משחת מגנזיום

פביולה

New member
משחת מגנזיום

השגתי את משחת המגנזים של קירקמן . איפה מורחים? האם לפני השינה ? האם יש תופעות לוואי? הילד מקבל מגנזיום בקפסולה מידי יום האם לא יהיה מוגזם למרוח אותו גם במשחה ? אודה לכם על תשובות פאבי

Freed1

New member
משחת מגנזיום

אני מורחת על הגב \ כתפיים לפני השינה, לא מבינה בכמויות.

איפה, כמה

אנחנו מורחים בערך את הכמות של כפית המידה המצורפת מדי ערב. זה מספיק במקרה שלנו. הכמות בקרם לא אמורה להיות בעייתית מבחינת מינון של מגנזיום. לדעתי גם בנוסף. הכי טוב למרוח אחרי האמבטיה כי אז העור "פתוח". הקרם בעיקר סייע אצלנו להירדמות ולכן אנחנו מורחים אותו לפני השינה. יש תופעות לוואי אפשריות. יש ילדים שלא מגיבים טוב, בד"כ זו תהיה תגובה לבסיס של הקרם ולאו דווקא למגנזיום סולפט עצמו. זה יכול להיות פריחה אבל גם משהו התנהגותי. כמו בכל תוסף, דיאטה, או טיפול - התחילי מבלי לשנות דברים אחרים וראי האם הילד מגיב לטובה או לרעה.

פביולה

New member
תודה למחפש ב../images/Emo16.gif

אתמול התחלתי עם המשחה ממש כמות קטנה , אביתר נרדם והכל היה בסדר. בשעה 4.00 לפנות בוקר הוא התעורר בבכי נוראי ביקש כל הזמן שאגרד לו באזור הכתפיים ( שם מרחתי לו בעיקר ) ופשוט סרב להירגע ולהרדם שוב , יכול להיות תופעות לוואי כאלו ? בן השאר הוא היה מאוד עצבני וכמו שהזכרתי בכה ואמר שהוא עצוב . האם עדיף לחכות לראות שהוא לא מפתח כלום ? תודה פאבי

עצתי

קודם כל צר לי על הלילה הלבן
הייתי מפסיק ליום-יומיים. קודם כל ראי האם מתפתחת פריחה או משהו דומה באזור שמרחת. אם כן - 99% שהוא רגיש לבסיס הקרם ולא למגנזיום. אם לא תהיה פריחה וכדומה, הייתי מורח שוב, במקום אחר. אם בדיוק אותה תבנית חוזרת על עצמה, לי אישית מספיקות פעמיים כאלו כדי להחליט שזה לא עושה טוב. יש כאלה שינסו עוד. במקרה כזה, אמליץ לך לנסות להכין לבד קרם ממגנזיום סולפט ושמן שקדים. אם תרצי ארשום כאן את ה"מתכון".

למעלה