התחלותחדשות
New member
משחררת אותך מליבי אהוב שלי
אהוב שלי
הכרנו לפני שנה עוד מעט. הכל קרה כל כך מהר. והתאהבנו.
הבטחת לי שתישבע לי אמונים. הבטחת לי שתילחם באמא שלך. אמרת לי שאמא שלך לא תחליט בשבילך. אבל ברגע שאמרת לאמא שלך שאתה יוצא עם גרושה פלוס.
אבל כל ההבטחות שלך וכל האהבה שלך אלי לא עזרה. ועשית מה שאמא אמרה וחזרת לחברה ותוך חודשיים הקמתם חתונה.
עוד שבועיים אתה עומד תחת חופה וקידושין עם אישה אחרת. אישה שאתה אומר לי שאתה לא אוהב. ואותי אתה אוהב. אישה שתבוא תחת חופתך ותפרוש לך כנפיים אבל אני. אני נשארתי מאחורה. עצובה, כאובה מאוד. ולא מצליחה 3 חודשים להתשחרר מהאהבה אליך. כמה ניסיתי כמה יצאתי. אבל כלום.
אהוב שלי. אני משחררת אותך לאהבה שבחרת.
אין לי מושג איך אפשר לנהל חיים צבועים ללא אהבה.
אני כל כך נפגעתי ממך. כל כך נשבר לי הלב ממך. אבל אני יודעת שהלב יתגבר עליך.
אני יודעת שדבר אחד שאני אסלח לך על פגיעתך בלב שלי.
עד היום אתה בקשר ואומר לי כמה אתה אוהב אותי. אז אם אתה אוהב אותי למה אמא שלך החליטה בשבילך.
מאחלת לך חיים מאושרים אהוב שלי.
אהוב שלי
הכרנו לפני שנה עוד מעט. הכל קרה כל כך מהר. והתאהבנו.
הבטחת לי שתישבע לי אמונים. הבטחת לי שתילחם באמא שלך. אמרת לי שאמא שלך לא תחליט בשבילך. אבל ברגע שאמרת לאמא שלך שאתה יוצא עם גרושה פלוס.
אבל כל ההבטחות שלך וכל האהבה שלך אלי לא עזרה. ועשית מה שאמא אמרה וחזרת לחברה ותוך חודשיים הקמתם חתונה.
עוד שבועיים אתה עומד תחת חופה וקידושין עם אישה אחרת. אישה שאתה אומר לי שאתה לא אוהב. ואותי אתה אוהב. אישה שתבוא תחת חופתך ותפרוש לך כנפיים אבל אני. אני נשארתי מאחורה. עצובה, כאובה מאוד. ולא מצליחה 3 חודשים להתשחרר מהאהבה אליך. כמה ניסיתי כמה יצאתי. אבל כלום.
אהוב שלי. אני משחררת אותך לאהבה שבחרת.
אין לי מושג איך אפשר לנהל חיים צבועים ללא אהבה.
אני כל כך נפגעתי ממך. כל כך נשבר לי הלב ממך. אבל אני יודעת שהלב יתגבר עליך.
אני יודעת שדבר אחד שאני אסלח לך על פגיעתך בלב שלי.
עד היום אתה בקשר ואומר לי כמה אתה אוהב אותי. אז אם אתה אוהב אותי למה אמא שלך החליטה בשבילך.
מאחלת לך חיים מאושרים אהוב שלי.