משטרת אופנה

ooOMoRoShOoo

New member
משטרת אופנה ../images/Emo11.gif../images/Emo193.gif

אתם אומרים מה דעתכם על הבגדים של מרי קייט בתמונה כובע: צמידים: ג'ינס: מעיל: מגפיים: תיסרוקת:

ooOMoRoShOoo

New member
אני עונה../images/Emo193.gif

כובע:חמוד ביותרר מושלם עליה צמידים:יפים ג'ינס:פיצוץ מעיל:לא אהבתי
אבל יפה עליה מגפיים:יפים תיסרוקת:פצצצצצה סופי-9 וחצי מתוך 10

ilatan

New member
דעתי...

כובע: חמוד צמידים: 2 שקל מהשוק מעיל: שהיא השאילה מרב סבתא (?)/ תפרה משמיכה ממש ישנה (?) גינס: ג'ינס קרוע היה אופנתי אולי בשנות ה 90 או ה 80... מגפיים: חמודות, אבל למה לא להתאים צבעים ולשים עוד משהו אפור? נגיד מעיל אפור או כובע אפור או חולצה אפורה? תסרוקת: לא רואים אותה בכלל בגלל הכובע.. זה נראה סתם כמו שער פזור. לסיכום: יש לה פוטנציאל אבל היא יכלה להסתכל במראה לפני היציאה מהבית

עונה!../images/Emo180.gif../images/Emo19.gif

כובע: יפה
צמידים: יפים! ג'ינס: נחמד, קצת יותר מדי קרוע
מעיל: לא אהבתי..נראה כמו חלוק מגפיים: לא אהבתי תיסרוקת: יפה סופי: 7 וחצי מתוך 10

שירלי113

New member
עונה

כובע: נמחד לא משהו צמידים: יפים ג'ינס: לא אהבתי מעיל: ממש ממש מכוער מגפיים: חמודות לא יותר מזה תיסרוקת: לא אהבתי בקיצור לדעתי היא התלבשה פה ממש מכוער

MogiGucci

New member
../images/Emo192.gifעונההההה

כובע: לא ממש אהבתי אבל עליה זה יפה.. 7 צמידים: סתמיים...3 ג'ינס: חמוד~ קרוע 9 מעיל: ממש יפההה, טקסטורה מדהימה!! 10 מגפיים: לא אהבתי בכלל! 3 תיסרוקת: השיער שלה תמיד מושלם! 10 ציון סופי: 8.5

I am IRiTooSH

New member
מגיבה

כובע:מהמם צמידים:בסדר ג'ינס:אחלה :] מעיל:איכס :S מגפיים:יש לה כמו שלי! אותו דבר! תיסרוקת:נחמדה :)

shir08

New member
עונה

כובע: יפה, דווקא אהבתי נורא. אני מתה על הכובעים האלה
צמידים: נחמדים חח מעיל: לא אהבתי בכלל.. הוא ממש לא מתאים פה מגפיים: כנ"ל תיסרוקת: תמיד יפה! אני חולה על השיער שלה
לסיכום...
7

shir08

New member
אוי, שכחתי תג'ינס

אממ ממה שהצלחתי לראות הוא סבבה

mk and ap

New member
עונה...

כובע: לא משהו... צמידים: יפים! ג'ינס: מ-ה-מ-ם-! מעיל: מגעיל! מגפיים: יפות... תיסרוקת: חמודה...

olsen cool

New member
התשובות שלי

כובע:נחמד צמידים:נחמדים ג'ינס:נחמד מעיל:לא משהו מגפיים:נחמד תיסרוקת?נחמדה ציון סופי:נחמד אבל היא יכולה יותר

0rin

New member
../images/Emo41.gif

כובע: לא אהבתי צמידים: -י-פ-י-ם- ג'ינס: פצצההה... מעיל: לא אהבתי מגפיים: לא אהבתי תיסרוקת: לא משהו

למעלה