משחק!!!!! רועי או איתי?
B Ben LeVi 232 New member 14/7/05 #16 למה את לא משרשרת?! לקרא את הודעה המנהל דחוףף כי החוקים פה מתרופפים.
נ נועית המסטולית New member 14/7/05 #21 מתרופפים?! ממזמן הם כבר לא מתרופפים אנשים פשוט לא שמים עליהם.. או שהם לא יודעים לשרשר... בחר מה שנראה לך נכון....
מתרופפים?! ממזמן הם כבר לא מתרופפים אנשים פשוט לא שמים עליהם.. או שהם לא יודעים לשרשר... בחר מה שנראה לך נכון....
א א ד 1 1 נ ת New member 14/7/05 #26 אל תניח לאנשים המדכאים.. לדכא גם אותך! יש לי מצברוח מעודד שכזה, מזל. כי מחר המחק"צ לחמישה ימים ואני אצטרך לצעוק המון.
אל תניח לאנשים המדכאים.. לדכא גם אותך! יש לי מצברוח מעודד שכזה, מזל. כי מחר המחק"צ לחמישה ימים ואני אצטרך לצעוק המון.
מ מאי פריצנוולדן New member 15/7/05 #27 אדם..../images/Emo99.gif השמיניה או ראש גדול ?? (חחחח לא היה לי מה לשאול)
י יונתן שיינברג המלך New member 15/7/05 #28 ראש גדול ! ראש גדול הרבה יותר טוב !!!!!!!!!! ולמה את שואל\ת בפורום של ראש גדול "|השמיניה או ראש גדול" ? כולם יענו ראש גדול
ראש גדול ! ראש גדול הרבה יותר טוב !!!!!!!!!! ולמה את שואל\ת בפורום של ראש גדול "|השמיניה או ראש גדול" ? כולם יענו ראש גדול
P Pinky a New member 15/7/05 #32 אלחנן../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif מקווה שאני שואלת משהו שעוד לא שאלו איתי חבר של איריס או איתי חבר של יעל לאמרת ששניהם מקווים שהם לא יקרו כי איתי שייך רק לנועה
אלחנן../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif מקווה שאני שואלת משהו שעוד לא שאלו איתי חבר של איריס או איתי חבר של יעל לאמרת ששניהם מקווים שהם לא יקרו כי איתי שייך רק לנועה
N natalie48 New member 15/7/05 #33 איתי חבר של איריס זה שאלה קצת מפגרת אבל לא היה לי כבר מה לשאול.. מי יותר מצחיק? אלחנן או ריקרדוס
P Pinky a New member 15/7/05 #37 טלי../images/Emo9.gif אממ.. ריקרדו חבר של איריס, או ריקרדו לא חבר של איריס..
° °•°עדידוש°•° New member 15/7/05 #38 לא חבר של איריס.. חבר שלי../images/Emo3.gif בועז(מראש גדול) או אריאל (מהשיר שלנו)
ר רוני242 New member 14/7/05 #3 רועי זה איתי!!!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחח טוב אז איתי ורועי חח אני אמשיךך אדם הירש(תומר) או אורי (גור)