משחק!!!!! אין לי כוח להסביר אותו תראו את הקישור...
R RaistGirl New member 9/6/03 #4 מישהו אומר ציטוט מהספר... וכל האחרים צריכים להגיד מאיפה המשפט הזה... (מאיזה ספר) למשל החתימה שלי... אתם צריכים להגיד מאיזה ספר המשפט לקוח....
מישהו אומר ציטוט מהספר... וכל האחרים צריכים להגיד מאיפה המשפט הזה... (מאיזה ספר) למשל החתימה שלי... אתם צריכים להגיד מאיזה ספר המשפט לקוח....
S Silver Fox New member 9/6/03 #5 הציטוט בחתימה שלך הוא מספר 4 בהתחלה, שקאסי משתנה לסנאי... קראו לו גמילה, ג'אמילה ( ) או משהו בסגנון? אולי מגילה? נגילה? נרגילה? טוב, הנה הציטוט שלי, זה קל! "לא ידעתי שיש מגבלות לקיבה האנושית"
הציטוט בחתימה שלך הוא מספר 4 בהתחלה, שקאסי משתנה לסנאי... קראו לו גמילה, ג'אמילה ( ) או משהו בסגנון? אולי מגילה? נגילה? נרגילה? טוב, הנה הציטוט שלי, זה קל! "לא ידעתי שיש מגבלות לקיבה האנושית"
N Nagini Potter New member 10/6/03 #6 ../images/Emo6.gif ד'אט וולד בי אקס, שלא ידע שיש הגבלה למספר עוגיות הקינמון שהוא יכול לאכול בבת אחת... לא זוכרת מאיזה ספר זה..... איזה ספר של אקס לי זה לא יקרה Nagini Potter
../images/Emo6.gif ד'אט וולד בי אקס, שלא ידע שיש הגבלה למספר עוגיות הקינמון שהוא יכול לאכול בבת אחת... לא זוכרת מאיזה ספר זה..... איזה ספר של אקס לי זה לא יקרה Nagini Potter