משטרת ישראל

TorfromTor

New member
משטרת ישראל

היי חברים

אני בטוח שהשאלה הזאת נשאלה בפורום כבר מספר פעמים, אך החיפוש לא העלה לי משהוא רלוונטי מהתקופה הקרובה, ולכן אשאל ואשמח לכל עזרה.

אני גר בקנדה כבר מספר שנים, ונמצא בתהליך של הגשה למשרה ממשלתית. כחלק מהתהליך התבקשתי לספק מסמך המעיד על חוסר רישום פלילי ממשטרת ישראל.

מה עליי לעשות בכדי להנפיק אישור זה מתוך קנדה?

ראיתי שיש אפשרות להזמין אישור כזה באתר של המשטרה , אבל מה קורה עם זה הלאה? חלק מהאנשים גם אמרו לי שהדרך היחידה זה לשלוח מישהוא בארץ לתחנה עם ייפוי כח . בקיצור אני מבולבל מרוב מידע, ואשמח לקבל הנחייה מאנשים שעברו תהליך דומה.

תודה מראש!
 

idohatam

New member
נראה לי שאתה צריך לעשות את זה דרך שגרירות ישראל בקנדה

 

dannyk27

New member
אם ללמוד מהנסיון שלי

ההגשה דרך הקונסוליה לוקחת שבועות ארוכים. אישור הנקרא "תעודת יושר" נשלחת ע"י משטרת ישראל רק לגורמים המוסמכים ולא ניתנת לידך. היא כוללת גירסה בעברית ואנגלית.
ויש את תמצית הרישום שהוא בעברית וניתן לקבל גם לידי מישהו אחר שיש לו ייפוי כח. הוא ניתן במקום ותול לתרגם אותו לאנגלית. זו אפשרות מהירה בהרבה.
 

CANADA101010

New member
שילוב

תתקוף בשתי חזיתות
לך לשגרירות דחוף ותזמין ובמקביל תיתן יפוי כח ותבקש תמצית רישום
הראשון שיגיע מנצח
 
למעלה