משטרת האופנה

All Over You

New member
משטרת האופנה../images/Emo124.gif../images/Emo193.gif

שימו לב התמונה בקישור מרי קייט: שמלה- תסרוקת- עגילים- נעליים- איפור- שרשרת- צמידים- תיק- אשלי: שמלה- תסרוקת- עגילים- תיק- צמידים- נעליים- איפור- שרשרת- לסיכום: מי התלבשה יותר יפה? אהבתם את הסטייל?

olsen cool

New member
אוקיי,אני

מרי קייט: שמלה-נחמדה תסרוקת-לא משהו עגילים-נחמדים נעליים-טעון שיפור,הן בכלל לא תואמות את הלבוש איפור-נחמד מאוד שרשרת-מהממת צמידים-יש שם אחד שהוא יותר מידי בולט לטעמי תיק-נחמד אשלי: שמלה-נחמדה תסרוקת-לא משהו עגילים-נחמדים תיק-נחמד צמידים-יפים נעליים-מתאימות לה איפור-מדהים! שרשרת-אין לה לסיכום:7 וחצי,אני פשוט לא סובלת את התסרוקת הזאת. מי התלבשה יותר יפה?אשלי לפי דעתי אהבתם את הסטייל?לא,יותר מידי קלאסי,משעמם ומבגר.

0rin

New member
עונה../images/Emo203.gif

מרי קייט: שמלה- 7 תסרוקת- 10 עגילים- 10 נעליים- 9 איפור- 10 שרשרת- 9.5 צמידים- 6 תיק- 8 אשלי: שמלה- 7 תסרוקת- 10 עגילים- 10 תיק- 4 צמידים- 10 נעליים- 2 איפור- 10 שרשרת- אין לה שרשרת.. לסיכום: מי התלבשה יותר יפה? מרי קייט אהבתם את הסטייל? פחות או יותר...

עונה../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

מרי קייט: שמלה- 8 תסרוקת- 9 עגילים- 7 נעליים- 9 איפור- 9 שרשרת- 10 צמידים- 6 תיק- 10 אשלי: שמלה- 5 לא אהבתי תסרוקת- 6 לא משהו עגילים- 10 תיק- 6 צמידים- 7 נעליים- 8 איפור- 9 שרשרת- אין לה לסיכום: הן נראות יפה דווקא מי התלבשה יותר יפה? מרי-קייט אהבתם את הסטייל? את של מרי-קייט ממש אהבתי, את של אשלי פחות..

../images/Emo85.gifאני ...

מרי קייט: שמלה- לא בטוחה שהיא מתאימה לה, לא אהבתי את הכסף תסרוקת- לא משהו עגילים- ממש יפים אבל לא מתאימים נעליים- זוועה כולל הלק הזרחני הזה איפור- עדין ויפה שרשרת- חמודה, מזכירה לי את השרשראות מ"מזל תאומות" צמידים- העליון ממש מכוער, השאר יפה תיק- מהמם!! אבל שוב, היא לא יודעת להתאים כלום.
אשלי: שמלה- מהממת, מיוחדת אבל לא אהבתי את השילוב צבעים של הז'קט עם השמלה. תסרוקת- נחמדה עגילים- יפים. עד כמה שאפשר לראות, אבל לא מתאימים להופעה תיק- נוצץ מידי ולא קשור צמידים- מהממים ומתאימים רק לתיק נעליים- בעע מה הקשר?? מכוער. איפור- עדין ויפה מאוד שרשרת- אין לה.. לסיכום: יש פוטנציאל אבל הן חייבות לתקוע דברים לא קשורים.. אשלי נראית יותר טוב בכל אופן..

למעלה