משטרת האופנה

tamar112

New member
משטרת האופנה

אז ככה... למי שלא ממש יודע: דירוג מ1 עד 10, כל נתון לעצמו. מרי קייט...(סורי על האיכות הלא טובה של התמונה...): חולצה: ג'קט: טייטס: נעליים: משקפי שמש: תיק: לק: טבעת: מראה כללי

tamar112

New member
עונה

חולצה:רגילה...6 ג'קט:דיי יפה...8 טייטס:בסדר...6 נעליים:לא, לא ולא...3 משקפי שמש:יפים אבל לא נראים עליה טוב...5 תיק:בעע...3 לק:אני יודעת(?)...7 טבעת:דיי יפה...8 מראה כללי: אם היא הייתה מחליפה נעליים, תיק ומשקפי שמש, הייתה יוצאת לה תמונה יותר טובה...וגם התמונה לא ממש משהו...(חפרתי). בקיצור-6וחצי

shira the star

New member
אני עונה !!!!!!! .........../images/Emo5.gif

חולצה: מה היא שמנה ?!?! לא !!!אז למה החולצה הגדולה ? : 6
. ג'קט : בסדר ......... : 8
. טייטס : נחמד . מתאים לה : 8.5
. נעליים : יפייפיות !! אהבתי !! : 10
. משקפי שמש : ממש לא !!!! : 3 .
. תיק : חמוד , נחמד מאוד : 7
. לק : שחור של פנקיסטים... לא נראה לי !!! : 4
. טבעת : אני אוהבת גדולים . זה יפה לה : 7.5
. מראה כללי : 6 (אחרי שעשיתי במחשבון) היא צריכה לתקן ומהר !!!!!!!

BarbiBarush

New member
יאללההה... ../images/Emo9.gif

חולצה: 5 ג'קט: 7 טייטס: 8 נעליים: 8 משקפיי שמש: 4 תיק: 5 לק: 6 טבעת: 7 מראה כללי: 6.5

עונה../images/Emo109.gif../images/Emo74.gif

חולצה: 1 ג'קט: 3 טייטס: 2 נעליים: 10 משקפי שמש: 3 תיק: 8 לק: 2 טבעת: 2 מראה כללי 4:S

Neta lli

New member
סליחה שאני הורסת את הרצף אבל..

אני ביקשתי אישור מאפרת לעשות את הפינה הזאת! וגם התחלתי אותה השבוע אז למה גם את פותחת את אותה הפינה?!

tamar112

New member
אממ...

ראיתי שעשית את הפינה הזאת רק עכשיו ולפי מה ששמתי לב לא ציינת שהפינה הזאת "שלך", אז לא הייתה לי דרך לדעת שזה לא בסדר שפתחתי אותה... התכוונת להגיד את זה בטון תקיף? אם כן, חבל...

0rin

New member
עונה../images/Emo42.gif../images/Emo55.gif

חולצה: 2 ג'קט: 9 אהבתי.. טייטס: 10 - יושב עליה מדהים נעליים: 10
משקפי שמש: 9 - אני בטוחה שהן יפות ובאות עליה יפה..פשוט הפרצוף שעשתה מעוות קצת.. תיק: 6 לק: 9 - הלק השחור והאדום נורא חזר וזה ממש יפה טבעת: 3 אני לא ממש מתחברת לטבעות גדולות מידיי מראה כללי: 7 - הייתי מחליפה במקומה את החולצה

למעלה