משחת שיניים להומאופתיה

משחת שיניים להומאופתיה

הבנתי שיש משחות שיניים מיוחדות הומאופתיות רק שהן מעט יקרות. ההומאופתית שלי הציעה לי בזמנו להשתמש במקום במשחת שיניים לילדים ("תום וג'רי"), ובדיעבד התברר לי במרכיבים מנטה (ההומאופתית לא זכרה זאת כך...). מצד שני לא ראיתי מנטה ברכיבים של משחות שיניים אחרות (חריפות) כמו קולגייט שגם עליהן חל איסור... האם יש למישהו המלצה למשחת שיניים רגילה אחרת שניתן לרכוש בכל סופר ושתוכל להתאים להומאופתיה? האם יש משחת שיניים אחרת לילדים למשל שמומלצת יותר...? תודה

enatti

New member
תום וג'רי ../images/Emo54.gif

היי למעשה משחת השיניים של תום וג'רי לא מכילה כמות גדולה של מנטה ומצוינת לשימוש בזמן הטיפול ההומיאופתי. כשאנחנו ממליצים למטופלים לא להשתש במשחות שיניים כדוגמת הקולגייט אנחנו מתייחסים לכמות המנטול הגבוהה שבמשחה. חשוב לציין כי לא כל רמדי יכולה להפגע מהשימוש במנטול ויש לסייג כל מקרה לגופו, כנ"ל במקרי קופאין. יש רמדיס שלמשל לא מומלץ לצרוך בתקופת הטיפול בהן מלח למשל או בצל ועוד... בקיצור תום וג'רי זה ממש בסדר, יש גם משחת שיניים של קולגייט לילדים בטעם תות שהיא מצוינת. צחצוח נעים!
ענת

תודה רבה ../images/Emo24.gif

שאלה קטנה ומצחיקה: בקשר ל"תום וג'רי" את מדברת על זו בטעם מסטיק, נכון? כי יש גם איזו אחת בטעם ענבים... < אני מניחה שאין הבדל בין השתיים מבחינת כמות המנטה, אבל הענבים הרגישה אצלי כיותר חריפה משום מה... תודה

enatti

New member
אליהו ענבים.... ../images/Emo8.gif

אני מכירה רק את הטעם של המסטיק, כנראה שלא הביאו לפרובינציה את הענבים.. כל טוב ענת

יונה ענבים שצלל בים כנרת../images/Emo8.gif

אהלן ענתי תודה על הוולקאם מקווה שהחגים עברו עלייך ועליכם בטוב שיהיה כל טוב הרבה הרבה שמחה בלב דניאל

diday

Member
לוולדה יש משחת שיניים "הומאופתית"

אם לילדים, אציין שילדי לא אוהבים אף אחת ממשחות השניים של וולדה. אם זה עבורך, קחי בחשבון שאחרי שתשתמשי במשחת שניים ללא חומרים מקציפים, יהיה לך קשה לחזור למשחת שניים "רגילה".

diday

Member
אין לי מושג כמה זה "יקר בטירוף"

משער שמטפל פרטי יקר בטירוף לעומת טיפול בקופת חולים. קשה לי להאמין שהעלות החודשית הנוספת למשפחה שמשתמשת במשחת השיניים תהיה גבוהה יותר מעלות של מנת פלאפל.

gui1

New member
המחירים של וולדה נעים בין 24-30

תלוי בבית טבע והכמות של המשחה 75 ML לי חבל שזה מגרמניה ראיתי עכשיו בחנויות טבע משחה של NATURE'S GATE לא בדקתי את ההרכב האם מתאים להומאופ. אבל לפחות זה מאמריקה והמחירים פחות או יותר זהים

diday

Member
לא יקר בטירוף/גרמניה

כ10 עד 15 שקלים יקר יותר ממשחת שיניים בסופר. כך שהעלות החדשית למשפחה תהיה קטנה יותר מעלות של מנת פלאפל. מבין שיש אנשים שאינם רוצים מוצרים הקשורים לגרמניה. סבור שאין זה נכון להכליל בחרם כזה גם חברות כמו וולדה שנסגרו על ידי הנאצים (שסגרו כל מה שהיה קשור לאנתרופוסופיה: בתי ספר, עסקים, מרפאות). וולדה, במקורה חברה גרמנית, שייכת כיום לחברה שוויצרית.

