משחק

nofar901

New member
משחק

אז ככה..... המשחק הולך לפי אותייות הא-ב אני רושמת קטע קצר על הסידרה פורסיינטה (באות א') ואחרי זה מישהו אחר אם האות ב' צריך להמשיך את הקטע. ככה אם כל האותיות. אם רוצים אפשר להוסיף גם תמונות כדי שיבינו יותר... כל שבוע אני יעשה הודעה חדשה ובה הסיפור כולו בהודעה אחד ולא בכמה..... אז נתחיל....... פדה: דלפינה, תרצי להינשא לי? דלפינה: כמובן איזו שאלה? פדה: אני כל כך שמח.... דלפינה: בוא נתחיל לארגן את החתונה פדה: לא עכשיו קודם כל אני רוצה לספר לאחים שלי על זה. הם קודם כל צריכים לדעת על זה....

למרות שת'רעיון של המשחק..אהבתי!

nofar901

New member
תיקון......

צודקת אני יכתוב קטע חדש....... התבלבלתי....... טוב...... פלור: איפה שמתי את הבגד שאני מחפשת? אההה נזכרתי... הוא בארגז שלי

זה לא לפי האות א'-..אז מותר לי..

להתחיל?
פרק ראשון: אנטואן: גרטה התפריט הזה יותר מידי קשה לי!העלמה דלפינה מגזימה עם התפריט שלה! גרטה: אבל אדון טבח זה לחתונה שלה ושל פדריקה!זה אמור להיות קשה!אולי היא תתן לך לעשות אוכל גרמני..זה יותר קל!מבין אדון טבח? אנטואן: דבר ראשון!אני שף!ולא טבח כמו שאת אומרת!ודבר שני...גם לעשות אוכל גרמני זה קשה.. גרטה: אדון פדריקה אוהב את זה ואתה כהטבח אמור לעשות את זה! אנטואן: אני שף!!!! ***פתאום צץ מישהו לא מוכר לגרטה ואנטואן..** מי זה?איך זה איגמר?האם תצליחו לכתוב את הפרק השני עם תחילתה של האות ב'?כל זאת בעוד הפרקים הבאים של: פלוריסינטה

nofar901

New member
פרק ב'.....

גרטה: בחורה.... מי זו הנערה היפה הזאת? פלור: שלום קוראים לי פלור גרטה: מר פדריקה הסכים לך להיכנס לכאן? פלור: חחח.... קוראיפ לו פדריקו ואני יהיה העוזרת החדשה.... אטואן: אנחנו מאוד שמחים שאת כאן גרטה: אני לא... קדימה להתחיל לעבוד פלורסיינטה. לאחר 15 שעה פדריקו מראה לפלור את חדרה.... פלור: איזה חדר יפה!!! פדריקו מתקרב אל פלור והם כמעט מתנשקים....... איך יתחיל הסיפור בפרק ג'? מה יקרה אם פדה ופלור? את הכל תדעו בפרק ג'

Cm 2004

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif פרק ג' ../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

פלור: גררררר איזה שפתיים יש לך! ופלור מצמידה את שפתיה אל פדריקו! גרטה נכנסת לחדר ואומרת: גרטה: מה אתם לעשות כאן? פדריקו: הראתי לפלור מה היא צריכה לעשות גרטה: אהה זה נקרא להראות מר פדריקה? דלפינה נכנסת לחדר ושואלת מה קרה? (האם דלפינה תדע את האמת? מה יקרה אם הם יספרו לה) - הכל בפרק ד'! (אז תמשיכו!)

פרק ד'

דלפינה:דיי אני לא מאמינה מה אתם עושים? פדריקו:דלפינה נכון שהמציאות כואבת? אז אני אוהב את פלור ואין מה לעשות בכך יותר! פלור:דלפינה אני מצטערת... דלפינה:תסתמי כבר **והולכת** פלור:זה באמ מה שאמרת פדרחקו:בטח ש........כןןןןןןןןן! *****בלה בלה בלה(נראה לי שהבנתם מה הם עושים לא?!) ********

פרק ה' ../images/Emo185.gif

ניקו: הו! אני לא מאמין פרנקו: כן,כן זה נכון ניקו: אני פשוט לא מאמין!! לא מאמין! פרנקו: עשיתי את זה,אני אלוף ניקו: אני כ"כ גאה בך,הולך לספר לכוווווווווולם *מה קרה לפרנקו?? האם הפרק היה טוב? ומה יקרה בהמשך
*

nofar901

New member
פרק ו'

ניקו: וואו פדה פרנקו זכה באליפות בטניס.... פדה: מה הוא חזר? ניקו: כן פדריקו רץ לחדרו של פרנקו פדה: זה נכון מה ששמעתי? פרנקו: מה שמעת? פדה: שזכית באליפות הטניס?! פרנקו: כן לא 30 דקות פלור נכנסת לחדרם של פרנקו וניקו ורואה את פרנקו פלור (במחשבה): וואו איזה חתיך!!! פרנקו: איך קוראים לך? פלור: פלור פרנקו ופלור מתקרבים זה לזה ומתנשקים..... מה יקרה? האם פדריקו יגלה זאת? את הכל תדעו בפרק הבא!!!

nofar901

New member
פרק ו'

ניקו: וואו פדה פרנקו זכה באליפות בטניס.... פדה: מה הוא חזר? ניקו: כן פדריקו רץ לחדרו של פרנקו פדה: זה נכון מה ששמעתי? פרנקו: מה שמעת? פדה: שזכית באליפות הטניס?! פרנקו: כן לאחר 30 דקות פלור נכנסת לחדרם של פרנקו וניקו ורואה את פרנקו פלור (במחשבה): וואו איזה חתיך!!! פרנקו: איך קוראים לך? פלור: פלור פרנקו ופלור מתקרבים זה לזה ומתנשקים..... מה יקרה? האם פדריקו יגלה זאת? את הכל תדעו בפרק הבא!!!

nofar901

New member
מצטערת........

מצטערת שרשמתי שוב את פרק ד' כנראה שבגלל שרשמתי הרבה עשו כבר את ד' וה' אז תגיבו לפי ה' ואל תתיחסו למה שכתבתי........

nofar901

New member
פרק ד'

פדריקו: דלפינה מה את עושה פה? דלפינה: חיפשתי אותך כי רציתי להודיע לך שאני היום לוקחת את תומי לגן החיות פדריקו: בסדר קחי אותו. פדריקו: ברשותך פלור. אההה ומחר את צריכה לקחת את הילדים לבית הספר. פלור: אל תדאג אני יקח אותם. גרטה: פלור את לסדר את חדרי הילדים. פלור: אל תדאגי הכל כשורה. הגיע הערב ויש ארוחה משפחתית.... פדריקו: פלור את היום צריכה להגיע לארוחה המשפחתית. פלור: בסדר מר מקפיא פדריקו: מה אמרת? פלור: כלום שאין בעיה לאחר 5 דקות דלפינה: אהובי מה קרה לך? פדריקו: אני נורא עצבני דלפינה: בוא אני יעסה לך עיסוי תוך כדי העיסוי דלפינה ופדריקו מתנשקים ופלור רואה אותם. מה יקרה? האם פלור תשבור משו? את הכל תדעו בפרק ה'

למעלה