משטח לינוליאום האם מישהו יכול לעזור ולומר לי היכן ניתן להשיג משטח כזה באיזור המרכז? תודה
L little mamy New member 1/5/05 #1 משטח לינוליאום האם מישהו יכול לעזור ולומר לי היכן ניתן להשיג משטח כזה באיזור המרכז? תודה
ש שמופית New member 2/5/05 #2 יש ברחוב העליה בת"א חנות בשם שוק הפרקטים. הם מוכרים פרקטים, שטיחים מקיר לקיר ויש להם גם מלאי ענק של משטחי לינולאום בכל מיני דוגמאות
יש ברחוב העליה בת"א חנות בשם שוק הפרקטים. הם מוכרים פרקטים, שטיחים מקיר לקיר ויש להם גם מלאי ענק של משטחי לינולאום בכל מיני דוגמאות
ל ל פ י ד New member 6/5/05 #5 לינולאום דשדשי רגלייך במעלה רח העליה בתל -אביב 4 חנויות יש ברחוב זה של לינולאום ושטיחים מומלץ לראות אצל כולם
לינולאום דשדשי רגלייך במעלה רח העליה בתל -אביב 4 חנויות יש ברחוב זה של לינולאום ושטיחים מומלץ לראות אצל כולם
I ilanaav New member 4/5/05 #4 לינוליאום אם את רוצה לינוליאום יד שניה אז יש לי כ 30 מ"ר לינוליאום מאיכות טובה בצבע בז' שקט, ששימש זמן קצר בסטודיו למשחק. הלינוליאום לא הודבק אלא רק בפינות והוא מחכה לגואל 350 ש"ח והוא שלך אילנה 052-4743374
לינוליאום אם את רוצה לינוליאום יד שניה אז יש לי כ 30 מ"ר לינוליאום מאיכות טובה בצבע בז' שקט, ששימש זמן קצר בסטודיו למשחק. הלינוליאום לא הודבק אלא רק בפינות והוא מחכה לגואל 350 ש"ח והוא שלך אילנה 052-4743374