה לה פוקס -ימים שחורים שמחה:לזוז של הדג נחש
חרטה/נוסטלגיה: השיר של המומינים חחחח לילה ארוך לבד:שיר של אלביס שהולך כזה r u lonely tonight ? מוות:מובי-natural blues : כתוביות סיום:אבא עורך דין .

שטיצה

New member
השירים שבחרתי.

אם היה פסקול לחיים שלכם, איזה שירים היו מתאימים בכל סיטואציה?
כתוביות פתיחה: מחפש תשובה - היהודים. התעוררות: כל מה שנשאר - בוטן מתוק בקרקס. יום ממוצע: Linkin Park - Numb דייט ראשון: -לא מצאתי שום שיר- התאהבות: האם להיות בך מאוהב - אביב גפן. מריבות/ויכוחים: Evanescence - Everybody's Fool פרידה מבן/בת זוג: Avril Lavigne - Together חזרה לבן/בת זוג: את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס. משבר נפשי: התאבדות - אביב גפן. נהיגה/נסיעה באוטו: צורח - נמרוד שיקלר. למידת לקח: Linkin Park - In The End חשיבה עמוקה: עידן האלוהים - היהודים. שמחה: איזה יום יפה - אביב גפן. חרטה/נוסטלגיה: Linkin Park - Faint לילה ארוך לבד: השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר. מוות: Evanescence - October כתוביות סיום: Evanescence - My Last Breath

../images/Emo32.gifראיתם מה עשה אתמול יובל?

ביד
או שלא.. באסף אראל הוא זרק עליו את המאריך של המיקרופון
ואזאז הוא קפץ על התופים וזייף המוןהמון!!! שיבש מילים וסתם צרח כמו ציפור דרוסה אחר כך התחיל לגעת לאסף בקרחת
יובל..

../images/Emo187.gif פסקול החיים שלי ../images/Emo9.gif

כתוביות פתיחה
כדור של אש- בוטן מתוק בקרקס התעוררות:
Bill Withers - Lovely Day יום ממוצע:
נעים בחוץ- יוני בלוך דייט ראשון:
ככה זה לאהוב אותך- ברי סחרוף התאהבות:
יש אי שם- גידי גוב מריבות/ויכוחים:
פיוטה- היהודים [המנגינה הזו חזקה להפליא
] פרידה מבן/בת זוג:
Bill Withers - Aint No Sunshine חזרה לבן/בת זוג:
לילות לבנים- אביב גפן משבר נפשי:
כשהכל יעבור- עברי לידר נהיגה/נסיעה באוטו:
דרך ארוכה- גלי עטרי למידת לקח:
כל מה שנשאר- בוטן מתוק בקרקס חשיבה עמוקה:
תפתח האדמה- אלג'יר שמחה:
עכשיו טוב- גלעד שגב חרטה/נוסטלגיה:
מול הים עם תפילין- אלג'יר לילה ארוך לבד:
את לא לבד- בוטן מתוק בקרקס מוות:
דם על הים- אלג'יר כתוביות סיום:
נאמר כבר הכל- החברים של נטאשה
אני חייבת להודות שזה הרבה יותר קשה ממה שזה נראה

הנה

כתוביות פתיחה: השיר שלי-הקאספרים התעוררות: תראו אותי/הקאספרים יום ממוצע: מוצ"ש בקניון/מוניקה סקס דייט ראשון: first date/blink 182 התאהבות: a story of a lonly guy/blink 182 מריבות/ויכוחים: shut up/Bink 182 פרידה מבן/בת זוג:קשה לי לחשוב חזרה לבן/בת זוג:פרסיה/פאנקייק משבר נפשי: ניו יורק רפיח נהיגה/נסיעה באוטו: בדרך לכפר סבא/שחר אבן צור למידת לקח: דם/מוניקה סקס חשיבה עמוקה: אחלום לנצח/הקאספרים שמחה: מכה אפורה/מוניקה סקס חרטה/נוסטלגיה: נוסטלגיה יותר-רוצה ללכת לילה ארוך לבד: עשוה ביד מוות: סוף העולם/אביב גפן כתוביות סיום:time of your life/green day

למעלה