משטרת האופנה חוזרת

smgfan

New member
משטרת האופנה חוזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

הנתונים שאתם צריכים למלא: שיער: פוזה: איפור: תכשיטים: חולצה: מכנס/חצאית: הבעת פנים: מה ביאס אותי בתמונה: מה הכי אהבתי בתמונה: ציון כללי לתמונה: התמונה

Aspen

New member
תמונה מדהימה!!

מתה על התמונה הזאת. גם אני אוהבת סיגנון כזה של תמונה כשאני מצטלמת! ועכשיו לניקוד... שיער: 10: איך שהוא חופשי כזה באוויר ומוסיף כל כך לאווירה של התמונה פוזה: 10: כמו שאמרתי בהתחלה. מתה על הפוזה איפור: 9: היו יכולים לעשות יותר טוב, אבל עדיין להשאיר קליל. עוד פעם מתאים לאווירה תכשיטים: 10: בתור מישהי שהיא נגד דת, לא איכפת לי על הצלב ואני אגיד שהוא נורא יפה וגם איך שהוא מונח ואיך ששרה נוגעת בו. הטבעות גם פשוטות ונחמדות. חולצה: 10! אני מתה על חולצות בסגנון הזה ובעיקר אם זה בשחור מכנס/חצאית: 8: קצת לא מתאים וקצת הורס את האווירה של התמונה. ג'ינס אחר היה עובד יותר טוב. אבל מתאים לשרה ג'ינס. הבעת פנים: 8.5: קצת יבש מה ביאס אותי בתמונה: קשה לי להצביע, משהו בהבעה. או העיניים שקצת קטנות מדי בתמונה הזאת או הפה והזווית שלו. ואולי זה בכלל האיפור. מה הכי אהבתי בתמונה: איך שהחולצה משתלבת טוב עם הפוזה ציון כללי לתמונה: 9.5!!

תגובה

שיער: תמיד יפה אצל שרה 10 פוזה: חביבה 8 איפור: עדין וטוב שרה לא יפה עם הרבה איפור (באפי עונה 1...) 10 תכשיטים: מעולה 10 חולצה: מ-ה-מ-מ-ת 10 מכנס/חצאית: הייתי הולכת על ג'ינס נמוך יותר 7 הבעת פנים: מבאסת נורא - למה פוטו שופ למה? מרטשים את כל ההבעה היא נראית כמו בובה 3 מה ביאס אותי בתמונה: הפוטו שופ המוגזם מה הכי אהבתי בתמונה: החולצה ציון כללי לתמונה: 8

westlife 4ever

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיער: 10 כמו תמיד! פוזה: 10! איפור: 9.5 משהו לא מסתדר לי... תכשיטים: 9.5 השרשרת ארוכה מדי חולצה: 9.5 מכנס/חצאית: 10 רק חבל שלא רואים הכל אבל ביעקרון זה יפה הבעת פנים: 10 מה ביאס אותי בתמונה: משהו לא הסתדר לי אבל התמונה מדהימה!! מה הכי אהבתי בתמונה: אותה
ציון כללי לתמונה: 9.5

אליעד699

New member
עונה

שיער: 10 מדהים פוזה: 10 סקסיתתתת איפור: 10 תכשיטים: זה צלב אבל זה עדיין שרשרת יפה 10 חולצה: 10 מדהימה מכנס/חצאית: הגיזרה עד הלב 7 הבעת פנים: סקסית 10 מה ביאס אותי בתמונה: כלום מה הכי אהבתי בתמונה: אותהההה ציון כללי לתמונה: 10

למעלה