משטח עבודה ("שיש") מעץ במטבח - שאלות למתחילים:
כל משטח העבודה במטבח עשוי עץ. איך מנקים אותו ביום יום (אני רגיל למשטח שיש ) ?
2. האם אפשר לחתוך עליו מזון ישירות (בלי משטח חוצץ)? האם הסכין חורצת/שורטת את המשטח? האם בכל מקרה צריך לשים עליו משטח מחומר פלסטי כדי להגן עליו (פי.בי.סי. או אחר) ?
3. איך מחטאים אותו אחרי טיפול למשל בעוף /בשר, מחיידקים מזיקים?
4. האם יש חומר מיוחד לטיפול במשטח עץ (בוצ'ר) ?
5. הנחת סירים חמים /תבניות אפיה?
כל משטח העבודה במטבח עשוי עץ. איך מנקים אותו ביום יום (אני רגיל למשטח שיש ) ?
2. האם אפשר לחתוך עליו מזון ישירות (בלי משטח חוצץ)? האם הסכין חורצת/שורטת את המשטח? האם בכל מקרה צריך לשים עליו משטח מחומר פלסטי כדי להגן עליו (פי.בי.סי. או אחר) ?
3. איך מחטאים אותו אחרי טיפול למשל בעוף /בשר, מחיידקים מזיקים?
4. האם יש חומר מיוחד לטיפול במשטח עץ (בוצ'ר) ?
5. הנחת סירים חמים /תבניות אפיה?