משחק

ה מוזה

New member
משחק

אסוציאציות רוצים ?:) יהיה מעניין ..לא? בא לי לשחק !

ה מוזה יקרה

בס"ד אפרופו אסוציאציות, מאז שאני מנהלת בכל פעם שמבקשים ממני פרטים אישיים/מס' טלפון, (ולא משנה אם הפרטים שלי או של מישהו אחר), עולה לי בראש המילה אאוטינג המוכרת לנו כל-כך, וזה מצחיק אותי לאללה, ליאת.

ה מוזה

New member
לא מתאים..

אוקיי אז את יכולה למחוק את ההודעה לפעמים יש רגשות ומועקה שמשחק שכזה יכול לעזור להוציא החוצה .. תמחקי בבקשה את ההודעה

מיטללל

New member
ניצול גם פה ../images/Emo4.gif

זה לא הקפיץ את ההודעה ההיא ולא רציתי לפתוח חדשה. הגבתי פה בסדר ? קראתי את זה וזה "מרגיש" לי לא מספק.

אני אגיד לך את האמת

יש פה קושי עצום. אני חושבת שהדיון הוא יפה וגם התשובות שלך היו בסדר, אבל אני מאמינה שזה משאיר טעם של חוסר אונים, כי גם אני הרגשתי ככה כשקראתי את השרשור. שלחי לה מסר עידוד, שאלי אותה מה קורה, איך היא בחרה לטפל בעניין, והזכירי לה שיש פורומים של תמיכה נפשית אם היא זקוקה לה.

מיטללל

New member
אוקיי

שלחתי לה מסר היא אמרה לי שהם חזרו להיות ביחד
והיא שואלת אם אני מכירה מקום שיכול לטפל בכעס ובבעיות שלו אני לא מכירה מקום אתם יכולים להגיד לי מקום שאני יכולה להגיד לה? עד כמה רצוי שאני אגיד לה כמה זה רע? זה לא יעזור. ואני לא מפנה אותה לתמיכה נפשית כי היא כבר "רגועה" ואני לא חושבת שהיא תרצה.

neta s

New member
באתר של סה"ר

יש רשימה של קישורים וארגוני סיוע. יש שם טלפונים של מרכזים לטיפול באלימות במשפחה. אני מציעה לא להפנות אותה לאתר, אלא לנסות לאתר קישור/טלפון ספציפי. וגם לא הייתי נותנת לה את זה עם התווית של "אלימות במשפחה" כי נשמע שזה ילחיץ גם אותה וגם אותו. תאתרי שם של מרכז מהסוג הזה (יש שם טיפול לגברים בכל הגילאים) באיזור המגורים הרלוונטי, ותעבירי לה את הפרטים. אני מקווה שזה יעזור... בעיני הדבר הכי קשה בדברים מהסוג הזה, זה להבין שיש גבול שאי אפשר לחצות כשמנסים לעזור למישהו שלא רוצה לעזור לעצמו...

למעלה