משחת לקסה-סטט והקאות
שלום!
יש לי שני חתולים בני שנה וקצת.
אני קונה את המשחה לקסה-סטט מהוטרינר -120גרם ב 90 שח.
המלצות הרופא זה כל יום כמות של פס בגודל שליש אצבע.
אף פעם לא עשיתי כך - אני נותנת בד"כ פעמים בשבוע וגם לא תמיד--כי צריך למרוח לחתולים על הרגל --וגם אז הם רצים בכל הבית ואז מלקקים(יכול להיות שקצת נופל במהלך הרוצה עם המשחה על הרגל).
החתול מסתדר עם זה ככה - יוצא שמקיא אבל נדיר מאוד--אולי פעם ב2-3 שבועות וגם יותר נדיר.
החתולה גם הייתה ככה וביום חמישי+שישי הקיאה פעמים.
בהמלצת הרופא נתתי את המשחה 3 פעמים ביום.
ההמלצה הייתה להביא 3 פעמים ביום לשבוע ואז פעמים ביום לשבוע ואז פעם ביום כל החיים.
לא הקפדתי וכבר ביום ראשון נתתי רק פעמים ואתמול רק פעם אחד.
החתולה לא הקיאה מאז אבל ביומיים האחרונים היא הרבה פחות פעילה. לא יכולה לדעת 100% אם אוכלת\שותה\עושה צרכים כמו שצריך-כי הם שניים.
מה אתם אומרים מהנסיון? אולי עדיין יש אצלה הצטברות בבטן של שיער וכדאי להמשיך עם משחה כמה פעמים ביום לכמה שבועות?
האם לתת את המשחה כל יום לכל החיים?
האם כדאי להוסיף לזה גם סירוק פעם בשבוע? (הם חתולים פשוטים עם פרווה קצרה יחסית)
התחלתי לחפש על חטיפים נגד שיער והלכתי לאיבוד מבחינת המחיר וסוגים - האם מומלץ? איזה חברה?
שלום!
יש לי שני חתולים בני שנה וקצת.
אני קונה את המשחה לקסה-סטט מהוטרינר -120גרם ב 90 שח.
המלצות הרופא זה כל יום כמות של פס בגודל שליש אצבע.
אף פעם לא עשיתי כך - אני נותנת בד"כ פעמים בשבוע וגם לא תמיד--כי צריך למרוח לחתולים על הרגל --וגם אז הם רצים בכל הבית ואז מלקקים(יכול להיות שקצת נופל במהלך הרוצה עם המשחה על הרגל).
החתול מסתדר עם זה ככה - יוצא שמקיא אבל נדיר מאוד--אולי פעם ב2-3 שבועות וגם יותר נדיר.
החתולה גם הייתה ככה וביום חמישי+שישי הקיאה פעמים.
בהמלצת הרופא נתתי את המשחה 3 פעמים ביום.
ההמלצה הייתה להביא 3 פעמים ביום לשבוע ואז פעמים ביום לשבוע ואז פעם ביום כל החיים.
לא הקפדתי וכבר ביום ראשון נתתי רק פעמים ואתמול רק פעם אחד.
החתולה לא הקיאה מאז אבל ביומיים האחרונים היא הרבה פחות פעילה. לא יכולה לדעת 100% אם אוכלת\שותה\עושה צרכים כמו שצריך-כי הם שניים.
מה אתם אומרים מהנסיון? אולי עדיין יש אצלה הצטברות בבטן של שיער וכדאי להמשיך עם משחה כמה פעמים ביום לכמה שבועות?
האם לתת את המשחה כל יום לכל החיים?
האם כדאי להוסיף לזה גם סירוק פעם בשבוע? (הם חתולים פשוטים עם פרווה קצרה יחסית)
התחלתי לחפש על חטיפים נגד שיער והלכתי לאיבוד מבחינת המחיר וסוגים - האם מומלץ? איזה חברה?