משחררת קיטור!

faith2

New member
משחררת קיטור!

כולכם כבר עשיתם את זה, גם לי מותר לא
? אז ככה נגמר לי המלווה אתמול...אבל משום מה למרות שההורים ממש מרוצים מהנהיגה שלי (כבר יצאתי מספר פעמים מחוץ לעיר) הם לא נותנים לי לנהוג לבד מחוץ להאזור ליד הבית שלי....חשוב לציין שאני גרה בעיר ממש שקטנה- מי שמכיר בית שמש.... זה לא שאני נוהגת מספר חודשים....אני למדתי המון זמן נהיגה משהו כמו שנה (אמא אומרת "רישיון לא מוציאים בחודש") בכל אופן, אני לא רואה סיבה למה הם מונעים את זה ממני- אחריי שהם בפירוש אמרו שאני נוהגת מדהים!

מייקי69

New member
עוד קצת סבלנות...

בסוף הכל מגיע. את תתרגלי לנהוג לבדך. הם יתרגלו לרעיון שאת נוהגת לבדך. עוד טיפ-טיפת סבלנות.

faith2

New member
../images/Emo9.gif

|מאושרת| היום לקחתי את חברה שלי (נסיעה של 4 דקות) גם זה משהו
והיום אבא שלי כבר אמר שמחר אני כבר אקח את אמא שלי לעבודה לבד....דברים טובים באים לאט לאט

jessy19

New member
דאגה...

את צריכה להבין שהם דואגים לך ולאט לאט הם ירכשו את הביטחון בך בקטע של הנהיגה. בהצלחה!

faith2

New member
../images/Emo24.gif

תודה
נקווה שהם ירכשו ביטחון מהר מהר מהר!

עינת

New member
בטח שבודאי שמותר לך ../images/Emo24.gif

דבר ראשון מברוק ו... איך אמרו לך כאן? סבלנות הורייך דואגים , מנסים להחזיק עוד טיפה את ה"חבל" לא פשוט לחשוב שה"קטנה" שלנו כבר מטיילת לה ברחבי המדינה באופן חופשי כאשר המצב על הכבישים מוכר וידוע... הנה את רואה כבר מחר יש לך משימה - לקחת את אמא לעבודה הם כבר מתקדמים לא? עוד מעט קט הם יתרגלו לרעיון ואז אני בטוחה שישחררו...

blonda3

New member
פיט שלום../images/Emo140.gif../images/Emo73.gif

אני עונה לך בשאלה. אפשר? במקרה נכנסתי והצצתי... אפשר לענות לי פה.....ואני אחשוב על שאלתך גם.

למעלה