משטח למטבח

rotem1990

New member
משטח למטבח

סוף כל סוף בחרתי את המטבח לביתי החדש בצבע שמנת , ועכשיו שוב כאב ראש איסה משטח לבחורץ אני חשבתי על עץ אבל כולם מזהירים אותי מה דעתכם? האם ניתן לשלב חצי עץ חצי שיש? איך בוחרים בוצ'ר ? למישהו יש נסיון עם זה?
 
מניסיוני

עדיף להמנע ממשטחי בוצ'ר בלוק ע"י מקורות מים, כלומר בקרבת הכיור. לא משנה עד כמה תצפי את המשטח בחומרים אוטמי מים, מספיק שמישהו יתיחס אל המשטח כקרש חיתוך , יחרוץ בו קצת ואין איטום יותר. מה גם שקשה לאטום את החיבור עם הכיור. יצא לי לראות (פעמיים) משטח מטבח מעץ והמחזה לא היה מלבב במיוחד. לא עמיד לאורך זמן.
 
אין כמו אבן...

הכי פחות רגיש לבעיות זה אבן קיסר וגרניטים שקיסר זה יציקת פוליסטר די אחידה בשילוב חול וצבע, וגרניט זאת אבן טבעית שבאה במגוון צבעים די גדול ומרהיב. אני אישית מעדיף אבן (שייש) ועדיף אבן ישראלית היא יותר יפה מצפה רמון חלילה וכדומה אולם יותר רגישה לבעיות של ספיגה וכדומה בטח ובטח למטבח שמשתמשים בו הרבה. בהצלחה.
 

lank

New member
יש אנשים עם לב של אבן ואבנים עם...

באם את מחפשת עמידות לאורך שנים - לכי על אבן קיסר או אבן אורפל , שתיהן עמידות ויפות לא פחות. אפשרי גם ללכת על שיש טבעי , אך הוא יקר יותר ובוודאי לא להצמיד משטח עץ למקורות מים במטבח פעיל... בהצלחה!!!
 
למעלה