משטרת האופנה

משטרת האופנה../images/Emo196.gif../images/Emo107.gif

והיום........ רבקה הוצ'קיס!!!! [זה השם שלה בתשקות שכחתי ת'שם במציאות
) דרגו לפני הקטגוריות הבאות: (מ-1 עד 10) שמלה: שער: איפור: תכשיטים: פוזה: ציון סופי:

darklighter

New member
גאה להיות המדרגת הראשונה../images/Emo190.gif

רבקה
שמלה: 9 שער: 7 איפור: 8 תכשיטים: 6... יש מקום להוסיף שרשרת (או שפשוט לא רואים) פוזה: 9 ציון סופי: מה לחשב ממוצע וכאלה
לוידעת... נגיד 8.5.

גם עונה ../images/Emo9.gif

שמלה: נחמדה. הייתי מעדיפה לראות אותה באדום או משהו. שער: בסדר. אבל יתאים לה פזור איפור: פרפקט תכשיטים: סביר פוזה: אין עליה!!!! ציון סופי: 7.5

dark warrior

New member
אני אומר שאם כבר דירוג...

אז דורין אטיאס.. איפה הקלף החזק הזה כשצריך אותו...

קלף חזק

New member
פינה מעולה

אבל שימו לב בנות זאת רבקה, אז אולי זה בעצם לא הקנקן אלא מה שיש בתוכו. האא...היא נראית בסדר, השסע בסדר. הבעיה שלי זה הצמיד. אין הצבע שלו לא טוב. תספורת מקסימה אבל אם השיער היה קצת יותר קצר ואם העגילים היו קצת יותר קצרים היא לא היתה צריכה לסדר אותו כל הזמן. ודחילק עם העמידה, מה אם תהיה רעידת אדמה מה יקרה? את תפלי?. בנוסף היא חירבה את שפתיה באודם כ"כ עמוס ומה הקשר בין הנעליים לבין השמלה? לא טוב. הציונים: שמלה: 7 שיער: 4 איפור: 2 תכשיטים: 4 פוזה: 2 ציון סופי: 4.3595020168106811105815687032018710

dark warrior

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השתמשת במחשבון

dark warrior

New member
אהה ועוד משהו..

פירגנת לעצמך יותר מדי במספרים.. יכולת לעגל ל-4.36 או ל-4.40. ותכלס, 4.40
לרבקה מגיע בסביבות ה-7.

darklighter

New member
כן אה../images/Emo3.gif דרקונים שליטע../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

אוף למה אין אייקון |דרקון| אני אוהבת דרקונים באופן כללי בלי קשר לדורין אטיאס...

למעלה