משטרת אופנה$#@

ooOMoRoShOoo

New member
משטרת אופנה$#@../images/Emo193.gif

היום אשלי כובע: חולצה/סוודר: תיק: מכנסיים: נעליים:

ooOMoRoShOoo

New member
אני../images/Emo193.gif

כובע: מוזר
לא אהבתי
חולצה/סוודר:אוף..מה זה לא לגיל שלה למה זה כל כך רחב?
תיק:לא יודעת בתמונה
למה תיק של מבוגרות מכנסיים:נחמד נעליים:אולסטאר ירוקות שלא ממש תואמות אבל שיהיה
סיכום: בגדים מוזרים
ציון הסופי: 5

shir08

New member
../images/Emo41.gifעונה

כובע: ממ..לא קשור ממש חולצה/סוודר: לא אהבתי. גדול מידי תיק: כמו שמור אמרה- מבגר אותה מאווד מכנסיים: דווקא יפות. אהבתי נעליים: אולסטאר
מתאים להכל לסיכום: 5

עונה../images/Emo180.gif../images/Emo19.gif

כובע: לא אהבתי חולצה/סוודר: לא אהבתי תיק: לא אהבתי מכנסיים:לא אהבתי נעליים: אוהבת אולסטאר, אבל הצבע לא יפה

rahelm

New member
עכשיו ת=ו=ר=י ../images/Emo25.gif

כובע - חמוד ... סוודר - לא אהבתי בעיקר שזה משכיר לי ת'חורף מכנס : רגיל לחלוטין -- שחור .. נעליים חמודות אולסטאר הולך מאד בארה"ב .. תיק נייס .. בתחלס לבושה חמוד .. שילוב של כל הדברים לא ממש יפה

NoOop

New member
../images/Emo28.gifעונה:

כובע: מתאים לההה
חולצה/סוודר: חמוד
תיק: מאוד יפה
מכנסיים: רגילים
נעליים: אולסטאר , לא?

olsen cool

New member
מראה נחמד

רק הסוודר קצת הורס לפי דעתי,אבל חוץ ממנו הכל מושלם.

0rin

New member
../images/Emo41.gif

כובע: מהמםם... אהבתיי חולצה/סוודר: לא משוו.. :\ תיק: נורא יפה.. אבל קצת גדול... מכנסיים: ממש לא יפות.. לא מחמיאות נעליים: אחח אול סטאר!! נעל מהממת.. רק למה היא לא שומרת עליה? הנעל נורא מלוכלכת, והצבע? לא משו.. בכללי היא נראית טוב...

0rin

New member
חח כנסי

לכל אחד יש טעם משלו.. זה שהבגדים לא מוצאים חן בעינייך לא אומר שבעיניהן הבגדים לא יפים.. ו.. שאין להן טעם..

ooOMoRoShOoo

New member
אממ..|רפאה|

לכל אחד יש טעם משלו..
אוף ממ..שמתי תמונה שאשלי התלבשה לא הכי יפהכן? זה רק לחוות דעת יש תמונות שהיא התלבשה פי 1000 חחיח

blink me1

New member
חחחח זה משעשע אותי שאתן מגנות

עליהן.. כאילו אתן לוקחות את זה אישי..

ooOMoRoShOoo

New member
?../images/Emo13.gif?../images/Emo193.gif

דבר ראשון זכותי להגן עליהם מתי שארצה אנחנו לא הראשונות ולא האחרונות בכל פורום של מישו מפורסם צפוי להניח שאם יגידו עליו משהו לא נעים יגינו עליו ודבר שני אמרתי את דעתי

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחח די נו

את יכולה להגן עליהן כמה שאת רוצה. לא אמרתי שלא. זה פשוט משעשע ררררצחחח שאתן לוקחות את זה אישי. ולא אמרתי דבר על זה שזו דעתך.. שיהיה לך בכיף [=

ooOMoRoShOoo

New member
לוקחות את זה אישי? ../images/Emo12.gif../images/Emo193.gif

איפה ראית שלקחתי את זה אישי?

eNIGmA 1989

New member
פשוט שמתי../images/Emo23.gif שבצילומים הן מתלבשות

יפה...(כאילו בסרטים, פרסומות וכו')..אבל בתמונות שמצלמים פפראצי הם נראות כמעט תמיד ממש מעאפנות..הצבע לא תואם, מתלבשות כמו זקנות, הפריטים לא קשורים וכאלה... כלומר, כשלא אומרים להן מה ללבוש הן לא נראות משו משו... אל תקבלו את זה קרוב ללב..אני לא באה להעליב אף אחת/ד

eNIGmA 1989

New member
ואני רוצה שנייה שתחשבי:

היית מתלבשת כך בעצמך? (אם בא לכן, תענו
)

blink me1

New member
בהחלט. וברצון.

זה עיניין שלך טעם,מבינה? יש משהו מאוד סבתי כזה בלבוש שלהן, אין ספק.. בגלל זה זה עיניין של טעם ושל סטייל. אני כמעט כל הופעה שלהן אוהבת.

למעלה