משטרת ישראל מתעוררת לאחר 5 שנים

frontal

New member
משטרת ישראל מתעוררת לאחר 5 שנים

ושולחת לי דוח על עבירה שכביכול ביצעתי ב2001. הדוח ללא שם רחוב, מעולם לא קיבלתי תצלום ואין כל אפשרות לבקש להישפט. יש רק אופציה אחת, לשלם. וגם את הריבית. כן, לטענתם הדוח המקורי הוא 275 והריבית היא עוד 280 בערך, סך הכל הכנסה יפה למדינה בערך 550 שקל. הטלפון בראש המכתב כמובן אינו מחובר (מה יהיה הסוף לחוצפה של הגוף המאוס הזה ?) אז דיברתי עם המרכז לגביית קנסות: הם לא מטפלים הם רק רוצים כסף, תדבר עם המשטרה. המשטרה, שלחנו לך בדואר ב2001. אין תשובה לשאלה מדוע לא נשלח פעם נוספת בכל הזמן הזה. במכתב רישמי למשטרת ישראל אגף התנועה לקח חודשיים וחצי לענות שלא רשום להם ששילמתי. איזה יופי. שום התייחסות לבקשה שלי לבטל את הריבית ולהסתפק בתשלום הקנס בלבד. בקיצור, דון קישוט כבר היה מוותר אבל אני חטפתי עצבים. לא יכול להיות שהם יחזיקו דוח חמש שנים ואז יבקשו ריבית. ולא יכול להיות שאין עם מי לדבר, או בקשה להישפט. אין למשטרה כמובן אישור על דואר רשום שנשלח חוץ ממספר דואר שכמובן אף אחד בדואר ישראל לא מתכוון לרוץ בשבילי לארכיונים הישנים למצוא את המכתב הזה. חובת ההוכחה חלה על המשטרה, אבל זה לא עוזר כשהם שולחים לך צווי עיכול (כן גם זה כבר הגיע) ואף אחד אפילו לא עונה לטלפון. בקיצור חשבתי על פיתרון מקורי, להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות נגד המשטרה על הטרדה או משהו כזה ? תגובות ?

למעלה