++ משחק ++

orianush

New member
++ משחק ++

אני אתחיל.. אני נותנת מילה וזה שאחרי צריך לכתוב שורה משיר של שלומי עם המילה הזאת ולתת מילה חדשה וכך הלאה.. המילה: אני

Ran Bimba

New member
נתחיל -

"אני נוסע מקווה לא לאחר" - מתוך "מחרוזת מתוקים"
המילה שלי - לי

orianush

New member
../images/Emo26.gif

"אך אין לי שום ברירה"- מתוך השיר "אהבה בוערת" המילה: לא

im77

New member
היייי...

אף פעם לא אומר שלא יהיה לך ערפל בלב.. שיר בתוך האלבום האחרון.. של שלומי שבת. תמשיכו חברה... המילה הבאה.. "שוכח"

orianush

New member
איתמר תיקון קטן..

השיר לא באלבום האחרון של שלומי... השיר הזה נמצא רק באלבום של ירון אילן "מנטה 5" זה דואט עם יוסי אזולאי "ואני מסתכל בך נרגש ונפאר שוכח מכל העולם" מתוך השיר "חלום חיי" המילה: ימים

אני יכול גם?.....:)

אני חדש פה,שמי אורי ואני בן 21 מהצפון. מאוד אוהב את שלומי שבת,יש לו שירים מאוד מרגשים ואהובים עלי. הנה השיר הענק עם המילה "ימים"... . מאמא שלומי שבת ואבי ששון בית-א' מאז שהלכת זה נגע בי והייתי רק ילד קטן זה הזמן שעבר וחרט בי זיכרון שנשאר לעולם בית-ב' ואת עכשיו חסרה לי הימים לא נותנים מנוחה כמה לילות לא נרדמתי לייימ שיתי ימאמא דייאלי פזמון: בואי אמא איפה את אמא אנא רוחי ימאמא דייאלי אור בעיניים יאירו שמים כשאת תאמרי לי ילדי בפוס כזוהי ימיזי אוייהי מנר ונתנז ירוחחח נה, נה, נה מאז שהלכת אין מנוח וקולך מהדהד בראשי לא לא יכולתי לשכוח ליימ שיתי ימאמא דייאלי בואי אמא איפה את אמא אנא רוחי ימאמא דייאלי נ.ב כמה כבר ימים שאני נכנס לפורום כליום בשביל לבדוק מה חדש פה ולצערי אין הרבה. צריך קצתלהעיר את הפורום הזה! מנהלת..אני סומך עלייך :) בהצלחה לך עם הפורום החדש ולשלומי שבת כמובן!...

orianush

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

שלום אורי אני אוריאן מירושלים הפורום באמת לא פעיל כל כך כי אין כל כך אנשים... אני משתדלת לעדכן אותו כמה שאני יכולה אתה מוזמן להצטרף אלינו ולכתוב לעיתים יותר קרובות

nina41

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום ומבורכת לכוווווולם....

ראיתי שהיצטרפו חדשים , יפה לכם ברוכים הבאים לפורום, אתם מוזמנים להיות כאן כמה שיותר ביי ביי לבינתיים nina41 (מאיה)

orianush

New member
מאיה למה לכאן? יש שרשור לזה....

את צריכה ללמוד לשרשר כל דבר למקום שלו... נוצר סתם בלאגן..

nina41

New member
ממש לא עשיתי את זה בכוונה תאמיני לי

אוריאן העיקר שכותבים כאן בפורום הזה ותאמיני לי שלא משנה איפה העיקר הכוונה הטובה אשתדל לשים לב היטב בפעם הקודמת שבת שלומי לכולם nina41

orianush

New member
ברור שזה לא בכוונה..

אבל הפורום צריך להיות מסודר והתפקיד שלי הוא להעיר על דברים כאלה.. וזה לא העיקר שיכתבו.. שיש בלגן לא נעים להיות בפורום.. ועכשיו סתם הרסנו את השרשור של המשחק.. אני אפתח חדש..

למעלה