enatti

New member
תהיה קלה

היי דניאל האם תוכל בבקשה לברר עבורי מה מכילה המשחה ההומיאופתית של וולדה? אם יש לך משחה בבית אשמח אם תכתוב מה הרכיבים שלה. תודה על הטירחה... ענת הומיאופתית קלאסית

diday

Member
בשמחה. משחת השיניים ללא מנתה

ליתר דיוק ללא שמן מנתה, מבוססת על קלנדולה (איני יודע את שמו העברי של הצמח, את ודאי יודעת למה אני מתכוון.
Calendula-Zahncreme Inhaltsstoffe (Volldeklaration): Wasser, Calciumcarbonat, Glyzerin, Tonerde, Alkohol, Auszug aus Calendula, Auszug aus Myrrhe, Xanthan (natürlicher Quellstoff), Fenchelöl, Ammoniumsalz der Glycyrrhizinsäure. Ingredients: Water (Aqua), Calcium Carbonate, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Alcohol, Calendula (Calendula Officinalis) Extract, Myrrh (Commiphora Myrrha) Extract, Xanthan Gum, Fennel (Foeniculum Vulgare) Oil, Ammonium Glycyrrhizate.​

קלנדולה = ציפורני חתול

צמח עתיק יומין, שימש לרפואה במצרים העתיקה וכן לשימושים אחרים ספיריטואלים יותר. ניתן גם לשתות אותו בתה (את הפרחים הצהובים והיפים) לבריאות יקר בטירוף = עניין יחסי, אני מסכים. פשוט היחס בין הכמות למחיר היה נראה לי מוגזם ביחס למצאי המשחות האחרות בריאותואושר

diday

Member
תודה על המידע

לא הייתי מסוגל לקשר "צפורני חתול" לקלנדולה. גם כך קשה לי להבין שם זה.

enatti

New member
קלנדולה

היי ותודה על הפירוט של משחות השיניים. לפי דעתי קיימת בעיה להשתמש במשחה המכילה קלנדולה בזמן טיפול הומיאופתי וזאת מכיוון שלקלנדולה יש כוחות ריפוי משל עצמה ואף קיימת רמדי מקלנדולה שהיא רמדי מופלאה בפני עצמה. יש מצב שבו תחול התנגשות מסוימת בין הרמדי לקלנדולה למרות שהרמדי היא אינפורמציה אנרגטית והקלנדולה נמצאת במצב של חומר. בקיצור, לפי דעתי יש לשקול להשתמש במשחת שיניים של ילדים כמו תום וג'רי, למרות שאני אישית לא ממש ששה לצחצח את השיניים על הבוקר עם משהו בטעם מסטיק. אבל זה מה יש...
כל טוב ענת הומיאופתית קלאסית

diday

Member
מבין את כוונתך

השתמשתי פעם במשחת הקלנדולה ולא התלהבתי. מצד שני איני מסוגל (אחרי שהכרתי משהו אחר) להשתמש במשחות שיניים עם חומרים מקציפים. במשחה שבה אני משתמש יש שמנים אתריים, מאמין ומקווה שהכמותם הפעוטה לא מפריעה לטיפול.

diday

Member
אני אישית מעדיף משחת שניים אחרת

איני יודע עד כמה היא מתאימה לטיפול הומאופתי. לא מצאתי שמן מנתה במרכיבים אבל וולדה לא מצהירה עליה ככזאת, כיוון שמכילה תערובת שמנים אתריים.
Sole-Zahncreme Inhaltsstoffe (Volldeklaration): Wasser, Natriumbicarbonat, Glyzerin, Kieselsäure, Mischung natürlicher ätherischer Öle, Schlehensaft, Guarmehl (natürlicher Quellstoff), Auszüge aus Myrrhe, Ratanhiawurzel und Roßkastanien- rinde, Aesculin, Aronstabwurzelzubereitung*, Meersalz, Natriumsulfat, Natriumsilikat, Alkohol, Jojobaöl. * in hochverdünnter Form Ingredients: Water (Aqua), Sodium Bicarbonate, Glycerin, Silica, Fragrance (Parfum)**, Blackthorn (Prunus Spinosa) Juice, Guar (Cyanopsis Tetragonalba) Gum, Myrrh (Commiphora Myrrha) Extract, Krameria (Krameria Triandra) Extract, Horse Chestnut (Aesculus Hippocastanum) Extract, Esculin, Arum Maculatum*, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Sodium Silicate, Alcohol, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil. * in highly-diluted form. **natural essential oils​

למעלה